aşk telekineziye engel midir ?
Moderatör: Sai
-
evrenneneo
aşk telekineziye engel midir ?
arkadaşlar bilirsiniz aşık olanlar saglıklı düşünemeyebilir, kafası allak bullak olabilir hatta saçma şeyler yapabilir.
acaba aşk telekinezi konusunda başarısızlıga sebep olur mu ?
acaba aşk telekinezi konusunda başarısızlıga sebep olur mu ?
- Sai
- Yönetici

- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: aşk telekineziye engel midir ?
BENCE ETKİ EDER ÇÜNKÜ AŞK, HEP SEVDİĞİNİ DÜŞÜNDÜRÜR BU YÜZDEN TELEKİNEZİ YAPARKEN KAFANDAKİ HER ŞEYİ ATMALISIN
- dramakolimelan
bence olumsuz etkilemez yahu olumlu etkiler 
- iynx
aşk hayatı engeller.. tk yı bilmem.. 
- multiplayer1
aslında bir bakıma aşk telekineziye çok büyük bi engel ama bir bakımada çok büyük bir yardımcıdır...bu senin duygularını ve enerjini kullanışına bağlıdır..Kendimden örnek veriyim bende aşığım! sevgilim var...Örn. aşık olduğunuz kişiyi aklınızdan atmanız kolay olmaz ve böylece sıfır duygu durumu, odaklanma, konsantrasyon, astral seyahat gibi şeylerde zorluk çekebilirsiniz..Ama bir bakımada aşk iyi bir duygu olduğuna göre aşkının pozitif enerjisinden yararlanabilirsin..! Ben aşkı telekineziye bi engel olarak görmüyorum!!!Yani ben aşkı telekinezide daha güçlü olmak için kullanıyorum...
- multiplayer1
böle düşünme la bence aşk hayatı engellemez...iynx yazdı:aşk hayatı engeller.. tk yı bilmem..
- iynx
doğru engellemez.. doğrudan ban atar..
- ddemmahum
valla ben bi engel göremdim
..aşkın telekinezilere tek etkisi şu oldu bende:telekineziye başladıktan sonra rüyalarımda hep aşık olduğum kızı görmeye başladım..hemde çooook gerçekçi rüyalar..bazen uyandıktan 10-15 dk sonra bile rüyayı gerçek sanıyorum..yaaani başka bi etkisi olmadı bana..
::Welcome to home Bruce::
-
evrenneneo
arada şöyle bi fark var ; sevdigim kişi benle birlikte degil. belki birlikte olsaydı bunu güçlenmek için kullanabilirdim. ama şu durumda kafamı allak bullak etmekten başka birşey yapmıyor. ben de başarısızlıgımı buna bagladım. sizce ne olabilir dogru mu yorumluyorum acaba ?
- dramakolimelan
buna halk arasında piskopata bağlamak deniyoddemmahum yazdı:valla ben bi engel göremdim..aşkın telekinezilere tek etkisi şu oldu bende:telekineziye başladıktan sonra rüyalarımda hep aşık olduğum kızı görmeye başladım..hemde çooook gerçekçi rüyalar..bazen uyandıktan 10-15 dk sonra bile rüyayı gerçek sanıyorum..yaaani başka bi etkisi olmadı bana..
-