İnanmıyorum.

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
fungsclup
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

İnanmıyorum.

Okunmamış mesaj gönderen fungsclup »

Arkadaşlar forumda birçok şeyi okudum teknikler kısmında birçok teknik yazıyor.Örnek olarak kamehameha bunu yapınca şimdi noluyo? Birşeyler devirebiliyo musun? Ufacık bir nesneyi hareket ettirebilir misin? İnternette no contact combat diye birşey daha gördüm bu nasıl oluyor bir insanı sadece düşünerek hareket ettirebilir misin? Kaşığı bükmek tamam beynini kullanarak kan akışını parmaklarına yönlendirebilir ve biraz daha ısındığını hissedebilirsin de kaşık döndürmek ne alaka?

Eskiden telekinezi ile uğraşırken kağıt döndürmeye falan çalışırdım o zamanlar inancım tam idi.Döndürüyodum ama sanırım rüzgardan dönüyodu çünkü bir kabın içine koyduğum zaman hareket etmiyodu.İnancımı sanırım yeni yeni yitirdim.Çünkü böyle şeyler artık kafamı yormaya başlıyor.Astral Seyahat dediğimiz kavram bambaşkadır Allah dostları alimler istedikleri zaman kabeyi görebilirlermiş tamam bu olay farklı ama biz düşünerek nasıl birşeyleri hareket ettiririz ki ben çok uzun zamandır anime izleyicisiyim.Bu kamehameha da Dragon Ball'da goku karakterinin Master Roshi'den öğrendiği bir teknik idi.Ki enerjisini ellerinde toplayıp salıyordu.Ama bu bir çizgi filmdi yani.Biz ne yapabiliriz? Böyle şeyler gerçek mi?

Kullanıcı avatarı
Lycanthropy
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: İnanmıyorum.

Okunmamış mesaj gönderen Lycanthropy »

Gerçek değilse eğer hayatım yalan ve halüsünasyon demektir.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
Kullanıcı avatarı
Shamarchi

Okunmamış mesaj gönderen Shamarchi »

Gordugun seyin arkasindakini gormeye calis. Perdeyi kaldirip bakmaya calis. Ancak o zaman anlarsinki herseyin enerjiden ibaret oldugunu. Sana ancak bu kadarini soyleyebilirim. Nasibinde varsa elbet 1 gun mutlaka yaparsin. Ve o kap olayina gelince sence o kadar enerji gonderebiliyor musun ki kabin icindeki kagit donsun??
fungsclup

Lycanthropy yazdı:Gerçek değilse eğer hayatım yalan ve halüsünasyon demektir.
Olabilir biliyorsun ki bazı hastalıklar halüsünasyon ile başlarlar.Her neyse , eğer ki doğrular ise psi-ball ile birşey kırabilir miyiz? Bana sonuç lazım sadece kafamızın içinde biten hastalıklı şeyler değil.Bu yaptıklarımızın hiçbir sonucu olmuyor.Kağıt döndürüyosun ee? nolmuş yani başkalarının hayatına etki edebilecek şeyler ortaya çıkarabiliyo musun?
Kullanıcı avatarı
Lycanthropy

fungsclup yazdı:
Olabilir biliyorsun ki bazı hastalıklar halüsünasyon ile başlarlar.Her neyse , eğer ki doğrular ise psi-ball ile birşey kırabilir miyiz? Bana sonuç lazım sadece kafamızın içinde biten hastalıklı şeyler değil.Bu yaptıklarımızın hiçbir sonucu olmuyor.Kağıt döndürüyosun ee? nolmuş yani başkalarının hayatına etki edebilecek şeyler ortaya çıkarabiliyo musun?
Mesele kağıt döndürme değil. Oraları geçeli yıllar oldu. Burda mesele inanıp inanmamak mı yoksa gerekliliği mi? İnanmıyorsan tamam inanma zorla değil kimsenin yaptığı seni ilgilendirmez sen de bi daha düşünmezsin olur biter. Eğer konu gereklilikse eğer o kişiden kişiye göre değişir. Kimi daha çok dindar olur kimi bişeyleri başarmanın mutluluğunu yaşar, Bana gelirse; Ultra hızlı koşmak bi çok defa hayatımı kurtardı ve vitakinezi sayesinde aylarca sürebilecek olan ağrıları dindirdim, ömür boyu izi kalacak yaraları kapattım bi çok arkadaşıma yardım ettim hayır duası aldım kim bilir belki de hayatları değiştirdim. Ama sen bu olayı sadece onu bunu hareket ettirmek, ki enerjisiyle orayı burayı kırıp dökmek olarak anlıyorsan o senin problemin. Nokta.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.

cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Lycanthropy yazdı:
fungsclup yazdı:
Mesele kağıt döndürme değil. Oraları geçeli yıllar oldu. Burda mesele inanıp inanmamak mı yoksa gerekliliği mi? İnanmıyorsan tamam inanma zorla değil kimsenin yaptığı seni ilgilendirmez sen de bi daha düşünmezsin olur biter. Eğer konu gereklilikse eğer o kişiden kişiye göre değişir. Kimi daha çok dindar olur kimi bişeyleri başarmanın mutluluğunu yaşar, Bana gelirse; Ultra hızlı koşmak bi çok defa hayatımı kurtardı ve vitakinezi sayesinde aylarca sürebilecek olan ağrıları dindirdim, ömür boyu izi kalacak yaraları kapattım bi çok arkadaşıma yardım ettim hayır duası aldım kim bilir belki de hayatları değiştirdim. Ama sen bu olayı sadece onu bunu hareket ettirmek, ki enerjisiyle orayı burayı kırıp dökmek olarak anlıyorsan o senin problemin. Nokta.
Arkadaşın senin yazından ne anladığını bilmiyorum ama benim senin bu yazdıklarından anladığım tek şey rüyalarını kendine saklaman gerektiği veya bir psikiyatriste görünmen gerektiği...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
Lycanthropy

@cehalet müslüman olmayan biri için fazla önyargılısın. Sen önce müslüman ol, sonra da allahı biraz "anla" ve bize verdiklerine bi bak. En yüce varlık olarak insanı yarattım demiyor mu? Cinleri göremiyoruz ve saniyeler içinde dünyayın öbür ucuna gidebilirler, kim bilir daha nice özellikleri var. Biz insanoğlu daha üstünsek neden onlardan daha iyisini yapamıyoruz? Evet yaparız! "En-el Hak" (ben hakkım- ben allahım) diyen büyük islam alimlerini araştır. Onlar da sizin gibi ön yargılı cahiller yüzünden öldürülmüşlerdi. ama kanları yine En-el Hak yazdı! O cahiller durumu anladığında çok geç oldu. "ben onların ruhunu kendi ruhumdan üfledim" demiyor mu Allah? Her insanda Allahtan bir parça vardır, ruhumuz bu yüzden ölümsüzdür. Ve onun bize bahşettiği yetenekler sadece gün yüzüne çıkmayı bekliyor. Dipte unutulmayı hak etmiyor!
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

hayatımızdaki herşey ama herşey enerjiden ibaret sen bile... herşey atomlardan oluşmuştur atomun ne kadar büyük bir enerji olduğunu bilirsin zaten bu yüzden enerjileri yönlendirebilirsin. Sana söyle izah edeyim yapamıyorum diyorsun. 100 kg olan bir insanın 50 kg ye düşmek istemesi gibi birşey etrafındakiler "yapamassın düşemezsin çok zor" gibi şeyler demesi ile o kişi artık inancını kaybeder bu sefer de 50 kg ye düşmek için "çabalamaz" işte bizde bu telekinezi konusunda böyleyiz. Etrafımızdakiler gülebilir dalga geçebilir vs. bizde boyun eğersek hem "inancımızı kaybederiz" hemde yapamayız çünkü telekinezi inanmak ile olan birşeydir.
fungsclup

cehalet yazdı:
Lycanthropy yazdı: Mesele kağıt döndürme değil. Oraları geçeli yıllar oldu. Burda mesele inanıp inanmamak mı yoksa gerekliliği mi? İnanmıyorsan tamam inanma zorla değil kimsenin yaptığı seni ilgilendirmez sen de bi daha düşünmezsin olur biter. Eğer konu gereklilikse eğer o kişiden kişiye göre değişir. Kimi daha çok dindar olur kimi bişeyleri başarmanın mutluluğunu yaşar, Bana gelirse; Ultra hızlı koşmak bi çok defa hayatımı kurtardı ve vitakinezi sayesinde aylarca sürebilecek olan ağrıları dindirdim, ömür boyu izi kalacak yaraları kapattım bi çok arkadaşıma yardım ettim hayır duası aldım kim bilir belki de hayatları değiştirdim. Ama sen bu olayı sadece onu bunu hareket ettirmek, ki enerjisiyle orayı burayı kırıp dökmek olarak anlıyorsan o senin problemin. Nokta.
Arkadaşın senin yazından ne anladığını bilmiyorum ama benim senin bu yazdıklarından anladığım tek şey rüyalarını kendine saklaman gerektiği veya bir psikiyatriste görünmen gerektiği...
:) cehalet ile ben aynı anlamışız sanırım."Ultra hızlı koşmak" hocam sen biraz fazla anime-film türü şeyler izliyosun bilinç altına yerleşmiş bence.Ayrıca ben İslam dinine bağlı bir bireyim.Gerek 5 vakit namaz gerek ise İslam'ın gerektirdiği şekilde yaşamaya çalışıyorum.İnancımı Allah bilir ve bunu sorgulamak gibi bir şey zaten kimse tarafınca olmaz.Yapmak istiyorum ama bu telekinezi ile başkasının hayatına etki edebilir miyiz? Örneğin biri karşında otururken hızlı bir şekilde bir şeyi kırabilir miyiz?(cisim olabilir cam falan)
Kullanıcı avatarı
Lycanthropy

Son yazdığım mesajı tekrar oku istersen. Sorunun cevabı ise evet yapabilirsin. ilerlersen

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön