İLHAM ALIN DİYE BASİT TELEKİNEZİ VİDEOLARI;)

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Re: İLHAM ALIN DİYE BASİT TELEKİNEZİ VİDEOLARI;)

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

sakın bunu tartışma olarak algılama ;) seni sana severim sadece bilgilenmen için söyledim ;) bende gerektiği yerde senden bilgilenirim ;) site zaten onun için değil mi ?? ;)
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

ayrıca psi-weelime laf söylemeyin :D onu özel olarak hazırladım iynx arkadaşımın dediği gibi küçük psi zor döner enerjini odaklaman gerekir ama büyük psi-weel de büyük olduğu için enerjin direk ona gidiyor zaten :D ayrıca küçük psi rüzgardan kolay etkilenmez ;) deneyin isterseniz bende ilk başta kolay olur diye küçük psi- hazırladım ama öyle değil işte ;)
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

bide psi-weel de odaklanmak gerektiği için ben hem video çekimi yapıyorum hemde psi çeviriyodum :D onun için zorlandım biraz psi-weel e bakıyorum telefonu ters tutuyorum telefona bakıyorum psi mal gibi duruyo bende direkman telefondan psi-weeli çevirdim yapacak bişey yoktu :D biraz yavaş oldu ama kusura bakmayın ;)
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

multiplayer1 yazdı:money bending yani para kıvırma denilen şey telekinezi sayılmaz...Hiç bişi düşünmezsen yapabilirsin onu...Ya da hilesiyle...Aslında Sıfır duygu dediğimiz ana erişmek, eriştiğini anlamak için en iyi egzersizlerden biridir!!!Ama whellciler güzel çevirmiş..

arkadaşlar ben paraların 0 duygu ile yapıldığını düşünmüştüm başta ama sonra yapan arkadaşımızlada konuştum arkadaşımız tüm videolarında telekinezi yapmıştır... şüpheniz olmasın zaten parayı ters tarafa bükmesindende belli oluyo!! zaten psi whell'ini beğendiğimi söylemişim bir kez daha da söylüyorum...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

saolasın kardeş ;) umarım yaptığım basitte olsa telekineziden ilham alan kişiler olur ;)
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

kardeş sende bunu tartışma gibi görme ama ben küçük psi wheel' daha kolay çeviriorum.. büyükler zor oluo..benim psi wheel seninkinin yaklaşık 6-7 katı vardır. (abartmıyorum :)).. bunun dışında helal olsun valla güzel çevirmişsin..tebrik ediyorum..hadi sana kolay gelsin ;)
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

ddemmahum yazdı:kardeş sende bunu tartışma gibi görme ama ben küçük psi wheel' daha kolay çeviriorum.. büyükler zor oluo..benim psi wheel seninkinin yaklaşık 6-7 katı vardır. (abartmıyorum :)).. bunun dışında helal olsun valla güzel çevirmişsin..tebrik ediyorum..hadi sana kolay gelsin ;)
bence psi whellin boyutunu abartmak yerine daha ileri tekniklere geç ben öle yapıyorum...Mesela benim psi whellim hep aynı boyutta oluyo ama daha ileri seviyeler çalışmak istediğim zaman psi whelli büyütmeyi(zorlaştırmayı) değilde teknik değiştirmeyi seçiyorum..Sende böyle yap daha iyi olur...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

ddemmahum nasıl çeviriyosan çevir beni ilgilendirmiyor tamam ben sadece basit bi şekilde yaptım ve ekledim psi-weelin isterse 100 katı olsun ben onunla ilgilenmiyorum bu işi zaten en basit nasıl yapacaksan öyle yapacaksın ayrıca ben burda kendimi kanıtlama gibi bi ihtiyaç duymadım öyle algılayanlar konuma yorum yazmasınlar rica değil emrediyorum... ben istediğim psi-weeli çevirebilirim bu benim için sorun değil... yani kendimi kanıtlamak isteseydim yapılan yorumlara göre biçok videomu çeker yollardım... yani beni bilen biliyor fenomen kardeşim gibi sitede 3-5 kişi daha var bunların bilmesi yeterli anladın gerisi isterse sahtekar desin yaptığın yorumdan ben şunu anladım """"ben aslında bu videoları kendimi kanıtlamak için çektim gibisinden düşünüyosun""""" öyle değil ;) sende bunu tartışma gibi anlama 8-)
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

dogru kardes.eger bir sey dusunmeden 20 dakika dura bilseydin o zaman korkudan olurdun :D onun icin Allah her seyi dogru yaratmis
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

kardeş sinirlenme diye başına tartışma olarak anlama yazdım ama yinede amacıma ulaşamadım anlaşılan..ben demiom ki sen kendini kanıtlamaya çalışıon hava atıon falan.. yazdım ki helal olsun güzel çevirmişsin falan filan..iltifat ettim övdüm seni yaaa :)
::Welcome to home Bruce::