SARKACI HAREKET ETTİRME ;)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: SARKACI HAREKET ETTİRME ;)

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

tabii ki..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

ddemmahum yazdı:terbiyesiz laflar etme başlarım şimdi belandan..3 haftadır bu siteye üyeyim ve aktif bir üye olabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım..şimdi senin gibi ............bir ......... yüzünden emeğime çamur atmak istemem..msn adresini gönder bana ben msn den sana sülaleni ezberletiyim..
boşluk bırakmamak Türkçe'yi katletmezmiş.. ulan ................ ma.... boşluk bırakmamak imla hatasına girer ve imla hataları Türkçe'yi katleder..hem sanane benim nasıl konuştuğumdan.. sen benim ne dediğimi anlamayacak kadar ..... mısın?
ahehaeahae kimsin lem ezberletecen ?
*****.***.****@hotmail.com editledim..

yazının noktalarından bişey anlayamadım sen ne saf adamsın ya :)
En son Amethyst tarafından 24 Şub, 17:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

küfür kardeşim küfür :)
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

no küfür :o
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

ona az bile :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

sansürledim zaten..
Kullanıcı avatarı
Amethyst

Okunmamış mesaj gönderen Amethyst »

ddemmahum yazdı:küfür kardeşim küfür :)
aheahaehae küfürünü gördük be yavrum... anlaşılmaz yazı tipinden akıl seviyen belliydi küfür dahi edemedin kudurmaktan.. diyecek laf bulamadın ve bana telekinezi yapamıyormusun ? diye saldırdın.. hehehe eğlendirdin beni ama seninle fazla vakit harcayamam kusura bakma sitedeki modlar bile senin için "gerizekalı o boşver"dediyse vardır bişey deyip engelledim.. sonrada gidip diğer modlara ağladın.. ah be güzelim öğreneceğin çok şey var :)

Arkadaşlar hepiniz için söylüyorum 20 sene sonra arkanıza bakıp ne kadar salakmışız deyip kendinize güleceksiniz... :)
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

lan gerizekalı sen gerizekalılığın yüzünden telekinezi yapamıosan biz ne yapalım ozaman defol git siteden hıyar ya :twisted:
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

bu mal arkadaşımın yalan söylediği ortada..sitedeki modlar bana gerizekalı demiş..sitedeki modalar beni tanımıyorki bana gerizekalı desinler..akıl seviyeme laf edemezsin çünkü ben bir fen lisesi öğrencisiyim..(övünmek istemem ama bu arkadaş yüzünden başka çarem kalmadı).. ve arkadaşımız nasıl bir adamsa artık benim yazı tipimden akıl seviyemi anlamış.. bravo doğrusu..msn de konuşurken arkadaşın söylediği tek şey küfürdü..sürekli küfür etti sürekli küfür etti..bununla yetinmedi ve fenomen kardeşimizin üstüne de suç attı..bu arkadaşın dediğine göre fenomen kardeşimiz demiş ki:"O sitedekilerin hepsi mal.."..Buyrun gerisini siz düşünün..(fenomen kardeş bu safsataya inanmadığımı bilmeni isterim..)
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

sen bunu şikayet ettinmi
Kilitli