Okumanız Gereken Bir Yazım

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okumanız Gereken Bir Yazım

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

1. Telekinezi(beyin gücü ile cisimleri hareket ettirmek) deneylerle kanıtlanmış bir olaydır. Kişi telekinezi yaparken etrafındaki renkli enerjiler kirlian fotoğrafçılığı ile gözlemlenebilmektedir. Bkz: http://tr.wikipedia.org/wiki/Kirlian

2. Telekinezi inanç ile doğrudan ilişkilidir. Kişi daha fazla inanıp kendini kasmaz ise daha iyi sonuç alır. Eğer inanmıyorsa sadece rahat olduğu için bir ölçüde sonuç alabilir.

3. Hipnoz ile telekinezi yeteneği açılabilir. Kişinin inançları değiştirildiğinde telekinezi yapabilir. Ayrıca psişik zincir dediğimiz; kişinin başka birinden gördükten sonra kendisininde aynı şeyi yapabilmesi olayından telekinezinin inanca bağlı olduğunu çıkarabilmemiz mümkün olabilir.

4. Uykusuzken telekinezi daha kötü sonuç verir. Uykunuzu almış olmanız gerekmekte.

5. Sıfır duygu durumu da önemlidir. Yani hiç birşey düşünmemek. Duygularınızı bile bir kenara bırakmak gerek.. Üzülme sevinme, egolar kısacası her duygu…

6. Demirli gıdalarla beslenmek telekineziyi kolaylaştırır (fazla kaçırmayın normal tutun..)

7.Sık sık lunarkinezi de kullanıyorum fakat hiç cinler bana karışmadı.

Eveeet… Şimdi soruyorum size. Bunca tespit ortadayken hâlâ telekineziyi cinle şeytanla mı ilişkilendireceğiz?
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: Okumanız Gereken Bir Yazım

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Eeeeveeeet :D :D
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

arkadaşlar olayı yanlış anlamayın... şöyle diyemezsiniz telekinezinin cinlerle hiçbir ilgisi yoktur.. ben şöyle demiyorum "psi wheel'i siz çevirmiyorsunuz cinler çeviriyor" demiyorum.. diyorum ki bazı insanlar kendilerini bu konulara çok kaptırırlar.. ruh yönünden zayıf insanlar.. bazı kötü cinler (bilirsiniz belki cinlerde insanlar gibidirler.. onların da iyisi kötüsü, müslümanı dinsizi vardır) bunları kullanmak isterler..ve bu insanlara telekinezide etki ederler.. insanlar bu durumda kendilerini insanüstü bir varlık sanırlar ve böbürlenirler.. Allah etmesin ilerde mehdilik, peygamberlik hatta ilahlık iddiasında bulunurlar.. for example Gulam Ahmet..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
dramakolimelan

Okunmamış mesaj gönderen dramakolimelan »

demirli gıda süpermiş :D :D
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

dramakolimelan yazdı:demirli gıda süpermiş :D :D
bende tam çözemedim zaten onu bir yerde okumuştum kan dolaşımını hızlandırdığı için diye açıklamışlar...
Verdugo

Okunmamış mesaj gönderen Verdugo »

multiplayer1 yazdı:1. Telekinezi(beyin gücü ile cisimleri hareket ettirmek) deneylerle kanıtlanmış bir olaydır. Kişi telekinezi yaparken etrafındaki renkli enerjiler kirlian fotoğrafçılığı ile gözlemlenebilmektedir. Bkz: http://tr.wikipedia.org/wiki/Kirlian

2. Telekinezi inanç ile doğrudan ilişkilidir. Kişi daha fazla inanıp kendini kasmaz ise daha iyi sonuç alır. Eğer inanmıyorsa sadece rahat olduğu için bir ölçüde sonuç alabilir.

3. Hipnoz ile telekinezi yeteneği açılabilir. Kişinin inançları değiştirildiğinde telekinezi yapabilir. Ayrıca psişik zincir dediğimiz; kişinin başka birinden gördükten sonra kendisininde aynı şeyi yapabilmesi olayından telekinezinin inanca bağlı olduğunu çıkarabilmemiz mümkün olabilir.

4. Uykusuzken telekinezi daha kötü sonuç verir. Uykunuzu almış olmanız gerekmekte.

5. Sıfır duygu durumu da önemlidir. Yani hiç birşey düşünmemek. Duygularınızı bile bir kenara bırakmak gerek.. Üzülme sevinme, egolar kısacası her duygu…

6. Demirli gıdalarla beslenmek telekineziyi kolaylaştırır (fazla kaçırmayın normal tutun..)

7.Sık sık lunarkinezi de kullanıyorum fakat hiç cinler bana karışmadı.

Eveeet… Şimdi soruyorum size. Bunca tespit ortadayken hâlâ telekineziyi cinle şeytanla mı ilişkilendireceğiz?
helal kardesım hala cocukca dusunenler var =)
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

zaten ben de bu yüzden böyle bişi pylştım...
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

ddemmahum yazdı:arkadaşlar olayı yanlış anlamayın... şöyle diyemezsiniz telekinezinin cinlerle hiçbir ilgisi yoktur.. ben şöyle demiyorum "psi wheel'i siz çevirmiyorsunuz cinler çeviriyor" demiyorum.. diyorum ki bazı insanlar kendilerini bu konulara çok kaptırırlar.. ruh yönünden zayıf insanlar.. bazı kötü cinler (bilirsiniz belki cinlerde insanlar gibidirler.. onların da iyisi kötüsü, müslümanı dinsizi vardır) bunları kullanmak isterler..ve bu insanlara telekinezide etki ederler.. insanlar bu durumda kendilerini insanüstü bir varlık sanırlar ve böbürlenirler.. Allah etmesin ilerde mehdilik, peygamberlik hatta ilahlık iddiasında bulunurlar.. for example Gulam Ahmet..

Arkadaşım Sen gayet güzel Açıklamışsın.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

sağol kardeş :)
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

yorumlar için sağolun arkadaşlar...