Psi Pet Hakkında (a.k.a) Anpsi, Psi Animal
-
Re: Psi Pet Hakkında (a.k.a) Anpsi, Psi Animal
nasl ulascm onuda sölesn =)=)
- ddemmahum
Özel mesaj olarak gönderdim ordan ekle..
::Welcome to home Bruce::
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
eet bilgimegüveniyorum boşu boşuna mod olmazdım zatenddemmahum yazdı:İddialısın yani :D:Dhaha
- DannyMenna
Ben Bu Psi Pet'e Çok İnanmıyorum Ama Denemek Gerekiyoo.
DiabLo11 My
-
bu teknikklee öncee sen yap sonraa millete akıl ver multiplayer ok??fake videolarr yükleyipp milletii keklemee..yüklemişş oldugun videolarr fakee??yaptıgın gerçek bişiler varsa onlarıı gössterr....
majisyen....
- Amethyst
Böyle birşey yok bu adamda şarlatandı gereken dersi verdik gitti, silin yada kilitleyin bu konuyu lütfen. Dışarıdan karşıt taraflı biri geldiğinde böyle çocuksu konularla onlara koz vermeyin. Parapsikolojinin adını lekeleniyor.
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- shearak
insanlar bilincindeki şartlandırmayı kaldırabilseler uçabilir ve hatta tek bir düşüncesiyle kocaman bir dağı yok edebilir ama burada adam kendi enerjisini biçimlendirerek bir hayvan yapıyor herkez ona paranoyak şizofren gibi bakıyo ben bunu anlayamadım doğrusu...
Dünyalar Barışı!
-
çplak gözle gayet rahat görülebilio mu çok ilgnç bi okadrda ilgi çekici..psi pet çok istiorum ancak kendmi gelştrmem gerekiomş bu konuda yardım edeblck biri varsa msn versn ltfen
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
- İletişim:
arkadaşım psi pet gerçek değil öyle bişe yok ;)MeTaLzM yazdı:çplak gözle gayet rahat görülebilio mu çok ilgnç bi okadrda ilgi çekici..psi pet çok istiorum ancak kendmi gelştrmem gerekiomş bu konuda yardım edeblck biri varsa msn versn ltfen
*istanbul*
- ddemmahum
Tek bir düşünceyle dağı yok etmenin bir mantığı var ama psi petin bi mantığı yok..shearak yazdı:insanlar bilincindeki şartlandırmayı kaldırabilseler uçabilir ve hatta tek bir düşüncesiyle kocaman bir dağı yok edebilir ama burada adam kendi enerjisini biçimlendirerek bir hayvan yapıyor herkez ona paranoyak şizofren gibi bakıyo ben bunu anlayamadım doğrusu...
::Welcome to home Bruce::
-