Sizce Neden Olmuyor?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
KhornE

Sizce Neden Olmuyor?

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

Ya arkadaşlar ben daha öncedende telekinezi hastasıydım denemeler yapıyodum psi ball ı yapmıştım şimdi içimde yine bir telekinezi aşkı doğdu bu gün yine bir başlayayım dedim

uçlu kalemimin ucu olan(05 uç) ucu aldım cam masanın üzerine koydum,odaklandım ve hiç bişi düşünmedim daha
sonra zihnimde onu ileriye ittiğimi imaje ettim ve sonrada aklımdan ilerle emri verdim ama hiç bir hareket olmadı
tam 10 dakika çalıştım,ya neden yapamadım küçücük bir ucu bile zihnimle hareket ettiremedim ya lütfen yardımcı
olun bana bilmediğim veya kaçırdığım,anlamadığım yermi var,yani bi düşünsenize çok küçük bir ucu bile 0,001
milimetre oynatamadım...

Lütfen bana yardım edin kendimi geliştirmeyi çok istiyorum.

Ayrıca bi 10 dakka boyuncada kaşık bükmeye çalıştım,kaşıkta zaten bir çay kaşığıydı ama onuda bükemedim,daha
öncedende çalışmalar yapıyodum(yaklaşık 1 sene falan(kaşık bükme çalışmaları yapardım) ama neden hala olmuyo
lütfen bi çare bulun kaşık bükme okadar önemli deil benim için ama cisimleri hareket ettirme çok önemli benim
için, tabi ikisinede bi çözümünüz varsa ikisinede cvp verebilirsiniz.

Lütfen çabuk yardımcı olun artık tk ya karşı inancım düşmeye başlayabilir,başlamadan önce bi çözüm bulun arkadaşlar,yardımlarınızı bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
negatif26

Re: Sizce Neden Olmuyor?

Okunmamış mesaj gönderen negatif26 »

denemeye devam ...
Hiç yaşamamış olmak , ölmekle eş değer midir ???
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

ümidini kaybetme devam et yapamam deme
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

negatif26 yazdı:denemeye devam ...

saol çok açıklayıcı olmuşsun:S
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

telekinezide zihin belirli bir seviyeye gelmediği sürece alıştırmalar bırakıldığında herşeye yeniden başlamak gerekebilir. bu durum herkeste farklı farklı boyutlarda ortaya çıkabilir. antrenmanı bırakan bir maratoncunun düzenli çalıştığı dönemdeki aynı başarıyı göstermesi nasıl zorsa senin uzunca bir süre ara verdikten sonra aynı başarıyı göstermende aynı derecede zordur.
senin avatajın sıfırdan başlayanlar kadar fazla çaba sarfetmeden son bıraktığın düzeye geri dönebilirsin. bunun bilincinde olarak komplekse kapılmadan çalışmalarına devam edersen başarılı olacaksın. kendine güven
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
toorbes

Okunmamış mesaj gönderen toorbes »

arkadaşım ben 3 tane psi whell i aynı anda sallayabiliyordum arada dönüyordu hınzırlar ama bi ara bıraktım şimdi değil sallamak kıpırdamıyor bile
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

kapak kapak kapak diyorum...
rahatlama ve enerji toplama egzersizlerini 2 kat artır...
konsantreni ve odaklanmanı geliştir...
ve en önemlisi inan!!!
Kullanıcı avatarı
altay00

Okunmamış mesaj gönderen altay00 »

krdesm ilk önce hiç bişi söylemiceksin bunu yaparken zihnin haraket ettircek enerjinle ve hayal etceksin olucagına inancaksın dediğim taktikleri uygula basarılı olursan ne mutlu sana ve bana :) :arrow:
İnanMaK BaşARmANın YarısıDıR...