...Başarısız olan arkadaşlar için...

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

...Başarısız olan arkadaşlar için...

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Bu yazıyı başarısız olan arkadaşların başarısız olma nedenlerini birleştirerek oluşturdum..amacım başarısız olan arkadaşlara yardım etmektir..
1-)Şüphe(İnanmamak):Telekinezinin önündeki en büyük engel şüphedir.. eğer içinizde birazcıkta olsa şüphe varsa başarmanız çok zordur..çünkü şüphe konsantrasyonunuzun çoğunu alır götürür..bu durumda başarısız olur moraliniz bozulur..şüpheyle ilgili Hz. İsa’nın da bir olayı var:”Hz İsa insanları Allah’a inanmaya çağırırken insanlar ondan mucize göstermelerini ister..Hz İsa’da suyun üzerinde yürür..bunu gören bir talebe Hz. İsa’ya bende yapabilir miyim? Der ..Hz İsa’da tabi ki der..talebe suyun üzerinde biraz yürüdükten sonra suya batar.. Hz İsa talebeyi sudan çıkardıktan sonra “Neden şüphe ettin?Şüphe etmeseydin başarabilirdin..” der..yaani kesinlikle şüphe yok..şüphenizi yenmek için de internetten bol bol video izleyin ve kendinizi bunun gerçek olduğu hakkında uyarın..
2-)Aşırı Zorlama:Bazı arkadaşlarımızda psi wheel’in karşısına geçince kendilerini çok fazla kasıyorlar..normal olarakta psi wheel dönmüyor..bunun nedeni şudur:topladığnız enerjinizi kendinizi kastığınız için serbest bırakamıyorsunuz..bunu nasıl yenersiniz?:önce enerjinizi topladığınızı düşünün sonra topladığınız enerjiyi serbest bırakın gitsin..kendinizi çoook rahat bırakın..sakın “kesinlikle döndürmeliyim” gibi düşüncelere kapılmayın..
3-)Heyecan:Bazen bütün teknikleri başarıyla uygulamanıza rağmen başarısız oluruz.. bunun nedeni de heyecandır..heyecanlandığınız zaman ister istemez kendinizi zorlarsınız ve 2. maddede anlattığım şeyleri yaşarsınız..genelde psi wheel’in karşısına ilk geçtiğimiz zaman başarılı oluruz..çünkü ilk denememizde üzerimizde fazla heyecan olmaz..ama sonradan heyecan artar..heyecanlandığınızı hissettiğiniz zaman heyecanı atmaya çalışın yapamazsanız kalkın biraz dolaşın, kafanızı dağıtın..hatta elinizden gelirse hafif hafif koşun..bu heyecanınızı boşaltmanızı sağlar..
4-)Yanlış Mekan veya Yanlış Zaman:Konuştuğum birkaç arkadaş psi wheel çalışmalarını okulda yaptıklarını ve başaramadıklarını açıkladılar..bende normaldir dedim çünkü okul haliyle gürültülü bir ortamdır..bu durumda konsantre olamazsınız hatta yanınızda birkaç tane arkadaşınız varsa işin içine heyecan girer..ve tabiî ki başarısızlık kaçınılmaz olur.. bu başarısızlık bazen sizle dalga geçilmesine neden olur..önerim gayet basit:telekinezi çalışmanızı evinizde yapın..daha doğrusu sizin için en rahat en sessiz ortam neresiyse orda yapın..
Zamana gelince:telekinezi çalışmalarında sabah saatlerini seçin çünkü sabah saatlerinde kafanız huzurlu olur..bu durumda konsantrenizi daha çabuk toplarsınız ve başarı şansınızı artırırsınız..gece vaktinde yapılan çalışmalarda yararlı olabilir çünkü gece vakitlerinde ortam daha sessiz olur..
5-)Yanlış Düzenek:Bu madde fazla yaygın olmasa da ben yine de yazayım dedim  .. yeni başlayan arkadaşlar bazen çok büyük veya çok küçük kağıt seçiyorlar..bu durumda psi wheel dönmüyor..yapmanız gereken normal boyutta ve mümkün olduğu kadar hafif kağıt seçmektir..ayrıca toplu iğne yerine dikiş iğnesi kullanın çünkü dikiş iğnesinde sürtünme yüzeyi az olacağından dönme kolaylaşır..ayrıca dikkat etmeniz gereken bir iki durum daha var:bildiğiniz üzere psi wheel her şeyden çok kolay etkileniyor..psi wheel’i ellerinizle çeviriyorsanız ellerinizi çok hızlı hareket ettirmeyin..psi wheel’i ben döndürüyorum sanırsınız kendinizi kandırırsınız (ben yaşamıştım bu durumu)..bir de psi wheel’e fazla yaklaşmayın nefesinizle etkileyebilirsiniz..

Şimdilik gördüğüm genel sorunlar bunlar..ilerde yeni sorunlarla karşılaşırsam yine sizle paylaşırım.. Sevgiler saygılar….

Kaynak:Kaynak yok..%100 ben yazdım :D
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ...Başarısız olan arkadaşlar için...

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

emeğine sağlık dostum :) güzel yazı
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

iliklerine kadar doğru bir yazı olmuş herkese tavsiye ederim...
Kullanıcı avatarı
noboli88

Okunmamış mesaj gönderen noboli88 »

yazı için teşekkürler birde ben psi-weel i döndürürken ellerimi oynatmıyorum sadece elimi etrafına koyuyorum ve konsatre oluyorum böle yaparsanız onu kendi gücünüzle döndürdüğünüzden daha emin olabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

sizlerde sağolun..bende noboli kardeşim gibi yapıyorum.
Kullanıcı avatarı
negatif26

Okunmamış mesaj gönderen negatif26 »

paylaşım için sağol güzel olmuş
Hiç yaşamamış olmak , ölmekle eş değer midir ???
toorbes

Okunmamış mesaj gönderen toorbes »

bende hiç ellerimi yanına koymadan yapıyorum
daha doğrusu yapıyordum bi ara bıraktım şimdi yapamıyorum
ellerimi kullanmadan yaptığımda sadece sallanıyordu 30-60 derece kadar dönüşler yapıyordu arada tam tur dönüyordu
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

birazcık daha çalışsan ara vermeden döndürebilirmişsin...
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

ben ilk başlarda en fazla 180 derece falan döndürebiliodum ama şimdi aralıksız 5 dk döndürebiliyorum..bu işi kafaya koyduktan sonra kesinlikle yaparsınız o kadar zor bişey değil.
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

eet....