Termokinezi ile Isınmak ve Isıtmak

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Termokinezi ile Isınmak ve Isıtmak

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

Arkadaşlar sizle bu konumda kendi uyguladığım bir yöntemi paylaşacağım...Bu tekniği psi ball atabilen biri rahatlıkla yapabilir diye düşünüyorum...

Yapmadan Önce;
Öncelikle rahatlama egzersizi(10 dk.)
Ardından enerji toplama egzersizi(2 dk.)
Tekniği anlık, dinamik olarak uygulamak isteyen profesyoneller rahatlama ve enerji toplama egzersizlerini kısa tutabilirler...

Yaparken;
Sizi saran bir enerjinin oluştuğunu ve bu enerjinin gittikçe bir aleve benzediğini imajine edin...
Burda alevi normal bir alev olarak değil de infarared ısıtıcılar gibi imajine edin.(aksi takdirde yeterince güçlüyseniz bişileri yakabilirsiniz...)
Sonra ısındığınızı imajine edin...
ve tüm enerjinizi yaparken bölümünde yazdıklarım üzerinde yönlendirin, kullanın

NOT:
Bu şekilde kendinizi ya da bir cismi ısıtmak için alevlerin ısıtmak istediğiniz şeyin etrafında olduğunu imajine edin...

Ya Ben?
Arkadaşlar ben bu şekilde önce kendimi ısıtıyorum sonra enerjinin gittikçe büyümesini sağlayıp 1 ila 1,5 metre arasında olan herşeyi ısıtabiliyorum...Tekniği dinamik uyguladığım için rahatlama ve enerji toplama egzersizlerime toplam 2 dakika ayırıyorum...(Uyguladığınızda göreceksiniz ki sıcaklık farkedilir derecede artıyo!)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: Termokinezi ile Isınmak ve Isıtmak

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Zaten telekinezi yapanlar bunu kolaylikla yapar.bide bu sekilde psi wheeli kavanoz icinde yapa bilir.yazi icin tesekkürler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
dramakolimelan

Okunmamış mesaj gönderen dramakolimelan »

bi haber okumustum.bi kız küçükken bütün ailesini yangında kaybetmiş kendisi kurtulmus bi tek.şuanda elinde olmadan yangın cıkarıyomuş düşünc gücü ile.kendisi bile bunu onun yaptığını sürkli cıkan yangınların varlığından anlayabilmiş.sinirlendiğinde tedirgin olduunda sinirlendiği kişi yanıyomuş kontrol edemiomus :mrgreen: bideeee bunla ilgili bi film wardı batıl inanç ordaki kızın hikayeside benzer
güzel yazı farkettimde bütün tekliklerde önce hayal ediosun ;)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

:D :D :D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
dramakolimelan

töbe yarabbim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:büyük farkedişimemi gülülüon gülme kafana yicen kapağı :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

:D :D :D

Kullanıcı avatarı
dramakolimelan

kaşık bükmede bnla yapılıyor dimi :?:
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

evet

Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

dramakolimelan yazdı:töbe yarabbim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:büyük farkedişimemi gülülüon gülme kafana yicen kapağı :mrgreen: :mrgreen:
kapak atma psi ball at bari telekinezi yeteneğin gelişsin.. xD
Kullanıcı avatarı
dramakolimelan

psi ball aşamasında diilim hala kapakğı kesme aşamasındayım die dalga geciosunuz eziosunuz bende şimdilik hihk diorum size :mrgreen: :mrgreen: