psi ball son aşamadaki bir sorunum
Moderatör: Sai
psi ball son aşamadaki bir sorunum
Şimdi arkadaşlar,
Ben ellerimi birbirine sürüyorum sonra ileri geri hareket etiriyorum sonra bi bakmışım eklemlerim gıcır gıcır ediyo. Dayanıyorum parmaklarım kilitleniyo hareket etiremiyorum. vee en sonunda elimin arasında bir şey hisediyorum böyle yumuşak birşey, hücre gibi birşey çok yumuşak onu okşuyorum sonra birden yok oluyor. SİZCE HANGİ AŞAMADAYIM ? NE YAPMAM GEREK ?
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER :)
Ben ellerimi birbirine sürüyorum sonra ileri geri hareket etiriyorum sonra bi bakmışım eklemlerim gıcır gıcır ediyo. Dayanıyorum parmaklarım kilitleniyo hareket etiremiyorum. vee en sonunda elimin arasında bir şey hisediyorum böyle yumuşak birşey, hücre gibi birşey çok yumuşak onu okşuyorum sonra birden yok oluyor. SİZCE HANGİ AŞAMADAYIM ? NE YAPMAM GEREK ?
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER :)
- Psisik67
Re: psi ball son aşamadaki bir sorunum
hücre gibi yazmışsın da hücre nasıl oluo her gün ellion herhalde :D
-
bence sendeki sorun (sadece kendi düşüncem)konsantrasyonun bozuluyor ve enerjini aktaramıyorsun:)
bu arda çok özür dilerim arkadaşım ben kendi sorunumuda dile getirmek istiyorum ben psi ball ı gerçekten hissediyorum ellerim falan karıncalanıyor neyse ayrıca bu işi uzun zamandır gerçekten bir çalışmayla denememe ragmen cisimlere etki etmiyor ne yapabilirim?
bu arda çok özür dilerim arkadaşım ben kendi sorunumuda dile getirmek istiyorum ben psi ball ı gerçekten hissediyorum ellerim falan karıncalanıyor neyse ayrıca bu işi uzun zamandır gerçekten bir çalışmayla denememe ragmen cisimlere etki etmiyor ne yapabilirim?
"insan doğru bildikler değil doğru zannettikleri başına iş açar"
bekide sendeki sorun psi ball ı atamıyorsundurdikonima yazdı:bence sendeki sorun (sadece kendi düşüncem)konsantrasyonun bozuluyor ve enerjini aktaramıyorsun:)
- arekkesu
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
bence kapak calış dikonima
Kendine İnanmazsan Kimsede Sana İnanmaz
-
tamam teşekkür ederim kapak çalışıcam
"insan doğru bildikler değil doğru zannettikleri başına iş açar"
-