Telekinezi ile neler yapılabilir

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Re: Telekinezi ile neler yapılabilir?

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

ne kadar ilerlemek istiyorsan o kadar sabretmelisin
psiwheeli ellerini yanına koyarak döndermek için 1 hafta uzaktan döndermek içinse 4 hafta en fazla:D böyle diyoruz ama 1-2 günde olduğuda oluyor ilerledikten sonra çalışmayı bırakırsan çalışmalarında boşa gider inancınada bağlı
Kullanıcı avatarı
solcer39

Okunmamış mesaj gönderen solcer39 »

screet yazdı:evet günümüz türkiyesi...ağzı olan konuşuyor. Yarım din insanı dinden edermiş...Neyse uzatmadan...Kimsenin aklını bulandırmayın derim. teleKinezi vardır ama sadece metaller hareket eder.Neymiş bardak, gazete filan. bunlar asla hareket etmez. Çünkü metal değiller, çünkü serbest elektronları yok. Bir fizik öğretmeni olarak son noktayı koyayım sadece serbest elektronu olan maddeler yani metaller hareket edebilir düşünce ile. burdan bilmeden sallayanlara duyrulur...

dediniz ama yapılanlar yalanmı şimdi siz fizik oğrtmeni olmuşunuzda...
Kullanıcı avatarı
solcer39

Okunmamış mesaj gönderen solcer39 »

screet yazdı:evet günümüz türkiyesi...ağzı olan konuşuyor. Yarım din insanı dinden edermiş...Neyse uzatmadan...Kimsenin aklını bulandırmayın derim. teleKinezi vardır ama sadece metaller hareket eder.Neymiş bardak, gazete filan. bunlar asla hareket etmez. Çünkü metal değiller, çünkü serbest elektronları yok. Bir fizik öğretmeni olarak son noktayı koyayım sadece serbest elektronu olan maddeler yani metaller hareket edebilir düşünce ile. burdan bilmeden sallayanlara duyrulur...

dediniz ama yapılanlar yalanmı şimdi siz fizik oğrtmeni olmuşunuzda...
Kullanıcı avatarı
Kaantalha

Okunmamış mesaj gönderen Kaantalha »

saol kardes
hackermonkey

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

fenomen yazdı:yanlisin var arkadasim cola sisesini haraketlendirdiyim icin soyluyorum ayrica baska seyler de var.cok yanlis bir yazi.Her sey haraketlendirile bilinir.Peki kalbi durduranlara ne demeli.kalp de metaldanmi :lol:
fenomen abimize katılıyorum bütün cisimler hareket ettirilebilir diye düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
telekinesisDusthy

Okunmamış mesaj gönderen telekinesisDusthy »

bencede aynı şey nasıl olsa inanıyoruz ve oluyor böylece herşeyi haraket ettirebiliriz :)
Önce İNAN sonra ÇALIŞ GErisi Gelir...

sözde yalan olur ama gözde asla...:)

Düşünceler şüphesiz insanı aydınlatır ama bazı düşünceler güzel düşünceleri karartır...önemli olan bunun farkına varmaktan daha öte buna izin vermemek gerekirrr...

ns1373

Okunmamış mesaj gönderen ns1373 »

multiplayer1 yazdı:
tüm fizikçiler aynı şeyi sölüyoo görüosunuz arkadaşımızın sadece 1 mesajı var oda burdaki yani ne kadar inanılmalı siz karar verin....
Fizik,biyoloji,kimya,mat 2 bunlar liseyle ilgili kavramlardır...
Ve burası acıkogretim siteside deil...
burası sadece içindeki gücü hisseden, hissetmeye calisan, güce inananların sitesidir...
Çok klişe olcak ama:
"Gerçek güç içimizde..."

İçinde içinde...
cenk

Okunmamış mesaj gönderen cenk »

bende öğrenmek istiyorum kardeş bana yardım edermisin msn aderesim a.k_59@windowslive.com eklersen sevnrm
adım

Okunmamış mesaj gönderen adım »

3. günümde psi whell yaptım 1 haftadır deniyom olmuya diyenlere duuyrulur bunu film sanmayın inanın inanmak başarmanın yarısıdır derler telekinezide ise tamamıdır nathasa nova ve nina kulaginaya bakın videolarını izleyin yararı olacaktır
birgün yanına elimde bir gül ve silahla geleceğim,ya gülü alıp benim olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun
Kullanıcı avatarı
volcanno1

Okunmamış mesaj gönderen volcanno1 »

Önemli bilgiler Teşşekurler paylasım İçin.