Psi Pet Hakkında (a.k.a) Anpsi, Psi Animal
- multiplayer1
Re: Psi Pet Hakkında (a.k.a) Anpsi, Psi Animal
sabırsızlık olmaz iynx'de ya...o zaten eski bi telekinetik değil mi?
- iynx
belki de öss den.. yine bir süre uzaklaşmam gerekecek.. bu sefer sadece tk dan değil, enerji den de uzaklaşacağım böyle giderse..
- knsptk
multiplayer1 psipet konusunda çok bilgilisin galiba Biliyorsundurki tekniği ben buldum.Geçen iletilerde 1 tane yeter demişsin ve kaçması normal falan gibi şeyler konuşmuşsun.Benim 100 bin tane böcek psipet iki tane ejderim vardı.Yani psişik bir ordum vardı onları negatif enerjiden kurtulduğumda yeniden toparlanmak için kullandım.Emin ol yolda yürürken 1 milyon tane psipet yaparım haberiniz olmaz.Ayrıca astral geçişleri tam olarak yapamadığım için tam olarak bi etki beklemiyorum.Ama şimdilik psipet imle yapabildiklerim rüyalara girmek,enerji ışınlamak,saldırı ,savunma, saldırıyı emme gibi şeyler daha ileri şeyler yapabiliyorum ama açıklamam doğru olmaz.Bu arada tekniğimi yaydığınız için teşekkür ederim...
- multiplayer1
knsptk arkadaşım yazdıklarını bir eleştiri olarak değil de bir yorum olarak alıyorum.Çünkü forum konularında tartışma yapmak kesinlikle yasaktır!!!Her yazdığın şeye de cwp vereceğim çünkü her üyemize aynı muameleyi yaptım...
1.multiplayer1 psipet konusunda çok bilgilisin galiba Biliyorsundurki tekniği ben buldum
Cwp:Ben hiçbir konu hakkında herşeyi ya da çok şeyi bildiğimi iddaa etmedim ve etmemde.Zaten forumdaki arkadaşlarla muhabbet ederken sürekli forumda çok artist göründüğümüzü ama bizim de çok fazla bişi yapamadığımızı konuşuruz ve bunu tüm üyelerimize açık yaparız...Tekniği bulmuş olan sen değilsin!Sen "Tekniğini" buldun..Beni ise senin "Tekniğini" paylaştım ve üstüne de kendi tekniklerimi ve konu hakkında bildiğim nacizane şeyleri ve araştırıp bulduğum şeyleri yazdım...Ve senin tekniğin hakkında diğer insanlar hiçbir şey bilmeyecek diye birşey yoktur...
2.Geçen iletilerde 1 tane yeter demişsin ve kaçması normal falan gibi şeyler konuşmuşsun.Benim 100 bin tane böcek psipet iki tane ejderim vardı.Yani psişik bir ordum vardı onları negatif enerjiden kurtulduğumda yeniden toparlanmak için kullandım.Emin ol yolda yürürken 1 milyon tane psipet yaparım haberiniz olmaz.
Cwp:Bu kadar çok psi petin olması ne kadar güzel...Bunları kontrol edebiliyorsan ne mutlu sana...100 000 tane böcek ve 2 tane ejderi kontol etmek zordur...Ben her söylediğim şeyin arkasında dururum...100 002 tane peti kontrol etmek yönetmek emretmek çok zordur ama imkansız değildir...Yapılabilir! 2 tane ejderin olması da ne güzel...Biz kurt,fare,kedi gibi şeyler üzerinde çalışıyoruz ve zorlanıyoruzda eğer sen 2 tane ejder yapıp kontrol edebiliyrsan çok güzel birşey...Yolda yürürken 1 000 000 psi pet yapman için 1 000 000 tane psi ball yapman ve bunların her birinden bir pet çıkarman gerekir...Yolda yürürken milyonlarca pet Tüm dünya inanabilir ama ben senin 100 002 tane petinin olduğuna ve yolda yürürken 1 000 000 tane pet yapabileceğine inanmıyorum...
3.Ayrıca astral geçişleri tam olarak yapamadığım için tam olarak bi etki beklemiyorum.Ama şimdilik psipet imle yapabildiklerim rüyalara girmek,enerji ışınlamak,saldırı ,savunma, saldırıyı emme gibi şeyler daha ileri şeyler yapabiliyorum ama açıklamam doğru olmaz
Cwp:Psi petlerinle bu kadar profosyonel atraksyonlara girebilmen ne kadar iyi.Enerji ışınlamak saldırı emmek bunlar çok zor ama imkansız olmayan şeylerdir..bu teknikleri genelde insanlar yapar ama sen bunları petlerinle yaptığını iddaa ediyorsun eğer yapabiliyorsan ne kadar iyi...ne mutlu bize...Yapabildiklerini açıklaman bir yanlış değildir..burası bir forum ve forumda herkes "kurallar dahilinde" istediği şeyi söyler istediği şeyi paylaşır...Zaten forum kelimesinin anlamlarından biri de beyin fırtınası,rahatça konuşmak,fikir alışverişidir...Yapabildiklerini bizimle paylaş çünkü herkes paylaşıyor...
4..Bu arada tekniğimi yaydığınız için teşekkür ederim...
Cwp:Ben sizin "Tekniğinizi" yaymadım...Onu sadece paylaştım.Açtığım bu konuya araştırmalarımı kendi deneyimlerimi ve nacizane bildiklerimi de koydum...yani sizin söyleminizle "Teniğinizi" , "Tekniğimiz"'e dönüştürdüm...Ve isminizi de renkli bir biçimde konu da yazdım...
Sanırım anlatmak istediğim şeyi anlayabilmişsizinizdir...Sayın knsptk üyemiz...
eğer bir sorununuz olursa profilimden msn adresime ulaşabilirsiniz...
1.multiplayer1 psipet konusunda çok bilgilisin galiba Biliyorsundurki tekniği ben buldum
Cwp:Ben hiçbir konu hakkında herşeyi ya da çok şeyi bildiğimi iddaa etmedim ve etmemde.Zaten forumdaki arkadaşlarla muhabbet ederken sürekli forumda çok artist göründüğümüzü ama bizim de çok fazla bişi yapamadığımızı konuşuruz ve bunu tüm üyelerimize açık yaparız...Tekniği bulmuş olan sen değilsin!Sen "Tekniğini" buldun..Beni ise senin "Tekniğini" paylaştım ve üstüne de kendi tekniklerimi ve konu hakkında bildiğim nacizane şeyleri ve araştırıp bulduğum şeyleri yazdım...Ve senin tekniğin hakkında diğer insanlar hiçbir şey bilmeyecek diye birşey yoktur...
2.Geçen iletilerde 1 tane yeter demişsin ve kaçması normal falan gibi şeyler konuşmuşsun.Benim 100 bin tane böcek psipet iki tane ejderim vardı.Yani psişik bir ordum vardı onları negatif enerjiden kurtulduğumda yeniden toparlanmak için kullandım.Emin ol yolda yürürken 1 milyon tane psipet yaparım haberiniz olmaz.
Cwp:Bu kadar çok psi petin olması ne kadar güzel...Bunları kontrol edebiliyorsan ne mutlu sana...100 000 tane böcek ve 2 tane ejderi kontol etmek zordur...Ben her söylediğim şeyin arkasında dururum...100 002 tane peti kontrol etmek yönetmek emretmek çok zordur ama imkansız değildir...Yapılabilir! 2 tane ejderin olması da ne güzel...Biz kurt,fare,kedi gibi şeyler üzerinde çalışıyoruz ve zorlanıyoruzda eğer sen 2 tane ejder yapıp kontrol edebiliyrsan çok güzel birşey...Yolda yürürken 1 000 000 psi pet yapman için 1 000 000 tane psi ball yapman ve bunların her birinden bir pet çıkarman gerekir...Yolda yürürken milyonlarca pet Tüm dünya inanabilir ama ben senin 100 002 tane petinin olduğuna ve yolda yürürken 1 000 000 tane pet yapabileceğine inanmıyorum...
3.Ayrıca astral geçişleri tam olarak yapamadığım için tam olarak bi etki beklemiyorum.Ama şimdilik psipet imle yapabildiklerim rüyalara girmek,enerji ışınlamak,saldırı ,savunma, saldırıyı emme gibi şeyler daha ileri şeyler yapabiliyorum ama açıklamam doğru olmaz
Cwp:Psi petlerinle bu kadar profosyonel atraksyonlara girebilmen ne kadar iyi.Enerji ışınlamak saldırı emmek bunlar çok zor ama imkansız olmayan şeylerdir..bu teknikleri genelde insanlar yapar ama sen bunları petlerinle yaptığını iddaa ediyorsun eğer yapabiliyorsan ne kadar iyi...ne mutlu bize...Yapabildiklerini açıklaman bir yanlış değildir..burası bir forum ve forumda herkes "kurallar dahilinde" istediği şeyi söyler istediği şeyi paylaşır...Zaten forum kelimesinin anlamlarından biri de beyin fırtınası,rahatça konuşmak,fikir alışverişidir...Yapabildiklerini bizimle paylaş çünkü herkes paylaşıyor...
4..Bu arada tekniğimi yaydığınız için teşekkür ederim...
Cwp:Ben sizin "Tekniğinizi" yaymadım...Onu sadece paylaştım.Açtığım bu konuya araştırmalarımı kendi deneyimlerimi ve nacizane bildiklerimi de koydum...yani sizin söyleminizle "Teniğinizi" , "Tekniğimiz"'e dönüştürdüm...Ve isminizi de renkli bir biçimde konu da yazdım...
Sanırım anlatmak istediğim şeyi anlayabilmişsizinizdir...Sayın knsptk üyemiz...
eğer bir sorununuz olursa profilimden msn adresime ulaşabilirsiniz...
- ddemmahum
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
ya beyler bişi sorcam ben akrep oluşturmak istiom ama yumurtadan çıktığını hayal edemiom acaba başka bir hayvan mı yapsam 

- multiplayer1
yumurtadan çıktığını imajine edemiyosan yumurtanın birden paramparça olduğunu imajine et...Bu yüzden hayvanını değiştirmen gerekmez...
- knsptk
multi kardeş eyvallah sende düşüncelerini açıklamışsın benim yolda giderken okadar psipet yapamayacağıma inanmaman beni kırdı diyebilirim.İnanmamak sana kalmış birşey.Sadece bir psiballda binlerce böcek yapabileceğimi belirtmek isterim.böcek petler ufak ama etkililerdir.Özellikle telepati ve psişik saldırılarda çok işinize yararlar.Senin bana inanmaman normal eğer anlık psipet oluşturmayı çözebilseydin eminim bana katılırdın bu arada msn aracılığıyla senle görüşmek isterim sende benim gibi sözünü esirgemeyenlerdensin
böyle devam kimseye papuç bırakma 

- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Kusura bakmayın ama ben bunun zihin yanılgısı olabileceğini düşünyorum.
Sanırım inanmam için sağlam bir kanıt lazım bana!!!
Sanırım inanmam için sağlam bir kanıt lazım bana!!!

Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Peki senin hataların ne yapıyor?
- multiplayer1
kanıt ben paylaşacağım...Petimin psi whell videosunu paylaşacağım...Ben arkamı dönüyorum ve o psi whell'i kendi çeviriyo...
-