Telekinezi ile neler yapılabilir

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
bura-sk

Re: Telekinezi ile neler yapılabilir?

Okunmamış mesaj gönderen bura-sk »

ben hiç bişi yapamıyorum. nerden başlıyıcam . ne yapıcam lütfen yardım edin yapmak istiorum ve inanıyorum .ltfennnn.........
Kullanıcı avatarı
solcer39

Okunmamış mesaj gönderen solcer39 »

ben ilk başladığım anda pipet,kağıt gibi varlıkları hemen hareket ettirebildim ama herkes ettiremessin diyor açıklamasını yapınıs lütfeen plssss
Kullanıcı avatarı
filozzof

Okunmamış mesaj gönderen filozzof »

Ama kabul etmeliyim ki bunlar herkesin işine yarar
En iyi olmak yürek ister... Ancak sadece en iyiler sıradanlıktan kurtulur ve tarihte yer bulur
iblis3401

Okunmamış mesaj gönderen iblis3401 »

fizik hocasmınız ben sizin dediklerinize gülerim ben kagıt kalem bardak çatal bıçak gümüş altın nesleri fizeksel olarak teleknetik ederek haretklerini ve fiziki yapısını bozabiliorum bunu 8 yaşından beri yapıorum...
Kullanıcı avatarı
filozzof

Okunmamış mesaj gönderen filozzof »

vay....
En iyi olmak yürek ister... Ancak sadece en iyiler sıradanlıktan kurtulur ve tarihte yer bulur
levitasyonmania

Okunmamış mesaj gönderen levitasyonmania »

iblis3401 yazdı:fizik hocasmınız ben sizin dediklerinize gülerim ben kagıt kalem bardak çatal bıçak gümüş altın nesleri fizeksel olarak teleknetik ederek haretklerini ve fiziki yapısını bozabiliorum bunu 8 yaşından beri yapıorum...

vayy kuzi isimleri ucuruyorken (kımıltadıoken )videosunu ceksene (BURAK.ONE@hotmailcom)
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

bura-sk yazdı:ben hiç bişi yapamıyorum. nerden başlıyıcam . ne yapıcam lütfen yardım edin yapmak istiorum ve inanıyorum .ltfennnn.........
psi-wheel ile başla ilk gün dönderemezsen 2. veya 3.gün olur iğnenin ucuna kağıdı piramit şekilde katlayıp yerleştiriyorsun
merve uzun

Okunmamış mesaj gönderen merve uzun »

mumu denedim hiç bişey olmuo:S:S nerde hata yapıyorum?yapamamam öyle bi yetenegimin olmadıgını mı gösterr?
Kullanıcı avatarı
HİPerSPAce

Okunmamış mesaj gönderen HİPerSPAce »

merve uzun yazdı:mumu denedim hiç bişey olmuo:S:S nerde hata yapıyorum?yapamamam öyle bi yetenegimin olmadıgını mı gösterr?
Bu yetenek herkeste var fakat geliştirilmesi lazım.Psi-wheel(kağıt dönderme) ile başlamanı tavsiye ederim.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
merve uzun

Okunmamış mesaj gönderen merve uzun »

tmm..kağıdı piramit gibi yaptım iğnenin üstüne koydum faln...1 saatr uğraşıorum bişi olmuo..adım adım ne ypmm gerektgini anlatr mısın?:)