Termokinezi ile Isınmak ve Isıtmak
- multiplayer1
Termokinezi ile Isınmak ve Isıtmak
Arkadaşlar sizle bu konumda kendi uyguladığım bir yöntemi paylaşacağım...Bu tekniği psi ball atabilen biri rahatlıkla yapabilir diye düşünüyorum...
Yapmadan Önce;
Öncelikle rahatlama egzersizi(10 dk.)
Ardından enerji toplama egzersizi(2 dk.)
Tekniği anlık, dinamik olarak uygulamak isteyen profesyoneller rahatlama ve enerji toplama egzersizlerini kısa tutabilirler...
Yaparken;
Sizi saran bir enerjinin oluştuğunu ve bu enerjinin gittikçe bir aleve benzediğini imajine edin...
Burda alevi normal bir alev olarak değil de infarared ısıtıcılar gibi imajine edin.(aksi takdirde yeterince güçlüyseniz bişileri yakabilirsiniz...)
Sonra ısındığınızı imajine edin...
ve tüm enerjinizi yaparken bölümünde yazdıklarım üzerinde yönlendirin, kullanın
NOT:
Bu şekilde kendinizi ya da bir cismi ısıtmak için alevlerin ısıtmak istediğiniz şeyin etrafında olduğunu imajine edin...
Ya Ben?
Arkadaşlar ben bu şekilde önce kendimi ısıtıyorum sonra enerjinin gittikçe büyümesini sağlayıp 1 ila 1,5 metre arasında olan herşeyi ısıtabiliyorum...Tekniği dinamik uyguladığım için rahatlama ve enerji toplama egzersizlerime toplam 2 dakika ayırıyorum...(Uyguladığınızda göreceksiniz ki sıcaklık farkedilir derecede artıyo!)
Yapmadan Önce;
Öncelikle rahatlama egzersizi(10 dk.)
Ardından enerji toplama egzersizi(2 dk.)
Tekniği anlık, dinamik olarak uygulamak isteyen profesyoneller rahatlama ve enerji toplama egzersizlerini kısa tutabilirler...
Yaparken;
Sizi saran bir enerjinin oluştuğunu ve bu enerjinin gittikçe bir aleve benzediğini imajine edin...
Burda alevi normal bir alev olarak değil de infarared ısıtıcılar gibi imajine edin.(aksi takdirde yeterince güçlüyseniz bişileri yakabilirsiniz...)
Sonra ısındığınızı imajine edin...
ve tüm enerjinizi yaparken bölümünde yazdıklarım üzerinde yönlendirin, kullanın
NOT:
Bu şekilde kendinizi ya da bir cismi ısıtmak için alevlerin ısıtmak istediğiniz şeyin etrafında olduğunu imajine edin...
Ya Ben?
Arkadaşlar ben bu şekilde önce kendimi ısıtıyorum sonra enerjinin gittikçe büyümesini sağlayıp 1 ila 1,5 metre arasında olan herşeyi ısıtabiliyorum...Tekniği dinamik uyguladığım için rahatlama ve enerji toplama egzersizlerime toplam 2 dakika ayırıyorum...(Uyguladığınızda göreceksiniz ki sıcaklık farkedilir derecede artıyo!)
- fenomen
- Yönetici
Re: Termokinezi ile Isınmak ve Isıtmak
Zaten telekinezi yapanlar bunu kolaylikla yapar.bide bu sekilde psi wheeli kavanoz icinde yapa bilir.yazi icin tesekkürler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- dramakolimelan
bi haber okumustum.bi kız küçükken bütün ailesini yangında kaybetmiş kendisi kurtulmus bi tek.şuanda elinde olmadan yangın cıkarıyomuş düşünc gücü ile.kendisi bile bunu onun yaptığını sürkli cıkan yangınların varlığından anlayabilmiş.sinirlendiğinde tedirgin olduunda sinirlendiği kişi yanıyomuş kontrol edemiomus
bideeee bunla ilgili bi film wardı batıl inanç ordaki kızın hikayeside benzer
güzel yazı farkettimde bütün tekliklerde önce hayal ediosun

güzel yazı farkettimde bütün tekliklerde önce hayal ediosun

- fenomen
- Yönetici

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- dramakolimelan
töbe yarabbim
büyük farkedişimemi gülülüon gülme kafana yicen kapağı

- fenomen
- Yönetici

- dramakolimelan
kaşık bükmede bnla yapılıyor dimi 

- fenomen
- Yönetici
evet
- multiplayer1
kapak atma psi ball at bari telekinezi yeteneğin gelişsin.. xDdramakolimelan yazdı:töbe yarabbim![]()
![]()
![]()
büyük farkedişimemi gülülüon gülme kafana yicen kapağı
![]()
- dramakolimelan
psi ball aşamasında diilim hala kapakğı kesme aşamasındayım die dalga geciosunuz eziosunuz bende şimdilik hihk diorum size

-