Neden yapamıyorum ?
- Prens_12345
Neden yapamıyorum ?
Aşağı yukarı 2 yıldır telekinezi ile uğraşıyorum ama hiç bir ilerleme kaydedemiyorum bu telekinezinin tek faydası 98 olan IQ mu 145'e taşıması hiç bir tekniği yapamıyorum :S
-
Re: Neden yapamıyorum ?
belki konsantre olamıyorsundur ? yada belki psi wheel yaparken aklında hala düşünceler kalıo olasbilir
- Prens_12345
Büyük ihtimal konsantre olamıyorum,yani sabah öğlen akşam deniyorum bi arpa boyu ilerleme yok yani olan olay 2 hafta gibi bi süreç değil 2 yıldan söz ediyorum :S
2 yıldır yapamıyorsan boşuna uğraşma kardeşim
yok pes etme yapamıyorum falan deme illada yapıcam falan diyenleri boşver 2 yıldır hiç olmuyorsa 2 asırdır olmaz boşuna vakit kaybı bence
yok pes etme yapamıyorum falan deme illada yapıcam falan diyenleri boşver 2 yıldır hiç olmuyorsa 2 asırdır olmaz boşuna vakit kaybı bence
- Prens_12345
İşte okadar zamandır uğraşıyorum mesela kaşık bükücem diyelim bükülme hissinden ileriye gidemiyorum acaba mantıkla bir ilgisi olabilir mi ?
- options
sen böyle yapamıyorum diyeceksen olmaz tabi...
biraz kendine güven
biraz kendine güven
Biraz ara verelim.
işte herkez böle diyor fakat çok uzun süredir bunları uygulayınca doğal olarak insanda gücen kalmıyor ve burakıyor tabi ama yinede çabuk pes etmemek gerekir ama adam 2 senedir uğraşıyorum diyoroptions yazdı:sen böyle yapamıyorum diyeceksen olmaz tabi...
biraz kendine güven
-
bence bu konuda kişisel gelişim kitaplarını tavsiye edebilirim örneğin 3.kez okudığum HERŞEY SENİNLE BAŞLAR kitabı evet bende yapamıyorum pek bir şey ama kendime olan güvenim hiç bitmedi vede bitmeyecek istediğimiz şeyleri yapamadığımız aslında pek dürümda ortada yok çünkü beyin gücüyle eğemiyorsak Allah ın bize verdiği fiziki temasla bunu yapabiliriz ve daha birçok şey bence üzülme bende üzülmüyorum çünkü kendime olan inancım her zaman tam:)kasma kendini demekten başka bir çarem olduğunu düşünmüyorum:(
"insan doğru bildikler değil doğru zannettikleri başına iş açar"
- Prens_12345
Pek bişi yapamadım ama çok güzel mantık geliştirmemi sağladı keşke daha önce görseydim bu telekineziyi,her şeyden önce düşünmemi sağladı.eski insanlar işte hep bu yüzden çok zeki adamlar düşünmüş,bugün ewreni düşünen kaç kişi var ?
- Prens_12345
Ben sorunu buldum konsantrasyonu çabuk kurup çabuk kaybediyorum buna bi çözüm pls :(
-