lucid rüya

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
onraefniin

lucid rüya

Okunmamış mesaj gönderen onraefniin »

Arkadaşlar size lucid rüya ile ilgili bi soru soracağım. Lucid olduğum zaman rüyamı genellikle gerçek zannediyorum bu yüzden özgür olamıyorum bazen de rüyamda istediğimi yapamıyorum yani uçamıyorum, ışınlanamıyorum...Gerçekte ne yapabiliyorsam onu yapıyorum.Bu sorunların üstesinden nasıl gelebilirim ?
Adaletsizliği engelleyemicek zamanlarınız olabilir ama asla itiraz edemeyeceğiniz zamanlar olmamalı

cehalet

Re: lucid rüya

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

onraefniin yazdı:Arkadaşlar size lucid rüya ile ilgili bi soru soracağım. Lucid olduğum zaman rüyamı genellikle gerçek zannediyorum bu yüzden özgür olamıyorum bazen de rüyamda istediğimi yapamıyorum yani uçamıyorum, ışınlanamıyorum...Gerçekte ne yapabiliyorsam onu yapıyorum.Bu sorunların üstesinden nasıl gelebilirim ?
Rüyada da inanman gerekiyor.Birşey hayal edip onu hissetmeyi dene.Mesela uçmak için bedeninin yoğunluğunun havanın yoğunluğundan fazla olduğunu hisset.Diğer soruna gelince rüyayı gerçek zannediyorsan o zaten lucid değildir.Lucid çok farklı bir olay...
Sınanıyorsunuz...