telekinezi ile nasıl yaptığımı bilmiyorum
Moderatör: Sai
-
telekinezi ile nasıl yaptığımı bilmiyorum
ben okuldayken 2 senedir kavanozun içinde psi wheel yapıyorum tenefslerde felan. Herkez dalga geçiyordu. cuma günü aşırı sinirlendim ve sınıfın kapısını kapadım. nasıl bir güç geldiyse bilmiyorum. bu neyin işareti artık herkez klorkuyor benden. pencereler felan kapalıydı hiç rüzgar yoktu cuma günü
- multiplayer1
Re: telekinezi ile nasıl yaptığımı bilmiyorum
cümleler devrik ve kesik kesik olduğundan pek anlayamadım ama arkadaşlarına sinirlendiğin için aşırı bi enerji boşalması olmuş olabilir....Böyle durumlar çok normaldir...
- noboli88
ewet doğru cümlelerden bişey anlamak zor lütfen basit ve düzgün cümleler kuralım
-
bende hala olayın şokundayım arkadaşlar kusura bakmayın ben lise 2 talebesiyim. psi wheel i bir gram bile döndüremiyordum kavanozun içinde. bana deli muamelesi yapıyorlardı. kendimi geliştirmek için hergün çalışıyordum. o an bana herşey yanıyormuş gibi geldi. elimi kaldırmadan burdan beni aşağılıyan kişinin çıkmamasını istiyordum. (dövecektim) kapı ani bir şekilde hızla kapandı. ben hiç enerji felan kullanmayı bilmem. psi wheel dahi kavanozda döndüremiyorum. ama böyle şey oldu. birde psi ball yapmayı denerken birşey yaşadım. enerji gibi sıcaklık hissettim avuçlarımın arasında onu itmeye çalıştım bir anda konsantrasyonum bozuldu ve sanki yere 1 tonluk bişey dşmğş gibi ses duydum. bu nedir beyler tırsmaya başladım
-
bence sen çalışmaya devam et bu olay senin yeteneğinin olduğunu gösteriyor iyice bi araştır kendine yeni teknikler yapmaya çalış mesela ben telekineziyi inanaraak yapıyorum şuan kaşık bükme sanatıyla ilgileniyorum ve çokta başarılıyım çalışmaya devaam et
- ddemmahum
öncelikle multiplayer1 arkadaşın dediği gibi bu durumlar çok normaldir.. ikincisi kavanoz içinde psi wheel döndürmeyi okulda değil de evde yapmanı tavsiye ederim..iki nedeni var birincisi senin dediğin gibi herkes senin biraz üşütük olduğunu düşünür..ikincisi okul bayağı gürültülü bir ortamdır konsantrasyonunu rahat sağlayamazsın..son mesajındaki 1 tonluk sese gelince.. açıkçası bende çoğu zaman enerji toplarken konsantrasyonumu kaybettim ama hiç öyle bi ses duymadım..enerjinin yere çarpıpta ses çıkaracağını da sanmıyorum..belki komşulardan falan gelmiştir ses..
::Welcome to home Bruce::
- multiplayer1
sanırım telekineziye direkt psi whell, psi ball olayından girmişsin.....
kapak olayından başla derim..!
kapak olayından başla derim..!
- ddemmahum
bence de psi wheel çevirebiliosan devam et ama çeviremiosan kapak olayından başla..
::Welcome to home Bruce::
- fenomen
- Yönetici
Arkadasi ben anladim.gecenlerde kapak calisiyordum gece.ev korku mahzenine dönmüsdü.voltajlar düsüyor hafif cisimler oynuyor avize bi saga bi sola oynuyor ve s.0 duygudaydim. Bunlar normal.anormal durum ise birakdigim an ki yataga uzandim ve sanki hayali kulaklarim acildi.duruisiti icabi.vay uzandigima pisman oldum.aniden gürültülü bir tren sesi geldi kulagima korkdum ve 5 san gecdi kadin cigligi ue sonra garib garib sesler.hani demisdimya tk kapak olayi oteki kinezilere de davetiyedir.arkadasa geldikde ise o da bir anlik duruisiti yasamis ama normaldir.okulda deyil ama calismalara devam
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- multiplayer1
fenomen yazdı:okulda deyil ama calismalara devam
bunu dikkate al arkadaşım...
çalışmalarını okulda yapabilmen için önce sessiz bir ortam çalışman gerekir...
ve okulda Tk yaptığını görenlerin sana deli demesi normal
-