SARKACI HAREKET ETTİRME ;)
- ibrahimduygulu
Re: SARKACI HAREKET ETTİRME ;)
ama gerçekten olan şeylerden bahseden bi kişiyimdir ben
kendim yapmasam kimseye şöyle yapılabilir demem 
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- multiplayer1
her zmn tartışılan bir konuydu saten bu...ben kendimden bahsediyim genel konuşmuş olmiyim..Ben yapabildiğim teknikleri derinlemesine bi konu açarak anlatıyorum...yapamadıklarımı ise yüzeysel konular olarak paylaşıyorum..Yani yapabildiğim şeylerde tüm sorulara cevap verebiliyor ama yapamadıklarımda ise tek tük cevap veremediklerim oluyor...bu arada bir tekniği bilmeniz için yapmanız gerekmez...
- Amethyst
not: psipet diye birşey yoktur şizofreni başlangıcıdır... aslında onu başardım sanıyorsun ama başarmıyorsun beyninin sana oynadığı bir oyun kendine hayali bir arkadaş yaratıyorsun ilerde kafayı yersin... başarabildiği şeyleri anlatıyormuş pehmultiplayer1 yazdı: her zmn tartışılan bir konuydu saten bu...ben kendimden bahsediyim genel konuşmuş olmiyim..Ben yapabildiğim teknikleri derinlemesine bi konu açarak anlatıyorum...yapamadıklarımı ise yüzeysel konular olarak paylaşıyorum..Yani yapabildiğim şeylerde tüm sorulara cevap verebiliyor ama yapamadıklarımda ise tek tük cevap veremediklerim oluyor...bu arada bir tekniği bilmeniz için yapmanız gerekmez...
dipnot: gerçekten iyiliğin için yazdım ne varsa..
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- Sai
- Yönetici

- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
sen psi peti yapamadığın için yok dion 
- Amethyst
aheahaehaehehahae 
hayalperest yurdumun insanıııı... insanlığın varoluşundan beri var ama bu yadırgamamak gerek kanlarımızdan gelen bir dürtü(hastalık) acaba var mı sorusu
hayalperest yurdumun insanıııı... insanlığın varoluşundan beri var ama bu yadırgamamak gerek kanlarımızdan gelen bir dürtü(hastalık) acaba var mı sorusu
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- ddemmahum
terbiyesiz laflar etme başlarım şimdi belandan..3 haftadır bu siteye üyeyim ve aktif bir üye olabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım..şimdi senin gibi ............bir ......... yüzünden emeğime çamur atmak istemem..msn adresini gönder bana ben msn den sana sülaleni ezberletiyim..
boşluk bırakmamak Türkçe'yi katletmezmiş.. ulan ................ ma.... boşluk bırakmamak imla hatasına girer ve imla hataları Türkçe'yi katleder..hem sanane benim nasıl konuştuğumdan.. sen benim ne dediğimi anlamayacak kadar ..... mısın?
boşluk bırakmamak Türkçe'yi katletmezmiş.. ulan ................ ma.... boşluk bırakmamak imla hatasına girer ve imla hataları Türkçe'yi katleder..hem sanane benim nasıl konuştuğumdan.. sen benim ne dediğimi anlamayacak kadar ..... mısın?
::Welcome to home Bruce::
- ddemmahum
sitedeki arkadaşlara bakıyorum da bu kendini bilmez ............. adamla tartışan sadece ben varım..adam hepimizin emeğine laf atıyor ve sadece ben karşılık veriyorum..tabi birkaç arkadaş hariçç..
- Sai
- Yönetici

terbiyeli ol lanAmethyst yazdı:aheahaehaehehahae
- ddemmahum
arkadaşlar adminimize mesaj attım..Bu terbiyesiz kendini bilmez insanı (!) şikayet ettim..İnşallah en yakın zamanda hak ettiği cezayı alır.
- Sai
- Yönetici

[quote="ddemmahum"]arkadaşlar adminimize mesaj attım..Bu terbiyesiz kendini bilmez insanı (!) şikayet ettim..İnşallah en yakın zamanda hak ettiği cezayı alır.[/quot
teşekkürler dostum senle arkadaş olmak istiyorum ayrıca facebook um da var ö.m atarmısın msn ni felan
teşekkürler dostum senle arkadaş olmak istiyorum ayrıca facebook um da var ö.m atarmısın msn ni felan
-