PSİ WHEEL' İ KOLAYCA DÖNDÜRMEK
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
PSİ WHEEL' İ KOLAYCA DÖNDÜRMEK
Sevgili arkadaşlar bu zamana kadar yüzlerce psiwheel döndürme tekniği okudum ama hiçbiri de benimki kadar başarılı olamadı bence bu konuda her gördüğünüz şeyi denemeyin hepsini değerlendirin ve en sonunda inandığınız birini deneyin yoksa herşeyi birden düşündüğünüz için hem kafanız karışır hem de yapamayınca da hepsini denedim ama olmuyor dersiniz.benim bahsedeceğim yöntem de gayet basit ve etkili.
bu zamana kadar okuduklarımın hemen hepsininin ortak noktası kağıda odaklanın ve onun döndüğünü düşünün diyor.ya da hemen vazgeçmeyin bu bu hergün deneyin birgün muhakkak olacaktır diyorlar.peki kardeşim insan en ufak bir sonuç bile almadan günler haftalar boyu aynı şeyi ilk günkü heyecanla yapabilir mi.hayır.sadece milleti oyalıyorlar.
benim yöntem şöyle arkadaşlar: 4x4 boyutunda birkağıdı kenarlarından katlayın artı şekli gibi olsun. sonra kağıdı hafif geniş tutun ve orta bıktasını iğnenin ucuna koyun.öyle ki kağıt en ufak harekette dönebilsin.şimdi işimiz kolay kağıdın herhangi bir kenarına iyice bakın ve sanki gözlerinizle o noktaya ağırlık yüklüyormuş gibi bakın.bir dakika boyunca o noktaya ağırlık yükleyin ve gözleriniz yorulduğunda diğer kenarlara göz gezdirin ve yine o noktaya geri dönün.sanki ağırlığı yüklediğiniz yer birden kayacak gibi olacak.emin olun 2 dakikayı geçmeden kağıda yüklediğiniz enerjiden dolayı kağıt birden kayacaktır.bu ani kayışa başta siz de şaşıracaksınız ama sonradan alışırsınız.ilk başlarda elinizi kağıt etrafına koyun ama elinizi hareket ettirmeyin.sadece dış dünya ile etkileşiminizi kesersiniz eliniz sayesinde.ama bunu birkaç yapışta iyice kavrarsınız öyle ki artık hiç elinizi bile koymazsınınz.dediklerimi deneyin.sorularınızı bekliyorum.
bu zamana kadar okuduklarımın hemen hepsininin ortak noktası kağıda odaklanın ve onun döndüğünü düşünün diyor.ya da hemen vazgeçmeyin bu bu hergün deneyin birgün muhakkak olacaktır diyorlar.peki kardeşim insan en ufak bir sonuç bile almadan günler haftalar boyu aynı şeyi ilk günkü heyecanla yapabilir mi.hayır.sadece milleti oyalıyorlar.
benim yöntem şöyle arkadaşlar: 4x4 boyutunda birkağıdı kenarlarından katlayın artı şekli gibi olsun. sonra kağıdı hafif geniş tutun ve orta bıktasını iğnenin ucuna koyun.öyle ki kağıt en ufak harekette dönebilsin.şimdi işimiz kolay kağıdın herhangi bir kenarına iyice bakın ve sanki gözlerinizle o noktaya ağırlık yüklüyormuş gibi bakın.bir dakika boyunca o noktaya ağırlık yükleyin ve gözleriniz yorulduğunda diğer kenarlara göz gezdirin ve yine o noktaya geri dönün.sanki ağırlığı yüklediğiniz yer birden kayacak gibi olacak.emin olun 2 dakikayı geçmeden kağıda yüklediğiniz enerjiden dolayı kağıt birden kayacaktır.bu ani kayışa başta siz de şaşıracaksınız ama sonradan alışırsınız.ilk başlarda elinizi kağıt etrafına koyun ama elinizi hareket ettirmeyin.sadece dış dünya ile etkileşiminizi kesersiniz eliniz sayesinde.ama bunu birkaç yapışta iyice kavrarsınız öyle ki artık hiç elinizi bile koymazsınınz.dediklerimi deneyin.sorularınızı bekliyorum.
H.G.
- FirePower
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
-
- Yeni Kullanıcı
Re: PSİ WHEEL' İ KOLAYCA DÖNDÜRMEK
Teşekkürler.
-
FirePower yazdı:Diğer tekniklerden daha mantıklı olanı war:D
ARKADAŞIM BEN EN İYİSİ BU DEMEDİM.BENİM OKUDUKLARIMDAN BİÇOĞUNDAN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİM.ZATEN HERKES AYNI YOLLA YAPAMAZ.BUNU İÇİN BİRÇOK YÖNTEM VARDIR.
H.G.
-
- Yeni Kullanıcı
Ağırlık derken neyi kasteddin? ağırlık verdiğimizde kayıdın oynadıgını hayal edecekmiyiz acıklarmısın?
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
kağıdın nasıl olcağını anlamazlar bence resimle göster
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
- FirePower
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Bencede :DqUrKaN yazdı:kağıdın nasıl olcağını anlamazlar bence resimle göster
I'm a WereWolf
-
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
tamam
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
-
arkadaşlar resimli anlatımı aptım ama birkaç yerde sorun çıktı size kısaca şöle anlatayım ağırlıktan kastım sizin kendi gözlerinizden gönderdiğinizi hayal ettiğiniz bir itme kuvvetidir.psi wheel in nasıl olduğunu zaten biliyorsunuz bilmeyenler google dan baksınlar.siz kağıdın size yakın olan kısmına iice bakın ve onun sanki çok hafif hafif titrediğini görüyormuş gibi bakın ve kağıt bir müddet sonra çok küçük de olsa hareket edecek.sonra da yine bir yere odaklanın ve oraı gözlerinizle itin.bu şekilde sanki kağıt o bölgeye ağırlık yüklenmiş gibi hemen hareket eder.ağırlıktan kastımız bu.eğer resimli anlatımdaki sorunu çözebilirsem onu da sizinle palaşırım...teşekkürler...
H.G.
-