Psi-Whell çeviremeyen kalmayacak
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi-Whell çeviremeyen kalmayacak
Arkadaşlar şimdi sadece psi wele bakın ve dönüyor deyin zaten enerjiniz varsa bir müddet sonra dönecektir
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
Re: Psi-Whell çeviremeyen kalmayacak
eet çok doğru bir söz psi-weell için hiç uğraşmadan yapabilirsiniz. tepe noktasına bakın ama hiç bir şey düşünmeden belli bir müddet sonra dönüyor ilave bir bilgi direk gidip a4 kagdından yapmayın gazete kagdından veya alimünyümdan yapın imkanınız varsa yoksa a4 de olur ..
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
hım değişik bir teknik bende oluyordu ama
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
-
- Yeni Kullanıcı
Evet bende yaptm ama elimi yaklastırdıkca daha hızlı dönüyor 

- mekanik1395
Arkadaşlar enerjiniz varsa diyorsunuz peki bu enerjiyi nasıl arttırıcaz ?
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
- Cavasta
Enerji her gün doluyor.Sadece bunu yönlendirmeyi öğrenmemiz gerekecek.Kapak tekniğini kullanarak enerjinizi yönlendirebilirsiniz.
Kapak tekniği:Kapağa bir nokta koyun ve o noktaya bakın hiç birşey düşünmeyin.Bu kadar.Eğer gözleriniz kapağın orta noktasından kayıyorsa başka yerlere bakıyorsanız ''güzel portre'' tekniğini kullanın.(kapak tekniği günde 15 dk olmak üzere 1 hafta yapılacaktır)
Güzel portre tekniği:Gözlerinizi kapatın bildiğiniz ve sevdiğiniz,en güzel bulduğunuz portreyi gözünüzde canlandırın.Ona uzun uzun bakın.Günlük 15 dakika ve 1 hafta kadar yapmanız yeterli olacaktır.
Güzel portre tekniği tamamen bana aittir.Hakan arkadaşımıza uygulaması için söylemiştim.Herhengi birisi bir gelişme görürse söylemesini rica ediyorum.
İyi günler
Kapak tekniği:Kapağa bir nokta koyun ve o noktaya bakın hiç birşey düşünmeyin.Bu kadar.Eğer gözleriniz kapağın orta noktasından kayıyorsa başka yerlere bakıyorsanız ''güzel portre'' tekniğini kullanın.(kapak tekniği günde 15 dk olmak üzere 1 hafta yapılacaktır)
Güzel portre tekniği:Gözlerinizi kapatın bildiğiniz ve sevdiğiniz,en güzel bulduğunuz portreyi gözünüzde canlandırın.Ona uzun uzun bakın.Günlük 15 dakika ve 1 hafta kadar yapmanız yeterli olacaktır.
Güzel portre tekniği tamamen bana aittir.Hakan arkadaşımıza uygulaması için söylemiştim.Herhengi birisi bir gelişme görürse söylemesini rica ediyorum.
İyi günler
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- mekanik1395
Cavasta sen bu işlerde tecrübelimisin yani burda çok konuşan var ama afedersiniz ama hep sallıyorlar adamlar 1gün denio aa bu güzel dio hemen paylaşıyor tmm herneyse 1hafta yeterli olur mu 1 hafta sonra bidaha kapağa bakmasam olurmu o zaman
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
- tota26
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
arkadaşlar ben size kendi kullandığım tekniği anlatayım.düzeneğinizi hazırladıkan sonra ellerinizi kağıdın iki tarafına koyun ben 10 ar cm. aralıkla koyuyorum.hiç bir şey düşünmüyorum kafamda tek bir düşünce olmuyor o anda kağıda emir veriyorum yine fazla düşünmeden ve sürekli olarak(sağa doğru dönmesini istersem sağa dönüyor. (ama kafam biraz karıştığı zamanda kağıt bir oyana bir buyana dönüyor beni sinir ediyor.d) ben 2 yıl önce fln başladım ama pek uğraşmadım.bu telekinezininen basit olayı bence.kaç kere kağıdı havaya kaldırmaya çalıştım bunu yaparken kağıt istemedende olsa normalden hızlı şekilde dönüyordu ve bir süre sonra yere düşüyordu ben yukardan baktığım için kağıdın iğneden yukarı kalkıp kalmadığını göremiyordum oda ayrı bi konu."Gösteriş tarzında değilde daha işe yarar bir telekinezi yöntemi bilen arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim,veya kolay yapabileceğim ve bunu insanların karşısında yapabilip onlarada telekineziyi ispatlayabileceğim bir yöntem arıyorum.bazıları rüzgardan olduğunu düşünüyor çnkü.kaşığıda ben eğemiyorum 

- Cavasta
Mekanik ortalama olarak bir hafta dedim.Yararlı olana kadar yapın derim.Ve bu söylediklerim sallama teknik deildir.Çok tecrübeliyim diyemem.Ama tecrübelerim var.En azından paylaşacak kadar var
-
- Yeni Kullanıcı
saolun iyi bir tekniğe benziyo
-