Hem axi222 arkadaşımıza yardım hemde öğrenmek amacıyla ...

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Hem axi222 arkadaşımıza yardım hemde öğrenmek amacıyla ...

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

Şimdi arkadaşlar

"Enerjinin ellerinde dolduğunu hisset ve onu bırak nesneye doğru derken " nedir yani bu diyenler şimdi izah ediceğiz :))

Öncelikle hani biz döndürmek istiyoruz ya ?

Hah işte ona yardımcı olmak icin içimizdeki " evet aha işte oluyo oleyyy " enerjisini önümüzdeki nesneye aktarıyoruz yani ;

Lambanın üstünde pipet cevirken mesela siz elinizi yaklaştrdıkça " aaaa bak elimi yaklastırınca dönüyo bak demekki enerjiyi süper toplamısım "

LAyyynnnn! :)

yeme beni sen orda elini değil beynini tamammı BEYNİNİ kullanıyosun o döndürüyo.

Aslında ellerde enerji biritirmek sonrada onu akıtmak oooooooo loooo hooooo
onlar falan beynimizi kandırma amaçlı :))

Aynı şey astralde de öyle benim gibi iyi çıkan bilir .

YAtakta örneyin baş kısmımızda pencere varsa ,

Aynı yatakta , aslında ayaklarımız pencere tarafına bakıyormus gibi ( gözlerimiz kapalıyken ) imaje etmemiz,

Veya Lucid riyaya çıkarken kendimizi yüksek bir yerden atmaya çalşmamız :)

Veyaaaaa :) kaşık bükerken eridiğini hissetmek falan feşmekan ( KoRZaY abi bu işte Uzmmmaaaannn :))) )

falan filan

varsa sorunuz burdan yanıtlayabiliriz eğer sorular ciddileşirse onun hakkındada herkeze yararlı olabilcek yeni konular açarız , gereksiz ve aynı konulardan kurtulmus oluruz :)))

Diğer konulara demiyorum yeni konu açıpta hakkını verenlerde var :))

Kullanıcı avatarı
1900frkn

Re: Hem axi222 arkadaşımıza yardım hemde öğrenmek amacıyla .

Okunmamış mesaj gönderen 1900frkn »

paylaşım için teşekkürler.
Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,Ağaçtayken Oda Yüksekten Bakardı Toprağa..

Uzaklık deyip te dert ettiğin nedir ki sevgili? Biz Yaradanı da görmeden sevmedik mi?
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

üslubuna hayran kaldım dostum :)
axi222

Okunmamış mesaj gönderen axi222 »

ok anladım kardeşim saol :) ben psi wheel çok rahat yapıyorum şimdi kaşık için uğraşıyorum inşallah beceririm şu kaşık işini birde ben kaşığı çağ kaşığı ile yapıyorum kolay bükülüyor diye olur dime onunla ?
Kullanıcı avatarı
onlymerthy

KhornE yazdı:üslubuna hayran kaldım dostum :)
bende xDDD

Kullanıcı avatarı
onlymerthy

axi222 yazdı:ok anladım kardeşim saol :) ben psi wheel çok rahat yapıyorum şimdi kaşık için uğraşıyorum inşallah beceririm şu kaşık işini birde ben kaşığı çağ kaşığı ile yapıyorum kolay bükülüyor diye olur dime onunla ?
İşte bak bu yanlıs düşünce nedemiştim ??

kağıt kıpırdatma ile arbayı fırlatma aynı şey

yani herşey kafada biitiyir gine diyorumki 10 metre boyundada olsa farketmez kaşığı nasıl bükmek istersen bük yani ister sağ ister sol farketmez sadece inann :)

ve gine ben kasıği hangisini rahat bükeceğine inanıyorsan ve artık malesef secimini yapmıssın küçükten başla sonra büyüye geceersin :))
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

sadece inanmak da yetmez çalışın da :D
pixies forever <3<3
Misafir-Telekinetik

Okunmamış mesaj gönderen Misafir-Telekinetik »

aynen sadece inanç yetmiyor icraat da olması lazım :)
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Eskiden bende senin gibi zannediyordum ama biraz araştırınca olayın daha farklı olduğunu anladım.Olaya bilimsel açıdan bakarsan söylediklerin tam anlamıyla saçmalık.Ellerin önemi tahmin edemeyeceğin kadar büyük ve hatta telekineziyi ellerinle yapıyorsun.Ellerden gönderilen enerjiyle oluyor.Biraz araştırdığında ellerin önemini,ellerden çıkan elektrik enerjisinin cisimleri nasıl etkilediğini ve telekinezinin bilimsel açıklamalarını bulursun ve bu söylediklerinin saçma olduğunu anlarsın.Ayrıca kaşık bükmeyle araba fırlatmak arasında da tabiki fark vardır.Sadece zihinsel birşey değil bu.Tamamen fiziksel bir olay telekinezi.Kısaca kaşık büken birisi ancak enerjisi ölçüsünde iş yapabilir.Araba fırlatamaz.Tavsiyem hariçten gazel okumayın.Araştırmadan konuşmayın...
Sınanıyorsunuz...
antiarab

Okunmamış mesaj gönderen antiarab »

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım telekinesle ilgili arastirma yapiyorum fakat sitede saçma sapan bilincsizce konusan bicok insan oldugunu gördüm..kasik bükmek benimde ugrastıgım meslek olan ilüzyon sanatına dahidir...kasıklar asla metal deildir metal uzantının arasında ısıya dayanıksız metal görünümlü bi elementle özel olarak yapilir...parmakların arasında sürtünmeden türeyen ısıyla kasık bükülür...eğer bunu gercekten beyin gücüyle yaptıgını iddia eden bi arkadas varsa ben onu evimde misafir etmeye bildigim bütün manikülasyon ilüzyon hilelerini aciklamaya razıyım...ve unutmayınki yatakta yatarken yatmadıgınız bi konumda yattıgınızı hatta arkadasınızın evinde yattıgınızı hayal edebilirsiniz..veya giden bi aracın daha farkli bi yöne gittigini...fakat gözünüzü actiginizda bunun telekinesle alakası olmadigini sadece hayal oldugunu anlarsınız...telekinesis konsantreyle olusur bedeni elleri elektrik yüklersiniz ve ancak ve ancak ufak cisimleri oynatabilirsiniz oda biyere kadar...arabayı beyin gücüyle fırlatmak falan..cocuk cocuk konusmayın ya