Gunluk calismalariniz ve sorunlariniz
Moderatör: Sai
- fenomen
- Yönetici
Re: Gunluk calismalariniz ve sorunlariniz
Ben de uyuyucam:)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- multiplayer1
işte benim gibi psişik güçlerini tuhaf emeller için kullanan bir kardeşimiz...xDfenomen yazdı:![]()
![]()
Ben arkadaslara telepatik durgunluk veriyordum.mesela once onlardan cok güclü bir cimdik kopariyordum.anirtilari okulu basiyordu.ama 2 sefer 1 dakikalik telepatik düsünceden sonra ne kadar isgence versemde hiss etmiyorlardi
![]()
ama çok zevkli oluyo di mi fenomen kardeşim? xD
- ibrahimduygulu
sevdiğim bi kız var onun için telepati kullancam
aklımda olan şey çok romantik olacak 

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- ddemmahum
tabi... bende sevdiğim kızı kendime doğru uçurucam.. 

::Welcome to home Bruce::
- fenomen
- Yönetici
multiplayer1 yazdı:işte benim gibi psişik güçlerini tuhaf emeller için kullanan bir kardeşimiz...xDfenomen yazdı:![]()
![]()
Ben arkadaslara telepatik durgunluk veriyordum.mesela once onlardan cok güclü bir cimdik kopariyordum.anirtilari okulu basiyordu.ama 2 sefer 1 dakikalik telepatik düsünceden sonra ne kadar isgence versemde hiss etmiyorlardi
![]()
ama çok zevkli oluyo di mi fenomen kardeşim? xD
tabiki kardesim.cok güzel oluyor
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
- Yashida_TR
- Yaşadığınız İl: 47 Mardin
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
sol elimle psi wheel i çok rahat döndürebilirken sağ elimde biraz zorlanma oluyor neden acaba
-