Psi wheel garipliği

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
mentaldirector

Psi wheel garipliği

Okunmamış mesaj gönderen mentaldirector »

Merhaba,

Siteyi birkaç gündür takip ediyorum ama çalışmalarım eskiye dayanır. Genelde astral ve lucid deneyimlerim vardır. Şimdilerde telekinezi (psi wheel) deniyorum. Bir sorum var, yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

Psi wheel'e elimi ne zaman yaklaştırsam dönüyor. Belli bir açıyla tabi. Ortamda rüzgar sıfır, kendi kendine dönmüyor. Nefesime ve ellerimden gelebilecek rüzgara çok dikkat ediyorum. Ancak daha konsatre vs. olmadan psi wheel dönüyor. Özellile sol elimi birazcık yukarıda, sağı ise tam masa üstüne yapışır şekilde 2-3 cm yaklaştırdığım anda başlıyor dönmeye. Artık bunun elimdeki sıcaklığın yarattığı mini hava akımı sebebiyle olduğunu düşünmeye başladım. Sonra psi wheel'in yanına sıcak şeyler yaklaştırdım baktım gerçekten de dönüyor. Alttan yukarı doğru çok ufak bir hava akımı (ısınan hava yükselir) onu döndürüyor. Sonra cam ve plastik kap altında denedim ve hiçbir şekilde dönmedi. Şimdi şüpheye düştüm, acaba döndürüyorum diyenler de bu şekilde mi döndüğünü sanıyor? Baya fırıl fırıl dönüyor çünkü aşırı hızlı olmasa da. Ellerin açısını değiştirince de diğer yöne dönebiliyor. Sizler mesela 20-30 cm uzaktan ya da ellerinizi kullanmadan, veya cam/plastik altında döndürebiliyor musunuz? Böyle döndüren biri videosunu gönderebilir mi rica etsem. (internette yabancı çok var da Türk yok hiç bu şekilde).

Şimdiden teşekkürler, sevgiler, selamlar.

toorbes

Re: Psi wheel garipliği

Okunmamış mesaj gönderen toorbes »

kardes ben ellerımı kullanmadan donduruyordum
sonra vıdeolar ızledım adamlar ellrını kullanıyo bende kulllancam dedım donduremedım
ben ellrımle donduremıyorum senın dedıgın hava akımı deıl
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

50cm'den ellerimi kullanmadan döndürebiliyorum...
psi whell çeviren türk çok var...
sitemizde de birçok kardeşimiz psi whell çevirebiliyor...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

örneğin ben :D tek el istediğim hızda çevirebiliyorum gözlede çevirdim ;) bardak içinde hiç denemedim denesem büyük bi ihtimal çevirebilirim ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Örn...
http://www.vimeo.com/2964868

bu arakadaşımız tebge(türkiye beyin gücü ekibi) yöneticisi...
kendisi forumumuzada üye.nick'i Burak AYDIN
hatta forumda ilk bi yanlış anlaşılmış çok tepki almıştı sonra anlaşıldı böyle biri olduğu

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

gerekli cevapları aldın sanırım :) . bende şunu söyleyim anladığım kadarıyla şüpheye düşmüşsün.. benden sana uyarı bu şüpheyi üzerinden atmadan çalışmalara başlama.. kendini bi inandır bunların gerçek olduğuna.. sonra başla.. aksi takdirde istediğin sonuçları alamayabilirsin..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Enerji dediyimiz zaten sicaklikdir.ve tüm yanan seylerin verdiyi enerji elimizden akan enerjinin aynisi.sen cevirmeye devam et.enerjini cogalt.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

inancının ve motivasyonun yerine gelmesi için bol bol video izle...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Tk videosu haaaa :D :D :D :D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

fenomen yazdı:Tk videosu haaaa :D :D :D :D
biz nelerle büyüdük xD