pratik telekinezi..

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
MisafirYok

pratik telekinezi..

Okunmamış mesaj gönderen MisafirYok »

Mum Bükme Egzersizi

Yanan bir mumu nefesinizden etkilenmeyecek bir uzaklıkta masanızın üstüne koyun. Odanızda alevi etkileyebilecek hava akımının bulunmadığından emin olunuz. Kapı ve pencereleri kapatın. Mum alevi düz olarak yanmalıdır. Mumun karşısına geçin ve oturun.

Aleve konsantre olun... Kendinizi sıkmadan ve kesinlikle zorlamadan aleve bakışlarınızı yönlendirin. Düşüncelerinizi sadece alev üzerinde yapacağınız değişikliğe sabitleyin. Yoğunlaşın... Alevin sağa, sola ya da geriye doğru yatmaya başladığını düşünün. Bunu isteyin... Konsantrasyonunuzu mümkün olduğunca uzatın.

Konsantrasyonunuz bozulursa tekrar kendi¬nizi yaptığınız çalışmaya yönlendirin. Sadece isteğinize konsantre olun. Gözlerinizi kırpabilirsiniz. Enerjinizi bu işe yönlendirirken, gözünüzün önünde alevin eğildiğini imajine ederek canlandırabilirsiniz.

Unutmayın ki konsantrasyon çaba değildir... Konsantrasyon yoğunlaşmış dikkattir. Bu inceliklere çalışmanız sırasında önem veriniz. Her türlü çaba fiziksel olarak gerginlik yaratır. Ve her şeyden önemlisi enerjinizi serbest bırakmanızı engeller.

Düşünce enerjinizi alevin bükülmesi için konsantre ettikten bir süre sonra serbest bırakın... Çalışmanızın en önemli noktası işte bu andır... Sonra tekrar konsantrasyonunuza devam ediniz... Ve birkaç dakika sonra tekrar serbest bırakınız...

İşte tam bu anlarda alevinizin büküldüğüne şahit olabilirsiniz.
ALINTIDIR...

KAŞIK BÜKME YÖNTEMİ

Kolay Kaşık Bükme Yöntemi

Eğer imkanlarınız varsa, rahat edebileceğiniz sessiz ve loş bir mekan seçin. Arkanıza rahatça yaslanın yada tamamen uzanın. Gözlerinizi kapayın ve hiçbir şey düşünmemeniz gerektiğini bile düşünmeyin. Şimdi sadece baş ve işaret parmağınızın en uç noktalarıyla kaşığın sapını, kepçesine çok yakın bir yerden hafifçe kavrayın. Kaşığı yer ile paralel konuma getirin. Unutmayın, bu esnada gözleriniz halen kapalı bulunuyor olmalı. Şimdi kaşığın "erimekte olan bir hamur" olduğunu düşünün. Bu telkin için kendinizi zorlamayın ve sadece öyle hayal edin. Buna daha iyi odaklanmanız ve kaşığın sertliği bilincinin beyin gücünüze engel olmaması için bir yandan da kaşığı başparmağınızla hafifçe okşayın. Kaşığın hemen bükülmesini istemeyin ve acele etmeyin. Kaşığın erimeye başladığına iyi odaklandığınızda kaşık bir müddet sonra bükülecektir. Ancak ilk anda hissedeceğiniz bükülme yalancı histir ve heyecanlanmanızı sağlar. Bu hisse aldırmadan devam etmeli ve en az 6-7 dakikayı böyle geride bırakmalısınız. Kaşık en fazla 10 dakika sonra bükülecektir. Kaşık bükme konsantrasyona göre çok daha hızlı olabilir. Eğer gözle görülebilir bir bükülme olmadıysa, bükülme oranını görmek için kaşığın ilk ve son anlarını düz bir zemin üzerinde gözlemleyebilirsiniz.

ALINTIDIR...

-Şimdi eşyana odaklan.
-Sakın gözlerini ondan kaçırma.
-Bazı kişiler şöyle düşünür:Göz kırpmamalıyım vs.hayır öyle bir şey yok.
-Şimdi o eşyaya doğru bir dalga düşün.
-O dalga beyninden sinyaller gönderiyor.
-Eşyanın oynadığınıkıpradığınıhareket ettiğini düşün gözünün önünde canlandır.
-Ve eğer bir gelişme olursa hemen "Ayyaptım mükemmelim;harikayım her şey tamam!"gibi saçma sapan düşüncelerle zihnini dağıtma.
-Eğer yapamazsan umutsuzluğa kapılma.Her gün düzenli çalış.Vazgeçmezkendine güvenirse elbet başarırsın.
-En küçük bir kıpırtı bile büyük bir gelişmedir...
-Her şeyden önce konsantrasyon olmalısın.

ALINTIDIR : BİR YERİ DÜZENLEYİP KOYDUM...

BU BİLGİLERİ HER YERDE BULABİLİRSİNİZ ANCAK BEN FORUMA TAŞIMAK İSTEDİM...

Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: pratik telekinezi..

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Teşekkürler.Sanırım bunların yanında kendi tekniklerinizi koymanızda etkili olabilir
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
MisafirYok

tmm inşallah bu arada odaklanmak için saol gine bu arda Ö.D :)
Semihcan52
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Semihcan52 »

Teşekkür Ediyorum Kardeşim.
Yalnız Bir Sorum Var Nesneyi Düşün Derken Gözümüzün Önünde mi Canlandıracağız... ?
Kullanıcı avatarı
Cavasta

Telekinezidemi odaklanmadamı ?
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..

KNow_26
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen KNow_26 »

ben yaptım ben odaklanınca sanki hareket ediyor yavaşça yukarı çıkıyor bazen aşagı indigini hayal ediyorum iniyor doğrumu gidiyorum acaba
Kullanıcı avatarı
Cavasta

Kendinize inanırsanız herşeyi başarırsınız:)
MisafirYok

inanmak için kendini motive et ben bunu allahın izni ile yapacam v.b sözler sole
mamiko10
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen mamiko10 »

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

hakan yazdı:inanmak için kendini motive et ben bunu allahın izni ile yapacam v.b sözler sole
arkadaşımız doğru söylüyor mesela Allah şah damarımızdan bize daha yakın ve bize göz kulak oluyor ve yardım ediyor bu sayede bana da yardım edebilir derseniz güçlü bir enerji hissedebilirsiniz ama haşa Allahın enerjisiyle bu küçük enerjiyi kıyaslayamayız ama söylemek istediğim kendinize bir takım sözler söyleyerek daha başarılı olabilirsiniz bunu "cehalet" adlı arkadaşımız da paylaşmışdı eğer sorularınız olursa ona sorabilirsiniz benim yeteri kadar bilgim yok:)
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.