Merhabalar Arkadaşlar

Moderatör: Sai

baran_218
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Merhabalar Arkadaşlar

Okunmamış mesaj gönderen baran_218 »

Bu akşam tezimi yazarken nette telekinezi adlı konuyu okuyordum ve bazı arkadaşlarımın Lucid terimiyle tabir ettikleri rüya kontrollerini gördükten sonra başıma gelen bazı olayları siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istedim ama önce şunu söylemek isterim ruhun arındırıldıktan sonra güçlü olabileceğine inanan bir bireyim bu konu ile ilgili önyargım kesinlikle yok..

1.Geçen seneler haftada 5 6 defa Lucid rüya gerçekten görebiliyordum bu aralar yoğunluktan göremiyorum ve gerçekten istediğim herşeyi yapabiliyorum..sebebini az çok anlayabiliyorum

2.Ev arkadaşımın şahit olduğu bir olaydan bahsetmek istiyorum geçen sene bilgisayar başında program yazarken masamın üzerinde elimle sımsıcak bir top varlığını hissettim...kendisine gösterdiğimde oda hissetti gerçekten sımsıcak parmaklarımı üzerinden geçirdiğimde aralarındnageçiyormuş gibi olduğunu hissettim

3. Sü buna kesinlikle cevap bulmak istiyorum 15 yaşında iken (şu an 24 yaşındayım ölene kadarda unutmayacağım) dedemlerin evinde misafirlikte uyurken bi an rüya anındada değildim başka bi yerde sanki heryerdeydim. araştırdığım kadarıyla sanırım dinlenme halindeydim...nasıl olduğunu bilmiyorum ama bi an babamın cep telefonunu sanki benim bir parçammış gibi hissettim...samimiyetime inanmanız siz arkadaşlarıma kalmış ama onu gece çaldırdım...sanki elimin parmaklarını oynatırcasına vücudumun bir uzuntusunu kontrol eder gibi çaldırdım...babam telefonu kaldırıp baktığında baba ben çaldırdım dedim inanmadı ....arayan numara olmadığında üstüne üstlük telefonda hiç bir ibare olmadığını görünce oda hafif bi inanır gibi oldu :)

Lucid in benimiçin pek bi önemi olmadığını düşünüyorum aksine herşeyi yapabilmenin verdiği hissin benim için bir zehir olacağını ve egomun cilalanacağını düşünüyorum ama 2. ve 3. olaylar...onları tekrar yapabilmek istiorum gerçekten...görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...saygılar...