element kontrolü için;
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
element kontrolü için;
eğer elemet kontrol etmek istiyorsanız ilk önce o elementi hissediceksiniz adeta karakterini alıcaksınız sonra en güçlü halini düşünün ve sen ciddiysen ben daha ciddiyim diyin hep en güçlü halini kafanızda kurgulayın ve odaklanın gördüğünüz size çok ezik gelicektir o zaman kontrolü daha kolay olur,mesela ben 1 cm kadar ateşe yaklaştırdım elimi ateşe yakmadı elimi yanmıycaksın diyorum yanmıyor , mesela havaya gelelim istediğim yerden esinti gelir ayrıca çalışırken ayakta olun ben genelde ayakta yaparım element çalışmalarımı otururken dikkatim dağılıyor ve şu 3 altın kuralı unutmayın ; İNANÇ , ÖZGÜVEN , ÇALIŞMA sizi sonuca götürür umarım yardımcı olmuşumdur :)
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
-
Re: element kontrolü için;
bu konu için özel mesaj atarmısın ? eğit beni bu konuda detaylı olarak ? :)
- Kuklacı
Ben bunu daha önce bir başkasına özel mesajla anlatmıştım :)
Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)
-
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ben de bunun birazını Zek'e anlatmıştım.
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM 

- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama kendimizi o elementin ruhuna (elementallere) sevdirirsek element kontrölü daha kolay ve çabuk olurmuş diye okumuştum bir yerde ...
Nothing Else ...
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
Şüphesiz onlar gerçektir ama siz onları göremez ve duyamazsınız onlar ise sizi göremediğiniz yerden görürler..
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
astral seyahatte uzmanlaşmış kişiler tarafından görülebilirmiş su ruhları dere ve deniz kenarlarında toprak ruhlarıda kayalıklarda bulunurmuş vs. bu kadarını biliyorum
Nothing Else ...
-
Bunu söylerken sen bu söylediklerinden ne kadar nasiplendin onu da belirt istersen.Çünkü ben senin bunları deneyiminle değil yalnızca mantığınla söylediğini düşünüyorum...Zek Asakura yazdı:eğer elemet kontrol etmek istiyorsanız ilk önce o elementi hissediceksiniz adeta karakterini alıcaksınız sonra en güçlü halini düşünün ve sen ciddiysen ben daha ciddiyim diyin hep en güçlü halini kafanızda kurgulayın ve odaklanın gördüğünüz size çok ezik gelicektir o zaman kontrolü daha kolay olur,mesela ben 1 cm kadar ateşe yaklaştırdım elimi ateşe yakmadı elimi yanmıycaksın diyorum yanmıyor , mesela havaya gelelim istediğim yerden esinti gelir ayrıca çalışırken ayakta olun ben genelde ayakta yaparım element çalışmalarımı otururken dikkatim dağılıyor ve şu 3 altın kuralı unutmayın ; İNANÇ , ÖZGÜVEN , ÇALIŞMA sizi sonuca götürür umarım yardımcı olmuşumdur :)
Sınanıyorsunuz...
-
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Keşke senin de deneyimlerini duyabilsek...cehalet yazdı:Bunu söylerken sen bu söylediklerinden ne kadar nasiplendin onu da belirt istersen.Çünkü ben senin bunları deneyiminle değil yalnızca mantığınla söylediğini düşünüyorum...Zek Asakura yazdı:eğer elemet kontrol etmek istiyorsanız ilk önce o elementi hissediceksiniz adeta karakterini alıcaksınız sonra en güçlü halini düşünün ve sen ciddiysen ben daha ciddiyim diyin hep en güçlü halini kafanızda kurgulayın ve odaklanın gördüğünüz size çok ezik gelicektir o zaman kontrolü daha kolay olur,mesela ben 1 cm kadar ateşe yaklaştırdım elimi ateşe yakmadı elimi yanmıycaksın diyorum yanmıyor , mesela havaya gelelim istediğim yerden esinti gelir ayrıca çalışırken ayakta olun ben genelde ayakta yaparım element çalışmalarımı otururken dikkatim dağılıyor ve şu 3 altın kuralı unutmayın ; İNANÇ , ÖZGÜVEN , ÇALIŞMA sizi sonuca götürür umarım yardımcı olmuşumdur :)
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM 

-
Benim deneyimlerimi duymanıza gerek yok.Çünkü ben bir konuda bilgi vermiyorum.Bilgi verdiğim konularda da deneyimlerimi anlatıyorum zaten...Electro Matt yazdı:Keşke senin de deneyimlerini duyabilsek...cehalet yazdı:Bunu söylerken sen bu söylediklerinden ne kadar nasiplendin onu da belirt istersen.Çünkü ben senin bunları deneyiminle değil yalnızca mantığınla söylediğini düşünüyorum...Zek Asakura yazdı:eğer elemet kontrol etmek istiyorsanız ilk önce o elementi hissediceksiniz adeta karakterini alıcaksınız sonra en güçlü halini düşünün ve sen ciddiysen ben daha ciddiyim diyin hep en güçlü halini kafanızda kurgulayın ve odaklanın gördüğünüz size çok ezik gelicektir o zaman kontrolü daha kolay olur,mesela ben 1 cm kadar ateşe yaklaştırdım elimi ateşe yakmadı elimi yanmıycaksın diyorum yanmıyor , mesela havaya gelelim istediğim yerden esinti gelir ayrıca çalışırken ayakta olun ben genelde ayakta yaparım element çalışmalarımı otururken dikkatim dağılıyor ve şu 3 altın kuralı unutmayın ; İNANÇ , ÖZGÜVEN , ÇALIŞMA sizi sonuca götürür umarım yardımcı olmuşumdur :)
Sınanıyorsunuz...
-