Telekinezi ile neler yapılabilir

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
orkunyureklier
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Telekinezi ile neler yapılabilir?

Okunmamış mesaj gönderen orkunyureklier »

nasıl bir cismi hareket ettirebilirim en püf noktalarını söylermisinizz ? telekinezi ile ilgilenmek istiyorum 1-2 gündür ama psi wheel olmadı belkide yanlış seyler düşündüm bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim
watervay
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen watervay »

Selam öncelikle sitede yeniyim.. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama telekinezi metal dışına etki edemez diyen saygıdeğer öğretmenim için şu videoyu izlemesini istiyorum.. http://www.dailymotion.com/video/xeczj5 ... ispat_tech
zeon
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen zeon »

sayın hocam madem bi branşın hocasıyım diyorsunuz bizden once sizin genel kültürünüz ve gecmiş tarihi cok daha ii bilmeniz gereki misal iskenderiye kütüphanesini ele alalım m.ö 3 yüzyılda kurulmus ve 391 dede yakılarak haçlı seferleri sırasında yıkılmıstır ve dünyanın bu kütüphanenin yakılması sonucunda geriye gittiği söylenir çünkü eski insanlar bizden önce dünyanın yuvarlak oldugunu yıldızların hareketini mevsimleri zamanı ne biliyim buna benzer şeyleri biliordu ve bizim su anki teknolojimizle biz daha ileri gittiğimizi sanıorz ama bir şey daha daha yoln en basındayız bir pramitin nasıl yapıldıgını bile çözemiyoruz.ve hocam en basidinden islam cıktıgından beri minareler mimar sinan yaptıgı yapıları kim yapabiliyor onlar 14. ve 15. yüzyılda yaşadılar ve biz 21. yzldayız şimdi bi açıklama yaparsınız insan oglu fizik kimya biyolaji diye diye bize okullarda ögrettikleri her yıl aynı saçmalıkları ve bir şey daha bi ögrenci 4. sınıftan itibaren ingilizce dersine girmeye baslar ve üniverste 4. sınıf kadar aynı konuları tekrar eder ama o öğrenci 1 ay ingilizce konusan bi toplumun arasında yaşasa ona o bir ay ingilizce ögrenmesi konuşması yazması için yetecektir işte fizikte bole bir şey kimyada biyolojide ama bir şey daha eger telekineziye başlamak isterseniz bi fikir vermek istiorm ben bir acemiyim yeni başladım fakat sunu anladım başta aklını boşaltıcaksın kendini gördüğün veya düşündüğün cisim yerine koyacaksın eğer karşında duran bi bardak suysa o suyun içerisinde yüzen minik bi damla olacaksın ve ozmn sonuca ulaşırsın.tekrar saygılar...
kskberke
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen kskberke »

meraba ben telekineziye çok merak sardım daha yeniyim telekineziye nereden başlayabilirm bana yardımcı olabilicek biri varmı
yesil
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen yesil »

screet yazdı:evet günümüz türkiyesi...ağzı olan konuşuyor. Yarım din insanı dinden edermiş...Neyse uzatmadan...Kimsenin aklını bulandırmayın derim. teleKinezi vardır ama sadece metaller hareket eder.Neymiş bardak, gazete filan. bunlar asla hareket etmez. Çünkü metal değiller, çünkü serbest elektronları yok. Bir fizik öğretmeni olarak son noktayı koyayım sadece serbest elektronu olan maddeler yani metaller hareket edebilir düşünce ile. burdan bilmeden sallayanlara duyrulur...
Harbiden Öyle Ağzı Olan Konuşuyor!
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
burzumist
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen burzumist »

Sen fizikçisin screet , metafiziğe inanmaman çok normal. O yüzden uzaklaş :)
Kullanıcı avatarı
haykolizm
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Okunmamış mesaj gönderen haykolizm »

Bru-x yazdı:1) Cisimleri oynatmak
Magazinlerinizi, gazetelerinizi, bardaklarınızı vs.
2) Cisimlerin şeklini değiştirebilmek
Kaşık, çatal, anahtar vs.
3) Psişik enerji topları
Bunlar insan enerjisi ile oluşan enerji toplarıdır. Onları oluşturup fırlatabilirsiniz.
Eğer ilerlediyseniz;
Pencereleri açıp kapayabilir, kapıları kitleyip ve de ışıkları açıp kapayabilirsiniz.

1) CİSİMLE BİR OLMAK
Şimdi bir mum yakın. Rüzgarsız bir ortamda olun ve mum ışığı ile özdeşleşin. O an sadece siz varsınız. Mum ile birliktesiniz. Gözlerinizi mum ateşine odaklayın(Gözlerinizi kırpabilirsiniz). Mum ateşini sizin ekstra bir uzuvunuz olduğunu ve onu kolunuzu veya bacağınızı oynatabildiğiniz gibi oynatabildiğinizi hayal edin. Düşünmeye devam edin... Ne zaman ki onu kendinizin bir parçası olarak kabul ettiniz, ateşi istediğiniz gibi oynatmaya çalışın! Bu egzersizi 5-10 dakika yapın ve sonra mumu söndürün.
(Not: Bu deney küçük bir kağıt parçası gibi hafif cisimleri oynatma amaçlı olarak da denenebilir.)

2) BALON VE ENERJİ TOPLARI

Bu daha ileri bir kademedir. Enerji topları cisimleri oynatabildikten sonra denenmelidir. Sürtünmesiz bir yüzeye balonunuzu şişirdikten sonra koyuyorsunuz. Sonra iki elinizi birleştirip, avucunuza enerji yolladığınızı düşünüyorsunuz. Nefes alıyorsunuz ve nefesi verirken avuçlarınıza doğru gittiğini düşünüyorsunuz ve oluştuğunu hissettiğiniz enerji birikimini elinizden balona doğru yönlendirip, balonu itmeye çalışıyorsunuz.

3) GÖRÜNTÜLEŞTİRME

Adım 1:
Vücudunuzun enerji ile doldurun.

Adım 2:
Önünüze bir kağıt parçası veya bir taş koyun.

Adım 3:
Gözlerinizi taşa odaklandırın.

Adım 4:
Şimdi gözlerinizi kapatın ve taşın-kağıdın görüntüsünü gözleriniz kapalıyken hayalinizde canlandırmaya(görüntüleştirmeye) çalışın.

Adım 5:
Sonra enerjinizin o cismin etrafında dolandığını hissedin.

Adım 6:
Cismi sırasıyla sola, sağa, geriye, öne ve daha da ileri ittiğinizi düşünün.

Adım 7:
Şimdi gözlerinizi açın.

Eğer bir sonuç alamıyorsanız 6. adımı sürekli tekrarlayın.

4) TÜNEL

Küçük bir cisim seçin. Ayrıca hafif olsun. Küçük bir yüzük veya hafif bir metal parçası.

Kafanızı boşaltın. Rahatlayın ve sizi etkileyen tüm negatif şeylere gülün. Yok olduklarını göreceksiniz. Konsantre olun.

Cisimle kendi aranızda bir tünel kurun. Bunu hayalinizce canlandırın. Sadece o cismi görün. O cisim dışında her şey o tünelin dışında. Sadece o ve siz!

Şimdi düşünce gücünüzün ellerini o cisme yönlendirin ve onu ittiğinizi düşünün.

Hemen olacak diye bir şey tabii ki yok. Ümidinizi kaybetmeyin![/b]
Yeterince Anlaşılır Dilde Konuşan İnsan Var .
Birazcık Anlaması İçin Düşünmesi Gerekiyor İnsanların...!

(☻♥☺♦By Telecinetic☻♥☺♦)
zendor
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 8 Artvin

Okunmamış mesaj gönderen zendor »

screet yazdı:evet günümüz türkiyesi...ağzı olan konuşuyor. Yarım din insanı dinden edermiş...Neyse uzatmadan...Kimsenin aklını bulandırmayın derim. teleKinezi vardır ama sadece metaller hareket eder.Neymiş bardak, gazete filan. bunlar asla hareket etmez. Çünkü metal değiller, çünkü serbest elektronları yok. Bir fizik öğretmeni olarak son noktayı koyayım sadece serbest elektronu olan maddeler yani metaller hareket edebilir düşünce ile. burdan bilmeden sallayanlara duyrulur...

eğer kağıt psi wheel tekniğinde dönüyorsa hareket te edebilir ki dönüyorda
Kullanıcı avatarı
Sinerjikolom
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri

Okunmamış mesaj gönderen Sinerjikolom »

Değerli dostlar ben meteorolog biriyim. Size sorum şu: Telekinezi ile yağmur yağdırılabilir mi? yhada tası efsanesi gerçek olabilir mi?
Farkederek yada farketmeden birilerini yada bir cismi yönetmek güzel bir duygu olmalı.
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Telekinezi ile yağmur yadıramazsın.Telekinezi cisimleri haraket ettirmektir. :)