SARKACI HAREKET ETTİRME ;)
- ddemmahum
Re: SARKACI HAREKET ETTİRME ;)
arkadaş büyük ihtimalle becerememiş ve bizim de beceremediğimizi kendimizi kandırdığımız sanmış..diycek bişey yok..
::Welcome to home Bruce::
- Burak AYDIN
Hiç şüpheniz yokmuş gibi itham edip yargılıyor ve ahmak yerine koyuyorsunuz (: sonra içinizdeki şüphe vesilesiyle sadece 100 ytl teklif verebiliyorsunuz. İşin kötüsü bilimsel bir birikiminizde yok. yeterince zekide olmadığınızdan önyargıcılıkla itham ettiğiniz kimselere önyargıyla yaklaşıyorsunuz. Ne hava akımı ne statik elektrik ne de diğer konularda fikir sahibi değilsiniz. Benim saygı gösterdiğim bir fizikçi gerekeni yaptı ve sustu. cümlemize tavsiyem olsun..
- fenomen
- Yönetici
Amethyst yazdı:zaten hiç birinizin bir b*k yaptığı yok ki çoğunuz psywhelli döndürdüğünü sanıyor çoğunuz döndürüyor ama her zaman değil (bunun nedeni zaten hava akımı o döndürdüğünüz zamanda siz döndürmüyordunuz elinizin sıcaklığıyla odanın sogukluğu veya tam tersi arasında geçen hava akımı:D)
onun dışında diğer söyledikleriniz arkadaş grubunuzla birbirinize verdiğiniz güvenin size verdiği cesaretle atılmış palavralar:)
psisik bir yetenek sahibi olmak gerçekten zordur ve burda başarabilen kimse yok hanginiz fiziksel bir etki dışında hareket etmiyecek düzeyde ağır bir cismi 1 cm oynatabilir ? varsa yaparım diyen delikanlı karşımda yapsın 100 ytl'i çıkarıp vereyim:)
en güldüğümde burdaki çocuk takımının size ilah gibi tapması inanması... ama insanın doğası bu abartmak yada yalan söylemek
kalbiniz belki kırıldı belki kızdınız ama gerçekler...
Dilin kemiği yokki kendiminkini kırayım
Sürç-i lisan eylediysek affola:)
Vallahi ben yapardim ama Bakudeyim seker kagitina etki ezilib buzulmeler bi de ipliyi 1 sm diyorsun 2 sm yaparim

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- Amethyst
benim kurduğum cümleden alıntı yapıp kelime oyunu yapmayada gerek yok yazının tamamından anlam çıkar kimmiş o yapabilenler kanıtlayabilirler mi ? geçin bunları yahu bir halt ettiğiniz yok bari şurdaki ufak cocukların beynini sulandırmayın birbirinize verdiğiniz cesaretle atıp tutarak...multiplayer1 yazdı: bu dahil tüm genellemeler yanlıştır...
sitemizde bir çok tekniği yapabilen arkadaşlarımız vardır...
yazmışsınki "psişik yetenek sahibi olmak gerçekten zor" psişik yetenek diye bişey yoktur...bu kabiliyet herkeste bulunur önemli olan kullanmayı bilmektir...
bişiler ima etmeme gerek yok...
anlayan anladı...
sizinle kişisel bir problemim yok ama sizin egonuz yüzünden burdaki çoğu ufak arkadaşın beyni sulanıyor...
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- Amethyst
Abim yaşından dolayı saygım var... 100lira işin esprisi.. benim dediğim gibi yetenekli kişiler yok değil yazımı iyi okumalıydın... ama burda muhabbet konusu yapan çocukların yapacağı iş değil.. ben diyorum ki "burda yapan varsa" topicleri biraz incelersen yok ampül patlattım yok sınıftaki arkadaşlarımı ısıtıyorum yok bilmem ne bunları okuyan ufak çocuklar deli gibi inanıyor sonra ailelerinde ve okul hayatında deli muamelesi görüp asosyalliğin ilk aşamasını başarıyla geçiyorlar yada korkuya kapılıp şizofreni veya bunalıma giriyorlar... Ben fizikçi değilim burda yapan yok dedim. Bu sallayan atıp tutan arkadaşlar arasında... Çocuklar bunlara inanıp deli gibi koşturmasınlar peşinde diye 3 kuruşluk egoları için milleti kandırıyor uyanıklar... Ya ben anlatamadım ya sen anlamadın beni:)Burak AYDIN yazdı:Hiç şüpheniz yokmuş gibi itham edip yargılıyor ve ahmak yerine koyuyorsunuz (: sonra içinizdeki şüphe vesilesiyle sadece 100 ytl teklif verebiliyorsunuz. İşin kötüsü bilimsel bir birikiminizde yok. yeterince zekide olmadığınızdan önyargıcılıkla itham ettiğiniz kimselere önyargıyla yaklaşıyorsunuz. Ne hava akımı ne statik elektrik ne de diğer konularda fikir sahibi değilsiniz. Benim saygı gösterdiğim bir fizikçi gerekeni yaptı ve sustu. cümlemize tavsiyem olsun..
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- Amethyst
aheahaehaehae yapamazsan ben seni kızlarla beraber harcarım ama ferdifenomen yazdı:Amethyst yazdı:zaten hiç birinizin bir b*k yaptığı yok ki çoğunuz psywhelli döndürdüğünü sanıyor çoğunuz döndürüyor ama her zaman değil (bunun nedeni zaten hava akımı o döndürdüğünüz zamanda siz döndürmüyordunuz elinizin sıcaklığıyla odanın sogukluğu veya tam tersi arasında geçen hava akımı:D)
onun dışında diğer söyledikleriniz arkadaş grubunuzla birbirinize verdiğiniz güvenin size verdiği cesaretle atılmış palavralar:)
psisik bir yetenek sahibi olmak gerçekten zordur ve burda başarabilen kimse yok hanginiz fiziksel bir etki dışında hareket etmiyecek düzeyde ağır bir cismi 1 cm oynatabilir ? varsa yaparım diyen delikanlı karşımda yapsın 100 ytl'i çıkarıp vereyim:)
en güldüğümde burdaki çocuk takımının size ilah gibi tapması inanması... ama insanın doğası bu abartmak yada yalan söylemek
kalbiniz belki kırıldı belki kızdınız ama gerçekler...
Dilin kemiği yokki kendiminkini kırayım
Sürç-i lisan eylediysek affola:)
Vallahi ben yapardim ama Bakudeyim seker kagitina etki ezilib buzulmeler bi de ipliyi 1 sm diyorsun 2 sm yaparim![]()
yapip da senin parani alib kizlara harcamayan ne olsun
![]()
![]()

sen hiç konuşma 1 aydir telepati deniyorsun benimle tık yok.. karşıma çıkma açarım ağzımı yumarım gözümü eheheh

- Burak AYDIN
Estağfirullah yaşın önemi yok..
Hepimizin egoları var bunda seviye aşılmadıkça bir ayıp yok ama insanların hatalarını gidermeye yönelik yapılan çalışma bu şekilde olmamalı değil mi (:
yazını okudum ve anladım. zaten hiç inanmasan belki cevapta yazmazdım. artık öyle bir derdim yok çünkü. yani inanmayana inandırmak gibi bir egoya sahip değilim şükür.. (:
Hepimizin egoları var bunda seviye aşılmadıkça bir ayıp yok ama insanların hatalarını gidermeye yönelik yapılan çalışma bu şekilde olmamalı değil mi (:
yazını okudum ve anladım. zaten hiç inanmasan belki cevapta yazmazdım. artık öyle bir derdim yok çünkü. yani inanmayana inandırmak gibi bir egoya sahip değilim şükür.. (:
- ibrahimduygulu
benim sana diyecek bişeyim yok Amethyst Allah ıslah etsin seni
sen bu düşünceyle gidersen bu işleri zaten başaramazsın ağır bi cismi derken bizim amacımız zaten o ağır cisim değil ama folyo gibi cisimleri hareket ettirdim ister inan ister inanma bu sitedeki tanıdığım bazı arkadaşlarında denemeseler bile yapabilecekleri bişey sitede kimse kendini ilah gibi göstermiyor back clever gibi konuşma olurmu ? biz sadece arkadaşlara teknik gösteriyoruz 

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- multiplayer1
ewt zaten paylaştığımız tekniklerin hepsini yapamadığımız da söylüyoruz...yeri geliyo açtığımız konu hakkında biz başkasına soru soruyoz....
- ddemmahum
Amethyst yazdı:Abim yaşından dolayı saygım var... 100lira işin esprisi.. benim dediğim gibi yetenekli kişiler yok değil yazımı iyi okumalıydın... ama burda muhabbet konusu yapan çocukların yapacağı iş değil.. ben diyorum ki "burda yapan varsa" topicleri biraz incelersen yok ampül patlattım yok sınıftaki arkadaşlarımı ısıtıyorum yok bilmem ne bunları okuyan ufak çocuklar deli gibi inanıyor sonra ailelerinde ve okul hayatında deli muamelesi görüp asosyalliğin ilk aşamasını başarıyla geçiyorlar yada korkuya kapılıp şizofreni veya bunalıma giriyorlar... Ben fizikçi değilim burda yapan yok dedim. Bu sallayan atıp tutan arkadaşlar arasında... Çocuklar bunlara inanıp deli gibi koşturmasınlar peşinde diye 3 kuruşluk egoları için milleti kandırıyor uyanıklar... Ya ben anlatamadım ya sen anlamadın beni:)Burak AYDIN yazdı:Hiç şüpheniz yokmuş gibi itham edip yargılıyor ve ahmak yerine koyuyorsunuz (: sonra içinizdeki şüphe vesilesiyle sadece 100 ytl teklif verebiliyorsunuz. İşin kötüsü bilimsel bir birikiminizde yok. yeterince zekide olmadığınızdan önyargıcılıkla itham ettiğiniz kimselere önyargıyla yaklaşıyorsunuz. Ne hava akımı ne statik elektrik ne de diğer konularda fikir sahibi değilsiniz. Benim saygı gösterdiğim bir fizikçi gerekeni yaptı ve sustu. cümlemize tavsiyem olsun..
arkadaşım sen bu konular yüzünden şizofreniye girmiş kaç tane çocuk gördün ki konuşuon? burdaki yaşı küçük çocuklar kendilerinden daha büyük olan tecrübeli abilerine sorular soruyorlar ve meraklarını gideriyorlar..yani sen kendinden büyük tecrübeli birine bi konu hakkında danışdığın zaman ona sanki ilahmış gibi tapmış mı oluyorsun???
::Welcome to home Bruce::
-