Psi Pet Hakkında (a.k.a) Anpsi, Psi Animal

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Re: Psi Pet Hakkında (a.k.a) Anpsi, Psi Animal

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

saol..işte yardımcı olmaya çalışıyoz nacizane... :)

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

sana bi soru daha daha doğrusu tavsiye istiyorum sadece:psi pet olarak soyadım olan şahini mi seçsem yoksa en sevdiğim hayvan olan yarasayı mı?ben biraz batman hayranı olduğumdan yarasalara düşkünlüğüm var..ama yarasalar kör ya hani acaba bi sorun çıkar mı?
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

1.sana bi soru daha daha doğrusu tavsiye istiyorum sadece:psi pet olarak soyadım olan şahini mi seçsem yoksa en sevdiğim hayvan olan yarasayı mı?ben biraz batman hayranı olduğumdan yarasalara düşkünlüğüm var..ama yarasalar kör ya hani acaba bi sorun çıkar mı?
Cwp:Şahin yapman biraz daha iyi hem onu iyice kontrol edebildiğinde onu havaya uçurup sonra dünyaya onun gözünden bakarsın..yani şahinin sayesinde dünyaya havadan bakabilirsin...
Yarasa hakkında, yarasalar kördür ses dalgalarıyla hareket ederler...çok hızlı uçarlar.yani yarasaları kontrol etmesi biraz daha zor olabilir ben olsam şahini seçerdim
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

bu psi pet görünüomu nasıl bişi acılarsanız iyi olur :?:
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

1.bu psi pet görünüomu nasıl bişi acılarsanız iyi olur
Cwp: psi petinizi görebilmek için bir kirlian kamerası gerekir...ya da karanlık bir oda da aynanın karşısına geçip gözlerini kısıp kendinize bakın auranızı görürsünüz genelde yeşil sarı mavi kırmızı renklerindedir...hangi rengi daha çok görüyorsanız petinizin aurasınıda öyle imajine etmeniz gerekir petinizi oluştururken...Aynı şekilde petinizin aurasınıda görebilirsiniz...Zaten aurayı görüyorsanız az çok petinizin biçimide gözle görmüş olursunuz...

Ben Napıom?
Ben petimi yukarıda anlattığım şekilde gördüm ve çok şaşırdım çünkü aynı imajine ettiğim gibiydi...yani istedim ve oldu!!!!

SORULARI OLAN ARKADAŞLAR BURAYA YAZSIN!!!İSTİSNASIZ CEVAP VERİLECEKTİR!!!!

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

teşekkürler
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

fenomen hadi nerdesin? senden deişik bişiler çıkardı oLm xD
Kullanıcı avatarı
Sevkan

Okunmamış mesaj gönderen Sevkan »

ortada gözükmüyo bu aralar acaba büyük işler mi yapıyor :D :D
benim bi sorum olacak peki ben kendime bi kanatlı pegasus yapmak istiyorum ilerde onu çok güzel eğitecem ama diyelim okula gittiğimde onu ne yapacam oda beni takip edecek mi yada evde mi bırakacam :) nasıl olacak kafam karıştı :(
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

1.ortada gözükmüyo bu aralar acaba büyük işler mi yapıyor
benim bi sorum olacak peki ben kendime bi kanatlı pegasus yapmak istiyorum ilerde onu çok güzel eğitecem ama diyelim okula gittiğimde onu ne yapacam oda beni takip edecek mi yada evde mi bırakacam nasıl olacak kafam karıştı
Cwp:Petini güzel seçmişsin ama seni biracık zorlıcak...İlk olarak onu oluştururken yumurtada yavru olarak çıkartman gerekiyor ki gittikçe büyüyüp senin istediğin boyutlara gelsin...
Şimdi petini kullanmıcan zaman dışarıda bırakmak saçmadır...çünkü zaten o senin enerjinden meydana gelmiş bişey...Yani sürekli dışarı enerji aktarmak gibi bişey olur...bu yüzden petimizle uğraşmayacağımız zaman onu tekrar kendi enerjimize sokacağız...Çıkarmak istediğimizde de bi yere uzanıp onun içimizden çıkmasını sağlıycaz...yani ruh beden ayrışımı yapar gibi ama beden pet ayrışımı olcak.zaten onu yeterince büyüttüğünde ve disipline ettiğinde her gittiğin yerde gezdir...çünkü artık senin enerjinden faydalanmıcak onun kendine ait bi enerjisi olucak...Zaten pet yapımı uzun süren bir olaydır...ilk haftalarda petimiz bizim enerjimizden yararlanırken sonraları bizim enerjimize ihtiyaç duymaz...
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

ee gençler ne alemde petleriniz..?
bu arada fenomen hipnoz bölümüyle uğraşıyo galiba ortalarda yok xD

Kilitli