SARKACI HAREKET ETTİRME ;)
- ddemmahum
- Amethyst
Re: SARKACI HAREKET ETTİRME ;)
ahehaeahae kimsin lem ezberletecen ?ddemmahum yazdı:terbiyesiz laflar etme başlarım şimdi belandan..3 haftadır bu siteye üyeyim ve aktif bir üye olabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım..şimdi senin gibi ............bir ......... yüzünden emeğime çamur atmak istemem..msn adresini gönder bana ben msn den sana sülaleni ezberletiyim..
boşluk bırakmamak Türkçe'yi katletmezmiş.. ulan ................ ma.... boşluk bırakmamak imla hatasına girer ve imla hataları Türkçe'yi katleder..hem sanane benim nasıl konuştuğumdan.. sen benim ne dediğimi anlamayacak kadar ..... mısın?
*****.***.****@hotmail.com editledim..
yazının noktalarından bişey anlayamadım sen ne saf adamsın ya

En son Amethyst tarafından 24 Şub, 17:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- ddemmahum
- ibrahimduygulu
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
ona az bile

- ddemmahum
- Amethyst
aheahaehae küfürünü gördük be yavrum... anlaşılmaz yazı tipinden akıl seviyen belliydi küfür dahi edemedin kudurmaktan.. diyecek laf bulamadın ve bana telekinezi yapamıyormusun ? diye saldırdın.. hehehe eğlendirdin beni ama seninle fazla vakit harcayamam kusura bakma sitedeki modlar bile senin için "gerizekalı o boşver"dediyse vardır bişey deyip engelledim.. sonrada gidip diğer modlara ağladın.. ah be güzelim öğreneceğin çok şey varddemmahum yazdı:küfür kardeşim küfür

Arkadaşlar hepiniz için söylüyorum 20 sene sonra arkanıza bakıp ne kadar salakmışız deyip kendinize güleceksiniz...

"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- Sai
- Yönetici
lan gerizekalı sen gerizekalılığın yüzünden telekinezi yapamıosan biz ne yapalım ozaman defol git siteden hıyar ya 

- ddemmahum
bu mal arkadaşımın yalan söylediği ortada..sitedeki modlar bana gerizekalı demiş..sitedeki modalar beni tanımıyorki bana gerizekalı desinler..akıl seviyeme laf edemezsin çünkü ben bir fen lisesi öğrencisiyim..(övünmek istemem ama bu arkadaş yüzünden başka çarem kalmadı).. ve arkadaşımız nasıl bir adamsa artık benim yazı tipimden akıl seviyemi anlamış.. bravo doğrusu..msn de konuşurken arkadaşın söylediği tek şey küfürdü..sürekli küfür etti sürekli küfür etti..bununla yetinmedi ve fenomen kardeşimizin üstüne de suç attı..bu arkadaşın dediğine göre fenomen kardeşimiz demiş ki:"O sitedekilerin hepsi mal.."..Buyrun gerisini siz düşünün..(fenomen kardeş bu safsataya inanmadığımı bilmeni isterim..)
::Welcome to home Bruce::
- Sai
- Yönetici
sen bunu şikayet ettinmi
-