PSİŞİK ENERJİ TOPLARI YAPABİLMEK
- elemor
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: PSİŞİK ENERJİ TOPLARI YAPABİLMEK
yaşla ilgisi ne? bir arkadaş daha sormuştu resmi bir başvurumu yapmak gerekiyor 

- NEwblood
ben 16 yım....çocukluğumdan beri normal değilim..neden dehe fazla erteleyeyimki...bak,bu yetenek herkeste var ama bazıları çarkın dönebilmesi için FARKETmeli....onlardan biriysen artık başlamalısın....bunu hissedersin zaten...şu an mükemmel değilim...daha bir haftadır somut uğraşlar içerisindeim...lakin çarkı döndürenlerden biride ben olucam ....düşünsene...sitenin kurulması...insanların burda toplanması....senin soruların...aldığın yanıtlar...kaçı tesadüf olabilir ki?...

- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
NEwblood, içimden ne kadar güzel düşünüyorsun demek geldi : )
Farketmek, Keşfetmek; Önceki kendini. Kendini keşfeden zaten alemi keşfediyor. Çünkü Alemlerin her biri bütünün bir parçası gibi. En temelinde insanın kendisi bulunuyor
Farketmek, Keşfetmek; Önceki kendini. Kendini keşfeden zaten alemi keşfediyor. Çünkü Alemlerin her biri bütünün bir parçası gibi. En temelinde insanın kendisi bulunuyor
Aramak, güzel bir çabadır.
-
titriyor ama fırlatamıyorum nasıl fırlatılıyor
- fenomen
- Yönetici
arkadasim sana bir sey diyicem her kese gecerlidir. eger kucuk bir cocuga desen ki bak insan kagita (en azindan) uc diyince o ucar.cocuk buna inanir ve inanmiyacaksiniz ama o bunu becere bilir. yani bu isler beyin aldatmaca isin puf noktasi bu beyini aldatmak.bir yetiskinin inanmasi bu islere cok guc.ancak cocug cabuk inanir ve en esasi beyni bunu oyle bilir.boyle bir soz var "cocuk mu kandiriyorsun" diye.akrabalardan bir kucuk cocugu egitsen bu islere onun bir haftada yapdiklarini 20 yasi gecmis birisi 4-5 aya yapar.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
önce kendini kontrol ettikten sonra sende olan enerjiyi başka cisimlere de aktarabilirsin..
- scorpia
sevgili bru-x psişik .com ve ya ufo net te bulundunuz mu tarif ettiğiniz yöntem o iki forumdan birinden vardı kopyalamıştım elimin altında bulunsun diye
- Bru-x
Hayır o iki forumda bulunmadım. Bu yazıyı şu an adresini hatırlamadığım bir siteden almıştım. Sitenin bu konularla hiçbir ilgisi olmadığı ve kaynak belirtmediği için doğrudan buraya kopyalamıştım. Eğer kesin kaynağını biliyorsanız lütfen belirtin yazının altında belirtelim.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
-
selam kardeş bende 15 yaşımdayım ağustosta inş. 16 olacağım. bu işe ne kadar erken başlanırsa o kadar iyidir çünkü beynin tam olarak "başaramıyorum,imkansız" gibi kavramları çok tanımamıştır (yani tecrübe meselesi çok başarısızlık yaşayıp psikolojik olarak yönlenmek gibi) ayrıca bir işe ne kadar çok erken başlanırsa devam ettirmek için gereken zaman o kadar bol olur.Sen deneme ve alıştırmalarına devam et.İleride birçok konuda çok fayda göreceğinden eminimBatux1995 yazdı:Arkadaşlar ben 8 kasımda 14 yaşımı bitirip 15'e giricem ve bu kinezi işlerine inanıyorum ve çok ilgileniyorum.Ama bir sorum var:Sizce bu iş için çok mu erken davranıyorum?Yani beynim gelişmesini tamamladıktan sonra mı yapmalıyım sizce?Yani 18'imde falan?Lütfen cevaplayın.

-
Şahsi fikrimi söylemek istiyorum. Bence süperbir yaştasın bu işe başlamak için. çünkü bence insanlar hayatta yükleri arttıkça bu tip işlerden uzaklaşıyorlar. Teşekkürler...
-