Psi Pet Hakkında (a.k.a) Anpsi, Psi Animal
- Sevkan
Re: Psi Pet Hakkında (a.k.a) Anpsi, Psi Animal
peki peti nasıl kendi enerjimize geri aktarıp istediğimiz zaman çıkarırız sen nasıl yapıyorsun bu arada yorumların için teşekürler
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
- ddemmahum
yav kardeş auramız mı hayvana dönüşüo yoksa auramız dışında bişey mi?
::Welcome to home Bruce::
- ddemmahum
şahin oluşturmaya karar verdim
ama bence biraz erken biraz daha çalışmam lazım..

::Welcome to home Bruce::
- multiplayer1
1.peki peti nasıl kendi enerjimize geri aktarıp istediğimiz zaman çıkarırız sen nasıl yapıyorsun bu arada yorumların için teşekürler
Cwp: ben şimdilik ruh beden ayrışımı tekniğiyle yapıyorum o da forumumuzda mevcut...ordan bakabilirsin...
2.yav kardeş auramız mı hayvana dönüşüo yoksa auramız dışında bişey mi?
Cwp:aura olayı sadece peti görmek için..aslında pet başlarda bizim enerjimizden ibaret ama büyüdükçe kendi enerjisi oluşuyo ve gün geçtikçe bizim enerjimize olan ihtiyacı azalıyor..Zamanı geldiğinde ise kendi enerjisi oluyor bizim enerjimize hiç ihtiyacı olmuyor...
3.şahin oluşturmaya karar verdim ama bence biraz erken biraz daha çalışmam lazım..
Tawsiye: psi ball çalış bol bol çünkü peti yaratırken psi ball'ın içinden çıkarman gerekicek...
4.şu an bi yavru kedim var.. dün gece yarattım.. süper bi haywan.. ( not: ben yaratmak kelimesini severim.. kelimeleri özgür bırakmak gerek..) şimdi verilen talimatlarla onu geliştireceğim.. benim gibi ateşi kontrol eden bir hayvan olmalı..
Tawsiye: bende ateşle besliyom termokinezi için...
Soru ve Sorunları oLan herkes buraya yazsın...lütfen özel mesaj atmayınız...
Cwp: ben şimdilik ruh beden ayrışımı tekniğiyle yapıyorum o da forumumuzda mevcut...ordan bakabilirsin...
2.yav kardeş auramız mı hayvana dönüşüo yoksa auramız dışında bişey mi?
Cwp:aura olayı sadece peti görmek için..aslında pet başlarda bizim enerjimizden ibaret ama büyüdükçe kendi enerjisi oluşuyo ve gün geçtikçe bizim enerjimize olan ihtiyacı azalıyor..Zamanı geldiğinde ise kendi enerjisi oluyor bizim enerjimize hiç ihtiyacı olmuyor...
3.şahin oluşturmaya karar verdim ama bence biraz erken biraz daha çalışmam lazım..
Tawsiye: psi ball çalış bol bol çünkü peti yaratırken psi ball'ın içinden çıkarman gerekicek...
4.şu an bi yavru kedim var.. dün gece yarattım.. süper bi haywan.. ( not: ben yaratmak kelimesini severim.. kelimeleri özgür bırakmak gerek..) şimdi verilen talimatlarla onu geliştireceğim.. benim gibi ateşi kontrol eden bir hayvan olmalı..
Tawsiye: bende ateşle besliyom termokinezi için...
Soru ve Sorunları oLan herkes buraya yazsın...lütfen özel mesaj atmayınız...
- iynx
taam... beni biliyosun, ama bilmediğin bir şey var.. çakralarım resmen kilitli.. artık enerjiyi eskisi gibi hissedemiyorum... hayvanı oluşturdum.. ama onu çağıracak gücü hissedemiyorum.. bedensel olarak normalim.. sence ne yapmalıyım..
- multiplayer1
1.taam... beni biliyosun, ama bilmediğin bir şey var.. çakralarım resmen kilitli.. artık enerjiyi eskisi gibi hissedemiyorum... hayvanı oluşturdum.. ama onu çağıracak gücü hissedemiyorum.. bedensel olarak normalim.. sence ne yapmalıyım..
Tawsiye:http://www.chakras.gen.tr/reiki_cakra.php
http://www.hermetics.org/chakra.html
burlara bi bak...
bide çakraların kilitliyse bunuda yapamazsın ama birilerinin yada bişeylerin enerjisini emmeyi dene...
bi ara bende olmuştu ben enrjimi değiştirmeyi denedim yani önceden negatif kullanıyodum bu olayı yaşayınca pozitif denedim öle kurtuldum...ama yine de başka bilen arkadaşlarımızada sor onlarında bildikleri şeyler ya da kendine özel teknikleri olabilir...
Tawsiye:http://www.chakras.gen.tr/reiki_cakra.php
http://www.hermetics.org/chakra.html
burlara bi bak...
bide çakraların kilitliyse bunuda yapamazsın ama birilerinin yada bişeylerin enerjisini emmeyi dene...
bi ara bende olmuştu ben enrjimi değiştirmeyi denedim yani önceden negatif kullanıyodum bu olayı yaşayınca pozitif denedim öle kurtuldum...ama yine de başka bilen arkadaşlarımızada sor onlarında bildikleri şeyler ya da kendine özel teknikleri olabilir...
- iynx
evet.. yazıyı biliyorum.. ama hayır çakralarımı kendim açamayacağım.. ayrıca kundalini uyarımı 0 .. 

-
birinden kundalini reiki uyumlaması al...iynx yazdı:evet.. yazıyı biliyorum.. ama hayır çakralarımı kendim açamayacağım.. ayrıca kundalini uyarımı 0 ..
Sınanıyorsunuz...
- multiplayer1
deneyebilirsin....
-