Sizce Neden Olmuyor?
Moderatör: Sai
- KhornE
Sizce Neden Olmuyor?
Ya arkadaşlar ben daha öncedende telekinezi hastasıydım denemeler yapıyodum psi ball ı yapmıştım şimdi içimde yine bir telekinezi aşkı doğdu bu gün yine bir başlayayım dedim
uçlu kalemimin ucu olan(05 uç) ucu aldım cam masanın üzerine koydum,odaklandım ve hiç bişi düşünmedim daha
sonra zihnimde onu ileriye ittiğimi imaje ettim ve sonrada aklımdan ilerle emri verdim ama hiç bir hareket olmadı
tam 10 dakika çalıştım,ya neden yapamadım küçücük bir ucu bile zihnimle hareket ettiremedim ya lütfen yardımcı
olun bana bilmediğim veya kaçırdığım,anlamadığım yermi var,yani bi düşünsenize çok küçük bir ucu bile 0,001
milimetre oynatamadım...
Lütfen bana yardım edin kendimi geliştirmeyi çok istiyorum.
Ayrıca bi 10 dakka boyuncada kaşık bükmeye çalıştım,kaşıkta zaten bir çay kaşığıydı ama onuda bükemedim,daha
öncedende çalışmalar yapıyodum(yaklaşık 1 sene falan(kaşık bükme çalışmaları yapardım) ama neden hala olmuyo
lütfen bi çare bulun kaşık bükme okadar önemli deil benim için ama cisimleri hareket ettirme çok önemli benim
için, tabi ikisinede bi çözümünüz varsa ikisinede cvp verebilirsiniz.
Lütfen çabuk yardımcı olun artık tk ya karşı inancım düşmeye başlayabilir,başlamadan önce bi çözüm bulun arkadaşlar,yardımlarınızı bekliyorum...
uçlu kalemimin ucu olan(05 uç) ucu aldım cam masanın üzerine koydum,odaklandım ve hiç bişi düşünmedim daha
sonra zihnimde onu ileriye ittiğimi imaje ettim ve sonrada aklımdan ilerle emri verdim ama hiç bir hareket olmadı
tam 10 dakika çalıştım,ya neden yapamadım küçücük bir ucu bile zihnimle hareket ettiremedim ya lütfen yardımcı
olun bana bilmediğim veya kaçırdığım,anlamadığım yermi var,yani bi düşünsenize çok küçük bir ucu bile 0,001
milimetre oynatamadım...
Lütfen bana yardım edin kendimi geliştirmeyi çok istiyorum.
Ayrıca bi 10 dakka boyuncada kaşık bükmeye çalıştım,kaşıkta zaten bir çay kaşığıydı ama onuda bükemedim,daha
öncedende çalışmalar yapıyodum(yaklaşık 1 sene falan(kaşık bükme çalışmaları yapardım) ama neden hala olmuyo
lütfen bi çare bulun kaşık bükme okadar önemli deil benim için ama cisimleri hareket ettirme çok önemli benim
için, tabi ikisinede bi çözümünüz varsa ikisinede cvp verebilirsiniz.
Lütfen çabuk yardımcı olun artık tk ya karşı inancım düşmeye başlayabilir,başlamadan önce bi çözüm bulun arkadaşlar,yardımlarınızı bekliyorum...
- negatif26
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sizce Neden Olmuyor?
ümidini kaybetme devam et yapamam deme
- KhornE
negatif26 yazdı:denemeye devam ...
saol çok açıklayıcı olmuşsun:S
- Bru-x
telekinezide zihin belirli bir seviyeye gelmediği sürece alıştırmalar bırakıldığında herşeye yeniden başlamak gerekebilir. bu durum herkeste farklı farklı boyutlarda ortaya çıkabilir. antrenmanı bırakan bir maratoncunun düzenli çalıştığı dönemdeki aynı başarıyı göstermesi nasıl zorsa senin uzunca bir süre ara verdikten sonra aynı başarıyı göstermende aynı derecede zordur.
senin avatajın sıfırdan başlayanlar kadar fazla çaba sarfetmeden son bıraktığın düzeye geri dönebilirsin. bunun bilincinde olarak komplekse kapılmadan çalışmalarına devam edersen başarılı olacaksın. kendine güven
senin avatajın sıfırdan başlayanlar kadar fazla çaba sarfetmeden son bıraktığın düzeye geri dönebilirsin. bunun bilincinde olarak komplekse kapılmadan çalışmalarına devam edersen başarılı olacaksın. kendine güven
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
-
arkadaşım ben 3 tane psi whell i aynı anda sallayabiliyordum arada dönüyordu hınzırlar ama bi ara bıraktım şimdi değil sallamak kıpırdamıyor bile
- multiplayer1
kapak kapak kapak diyorum...
rahatlama ve enerji toplama egzersizlerini 2 kat artır...
konsantreni ve odaklanmanı geliştir...
ve en önemlisi inan!!!
rahatlama ve enerji toplama egzersizlerini 2 kat artır...
konsantreni ve odaklanmanı geliştir...
ve en önemlisi inan!!!
- altay00
krdesm ilk önce hiç bişi söylemiceksin bunu yaparken zihnin haraket ettircek enerjinle ve hayal etceksin olucagına inancaksın dediğim taktikleri uygula basarılı olursan ne mutlu sana ve bana

İnanMaK BaşARmANın YarısıDıR...
-