SARKACI HAREKET ETTİRME ;)
- ibrahimduygulu
Re: SARKACI HAREKET ETTİRME ;)
yani hepsini yaptığımızı iddia etmiyoruz 

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- Amethyst
ehehehe ibo allah beyni sulananları islah etsin sen onlara dua et..ibrahimduygulu yazdı:benim sana diyecek bişeyim yok Amethyst Allah ıslah etsin senisen bu düşünceyle gidersen bu işleri zaten başaramazsın ağır bi cismi derken bizim amacımız zaten o ağır cisim değil ama folyo gibi cisimleri hareket ettirdim ister inan ister inanma bu sitedeki tanıdığım bazı arkadaşlarında denemeseler bile yapabilecekleri bişey sitede kimse kendini ilah gibi göstermiyor back clever gibi konuşma olurmu ? biz sadece arkadaşlara teknik gösteriyoruz

ayrıca siz ilah gibi göstermesenizde çocuklar ilah gözüyle bakıyorlar neredeyse siz rahat olun...
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- Amethyst
konuşmuommm konuşuyorum... ay türkçe yazamayan birine cevap vermek insanı bayıyor... yahu sen kaçtane korkan çocuk gördün, tanıdın? yada kaç kere korktun korkuyu yaşadın ? sen her yaşadığını forumlara mı yazıyorsun ? çocuk korkar psikolojik tedavi görür şizofreni yada asosyalliğe bağlar ama ben böyle oldum demez ki hem utanır hemde çekinir... siteyi kapatır olayları incelemez oda hayatında yedigi kazıklardan biri olarak kalır... sen soru sorarken soru olsun diye sorup düşünmeyi beceremeyenlerdenmisin ?ddemmahum yazdı:Amethyst yazdı:Abim yaşından dolayı saygım var... 100lira işin esprisi.. benim dediğim gibi yetenekli kişiler yok değil yazımı iyi okumalıydın... ama burda muhabbet konusu yapan çocukların yapacağı iş değil.. ben diyorum ki "burda yapan varsa" topicleri biraz incelersen yok ampül patlattım yok sınıftaki arkadaşlarımı ısıtıyorum yok bilmem ne bunları okuyan ufak çocuklar deli gibi inanıyor sonra ailelerinde ve okul hayatında deli muamelesi görüp asosyalliğin ilk aşamasını başarıyla geçiyorlar yada korkuya kapılıp şizofreni veya bunalıma giriyorlar... Ben fizikçi değilim burda yapan yok dedim. Bu sallayan atıp tutan arkadaşlar arasında... Çocuklar bunlara inanıp deli gibi koşturmasınlar peşinde diye 3 kuruşluk egoları için milleti kandırıyor uyanıklar... Ya ben anlatamadım ya sen anlamadın beni:)Burak AYDIN yazdı:Hiç şüpheniz yokmuş gibi itham edip yargılıyor ve ahmak yerine koyuyorsunuz (: sonra içinizdeki şüphe vesilesiyle sadece 100 ytl teklif verebiliyorsunuz. İşin kötüsü bilimsel bir birikiminizde yok. yeterince zekide olmadığınızdan önyargıcılıkla itham ettiğiniz kimselere önyargıyla yaklaşıyorsunuz. Ne hava akımı ne statik elektrik ne de diğer konularda fikir sahibi değilsiniz. Benim saygı gösterdiğim bir fizikçi gerekeni yaptı ve sustu. cümlemize tavsiyem olsun..
arkadaşım sen bu konular yüzünden şizofreniye girmiş kaç tane çocuk gördün ki konuşuon? burdaki yaşı küçük çocuklar kendilerinden daha büyük olan tecrübeli abilerine sorular soruyorlar ve meraklarını gideriyorlar..yani sen kendinden büyük tecrübeli birine bi konu hakkında danışdığın zaman ona sanki ilahmış gibi tapmış mı oluyorsun???
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- Amethyst
hepsini değil hiçbirini yapamıyorsun. Ben zaten açtığınız konu hakkında birşey dahi söylemedim. Yada verdiğiniz tekniklere b*k atmadım. attığınız palavralar hakkında tepkimi gösterdim... kimsenin beynine girmeye hakkınız yok kanıtlayamıycağınız şeyleri konuşup egonuzu rahatlatıyorsunuz belki ama burası sizin oyun parkınız değilmultiplayer1 yazdı: ewt zaten paylaştığımız tekniklerin hepsini yapamadığımız da söylüyoruz...yeri geliyo açtığımız konu hakkında biz başkasına soru soruyoz....

Aklı başında bir adam belki hayatının kalanında bu işte gerçekten başarabilecek kapasitede bir insan gelir senin,sizin yazılarınızı okur ve derki bunların yazılarına bak yazıları baştan aşağı saçma tekniklerini ne yapayım ? o insanın olabilecek tüm inancını kafadan yok edersiniz...
küçük kardeşlerimin örnekleri cabası... onları zaten söyledim tekrar etmeye gerek yok... sizin egonuzu çekemez millet burda kanıtlayamıyacağınız şeylerin palavralarını atmayın...
- ibrahimduygulu
ben anladım senide onlarda durumu biliyolar ayrıca şöyle bişey örnek vereyim sana sizi ilah gibi görüyolar diyosunda şimdi senin çok sevdiğin bi meslek olur örneğin doktorları örnek vereyim...stajerleri onları hayranlıkla izlerler onun gibi olmak isterler çok sevdikleri bi doktor vardır peşinden olabildiğince sık giderler hatta hayran gözlerle izlerler... bi adama öyle bi ameliyat yaparlarki adamı kıl payı hayata döndürürler bide bunu düşün sence onlara ilah gözüyle baktıkları içinmi hayranlık duyuyolar yoksa ona hayran oldukları ve onun gibi olmak istedikleri için mi hayranlık duyuyolar... lütfen mantığını kullan bunun gibi biçok örnek verebilirim sana
teşekkürler örneğin ben bu işe başlarken onlar gibi peşinden ayrılmadım herkesin özellikle fenomen kardeşimin önemli olan o kişinin ne yapabildiği değildi benim için önemli olan onun bilgisine olan saygımdı...
onlarda bunu yapıyolar bilgimize saygı duydukları için hayranlıkla sorular soruyolar ve öğrenmek istiyolar bazı şeyleri başardıkça artık kendi halinde hareket etmeye başlıycaklardır çünkü herşeyi öğrenmiş olacaklar gerisi onların çalışma azmine kalmış olacak 

- ddemmahum
sanki ben yazıyı devlet kuruluşuna göndermek için yazdım..istediğim gibi yazarım sanki ben bilmiyordum! konuşmak kelimesinin nasıl yazıldığını.. kendini çok mu zeki zannediyorsun?? yaşın kaç? işin varsa ne? okulun varsa hangisi? bunlara cevap ver önce..ayrıca bana Türkçe yazamıyor yazmışsın kendin Türkçe kelimesini baş harfini küçük harfle yazmışsın..ayrıca kaçtane yazılmaz "kaç tane" yazılır..oda yazılmaz..-da bağlaç olduğu için "o da" şeklinde yazılır..kaç kere korkuyu yaşadım? bilmiyorum kaç kere yaşadığımı ama hiçte az değil..ben sana sormuşum kaç tane korkan çocuk diye sen bana sormuşsun..ilk önce yazıyı iyi bir şekilde oku sonra cevap vermeyi dene..
::Welcome to home Bruce::
- ibrahimduygulu
ddemmahum kime söyledin anlamadım :S
- Amethyst
ahaehaehae ben kelime hatası yapmıyorum ki bir boşluk bir harf hatası bu türkçeyi katletmek değil... benim üşengeçliğim büyük harfle uğraşmamışım bunamı takıldın oturupta ?ddemmahum yazdı:sanki ben yazıyı devlet kuruluşuna göndermek için yazdım..istediğim gibi yazarım sanki ben bilmiyordum! konuşmak kelimesinin nasıl yazıldığını.. kendini çok mu zeki zannediyorsun?? yaşın kaç? işin varsa ne? okulun varsa hangisi? bunlara cevap ver önce..ayrıca bana Türkçe yazamıyor yazmışsın kendin Türkçe kelimesini baş harfini küçük harfle yazmışsın..ayrıca kaçtane yazılmaz "kaç tane" yazılır..oda yazılmaz..-da bağlaç olduğu için "o da" şeklinde yazılır..kaç kere korkuyu yaşadım? bilmiyorum kaç kere yaşadığımı ama hiçte az değil..ben sana sormuşum kaç tane korkan çocuk diye sen bana sormuşsun..ilk önce yazıyı iyi bir şekilde oku sonra cevap vermeyi dene..

yahu ben sana istersen tüm kimlik bilgilerimi vereyim sen araştır et nüfusunamı almak istiyorsun ? birde bunlara cevap ver önce demişT_T... salak salak sorular sormakta üstüne yok senin ?
ve son olarak ben "sen kaç korkan çocuğun senle yada forumla paylaştığını gördün" dedim, yani " ne kadar salaksın korkan insan bunu anlatmazki ben nerden bileyim kaç tane çocuğun korktuğunu.. bunun sayımını mı yapacaktım ? " demekti... ama diyorumya soru sorarken düşünemeyen soru olsun diye soran insanlar var... yahu sen daha düşünme yeteneğini kullanamayıp burda saçmalıyorsun sonra düşünce gücünü kullanmak için bu siteye geliyorsun ? sen önce akıllı düşünmeyi öğren gücü eksik kalsın be kardeşim

ciddi diyorum.. düşünce gücünü kullanmak için önce akıllı düşünmeyi öğrenmek gerek yoksa bişey başaramazsın... havalarda uçamazsın anca hayallerde uçarsın

En son Amethyst tarafından 24 Şub, 14:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Amethyst
aah ibom ah senin gibi aklıselim biri kalkıp doktor örneği veriyor ?ibrahimduygulu yazdı:ben anladım senide onlarda durumu biliyolar ayrıca şöyle bişey örnek vereyim sana sizi ilah gibi görüyolar diyosunda şimdi senin çok sevdiğin bi meslek olur örneğin doktorları örnek vereyim...stajerleri onları hayranlıkla izlerler onun gibi olmak isterler çok sevdikleri bi doktor vardır peşinden olabildiğince sık giderler hatta hayran gözlerle izlerler... bi adama öyle bi ameliyat yaparlarki adamı kıl payı hayata döndürürler bide bunu düşün sence onlara ilah gözüyle baktıkları içinmi hayranlık duyuyolar yoksa ona hayran oldukları ve onun gibi olmak istedikleri için mi hayranlık duyuyolar... lütfen mantığını kullan bunun gibi biçok örnek verebilirim sanateşekkürler örneğin ben bu işe başlarken onlar gibi peşinden ayrılmadım herkesin özellikle fenomen kardeşimin önemli olan o kişinin ne yapabildiği değildi benim için önemli olan onun bilgisine olan saygımdı...
onlarda bunu yapıyolar bilgimize saygı duydukları için hayranlıkla sorular soruyolar ve öğrenmek istiyolar bazı şeyleri başardıkça artık kendi halinde hareket etmeye başlıycaklardır çünkü herşeyi öğrenmiş olacaklar gerisi onların çalışma azmine kalmış olacak
be güzel kardeşim doktoru örnek alırsın okursun doktor olursun o sana öğretir sen yaparsın değil mi ? doktorluk sosyal bir meslektir...
benim bahsettiğim burdaki egoist veletler bunların bahsettiği yapamadığı şeyler hayal alemi bunları örnek alan çocukta hayal aleminde kalır öyle ilah gibi bakar ona bişeyde başaramaz doktoru örnek alsın bunları almasın..
- ibrahimduygulu

-