Telekinezi ile neler yapılabilir

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

Resim

1) Cisimleri oynatmak
Magazinlerinizi, gazetelerinizi, bardaklarınızı vs.

2) Cisimlerin şeklini değiştirebilmek
Kaşık, çatal, anahtar vs.

3) Psişik enerji topları
Bunlar insan enerjisi ile oluşan enerji toplarıdır. Onları oluşturup fırlatabilirsiniz.

Eğer ilerlediyseniz;
Pencereleri açıp kapayabilir, kapıları kitleyip ve de ışıkları açıp kapayabilirsiniz.

1) CİSİMLE BİR OLMAK
Şimdi bir mum yakın. Rüzgarsız bir ortamda olun ve mum ışığı ile özdeşleşin. O an sadece siz varsınız. Mum ile birliktesiniz. Gözlerinizi mum ateşine odaklayın(Gözlerinizi kırpabilirsiniz). Mum ateşini sizin ekstra bir uzuvunuz olduğunu ve onu kolunuzu veya bacağınızı oynatabildiğiniz gibi oynatabildiğinizi hayal edin. Düşünmeye devam edin... Ne zaman ki onu kendinizin bir parçası olarak kabul ettiniz, ateşi istediğiniz gibi oynatmaya çalışın! Bu egzersizi 5-10 dakika yapın ve sonra mumu söndürün.

(Not: Bu deney küçük bir kağıt parçası gibi hafif cisimleri oynatma amaçlı olarak da denenebilir.)

2) BALON VE ENERJİ TOPLARI

Bu daha ileri bir kademedir. Enerji topları cisimleri oynatabildikten sonra denenmelidir. Sürtünmesiz bir yüzeye balonunuzu şişirdikten sonra koyuyorsunuz. Sonra iki elinizi birleştirip, avucunuza enerji yolladığınızı düşünüyorsunuz. Nefes alıyorsunuz ve nefesi verirken avuçlarınıza doğru gittiğini düşünüyorsunuz ve oluştuğunu hissettiğiniz enerji birikimini elinizden balona doğru yönlendirip, balonu itmeye çalışıyorsunuz.

3) GÖRÜNTÜLEŞTİRME

Adım 1:
Vücudunuzun enerji ile doldurun.

Adım 2:
Önünüze bir kağıt parçası veya bir taş koyun.

Adım 3:
Gözlerinizi taşa odaklandırın.

Adım 4:
Şimdi gözlerinizi kapatın ve taşın-kağıdın görüntüsünü gözleriniz kapalıyken hayalinizde canlandırmaya(görüntüleştirmeye) çalışın.

Adım 5:
Sonra enerjinizin o cismin etrafında dolandığını hissedin.

Adım 6:
Cismi sırasıyla sola, sağa, geriye, öne ve daha da ileri ittiğinizi düşünün.

Adım 7:
Şimdi gözlerinizi açın.

Eğer bir sonuç alamıyorsanız 6. adımı sürekli tekrarlayın.

4) TÜNEL

Küçük bir cisim seçin. Ayrıca hafif olsun. Küçük bir yüzük veya hafif bir metal parçası.

Kafanızı boşaltın. Rahatlayın ve sizi etkileyen tüm negatif şeylere gülün. Yok olduklarını göreceksiniz. Konsantre olun.

Cisimle kendi aranızda bir tünel kurun. Bunu hayalinizce canlandırın. Sadece o cismi görün. O cisim dışında her şey o tünelin dışında. Sadece o ve siz!

Şimdi düşünce gücünüzün ellerini o cisme yönlendirin ve onu ittiğinizi düşünün.

Hemen olacak diye bir şey tabii ki yok. Ümidinizi kaybetmeyin![/b]
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
screet

Re: Telekinezi ile neler yapılabilir?

Okunmamış mesaj gönderen screet »

evet günümüz türkiyesi...ağzı olan konuşuyor. Yarım din insanı dinden edermiş...Neyse uzatmadan...Kimsenin aklını bulandırmayın derim. teleKinezi vardır ama sadece metaller hareket eder.Neymiş bardak, gazete filan. bunlar asla hareket etmez. Çünkü metal değiller, çünkü serbest elektronları yok. Bir fizik öğretmeni olarak son noktayı koyayım sadece serbest elektronu olan maddeler yani metaller hareket edebilir düşünce ile. burdan bilmeden sallayanlara duyrulur...
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

Kanunlar, kurallar, yasalar....
Bundan yüzyıllarca öncesinde insanlar kendileri için uçamamayıda bir yasa, gerçeklik olarak görüyorlardı...

Metallerde yoğunlaştırılmış düşünsel enerjinin emilimi daha yüksek olduğu için telekinetik çalışmalarda daha başarılı sonuçlar alınır bu bir gerçektir. Fakat burada konu metalin düşünsel yoğunluğa verdiği tepki değil. Yoğunlaştırılmış enerjinin her ortama nufuz ediyor olmasıdır. Sizin mantığınızla daha baştan Telekinezinin hiç olmaması gerekirdi Çünkü ilk etapta yoğun düşünsel enerji atmosferden metale ulaşır. Havadaki elektoronları size bırakıyorum.

Düşünce gücü ile enerji üretilir bunun son noktada yönlendirileceği yer ve etki yapacağı nesne Quantum fiziğindede bahsedildiği gibi tamamiyle o nesne ile kişinin düşünce bağına bağlıdır. "Bir madde aynı anda her yerde olabilir"

Konuyla ilgili aşağıdaki linkede bakabilirsiniz.
https://telekinezi.com.tr/madde-kinezi-bagi ... i-t72.html

Tüm bunların haricinde Kinetik çalışmaların nesnelere nasıl nüfuz ettiğini görebilmek için Aura çalışmaları yapmanızı önerebilirim.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
SouLOfIceberG

Okunmamış mesaj gönderen SouLOfIceberG »

Bunlar bu kadar kolay gösterilebilcek şeyler değildir.
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

screet yazdı:evet günümüz türkiyesi...ağzı olan konuşuyor. Yarım din insanı dinden edermiş...Neyse uzatmadan...Kimsenin aklını bulandırmayın derim. teleKinezi vardır ama sadece metaller hareket eder.Neymiş bardak, gazete filan. bunlar asla hareket etmez. Çünkü metal değiller, çünkü serbest elektronları yok. Bir fizik öğretmeni olarak son noktayı koyayım sadece serbest elektronu olan maddeler yani metaller hareket edebilir düşünce ile. burdan bilmeden sallayanlara duyrulur...
tüm fizikçiler aynı şeyi sölüyoo görüosunuz arkadaşımızın sadece 1 mesajı var oda burdaki yani ne kadar inanılmalı siz karar verin....
Fizik,biyoloji,kimya,mat 2 bunlar liseyle ilgili kavramlardır...
Ve burası acıkogretim siteside deil...
burası sadece içindeki gücü hisseden, hissetmeye calisan, güce inananların sitesidir...
Çok klişe olcak ama:
"Gerçek güç içimizde..."
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

yanlisin var arkadasim cola sisesini haraketlendirdiyim icin soyluyorum ayrica baska seyler de var.cok yanlis bir yazi.Her sey haraketlendirile bilinir.Peki kalbi durduranlara ne demeli.kalp de metaldanmi :lol:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
tavsanxxxxxx

Okunmamış mesaj gönderen tavsanxxxxxx »

fizik öğretmenimidir nedir ne sallıyon kardeşim bende çok rahat bi şekilde kağıtları oynatıyorum yok metal yok bilmemne bınlara inanmayın
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

kardeş fizik öğretmenini ve kendini fenomen kardeşim olsun vs sitede bu işleri yapabilenler olsun bizim karşımıza gelseniz sizi ikna etmesi o kadar kolayki önceleri ikna etme tekniğini kullanarak çok kişiyi ikna ettim ama şimdi kimseyi ikna etmeye uğraşmıyorum ne gereği var onların zararına ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

bizim inanıp başarmamız yeter niye milleti inandırmaya çalışalım ki inanan zaten yapar inanmayanda kendi bildiğini okusun boşverin :D
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

öyle zaten bu işler inanan ve kendi iiçin yapan başarır tersi durumunda başarısız olur ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...