Hayatım dün değişti lütfen okuyun
-
- Yeni Kullanıcı
Hayatım dün değişti lütfen okuyun
Arkadaslar dün gece ne oldu size şöyle bir özet geçeyim;
bir anda deprem oldu sonra benim ruhum bedenimden cıkıcakmıs gibi oldu başım döndü miğdem bulandı ellerim filan yabancı gelmeye başladı.sanki içim bir anda boşalıp tekrar geri geliyordu cok korktum yürüyemez oldum, uyudum kalktım ve yine herzamanki gibi telekinezi yapıcaktım ve suyu resmen kontrol ettiğimi gördüm akan suyu istediğim tarafa çekiyorum durdurabiliyorum.cok ufaktan havaya kaldırabiliyorum. ve ben bu özelliğimi geliştirmek istiyorum. sizce neler yapmalıyım
bir anda deprem oldu sonra benim ruhum bedenimden cıkıcakmıs gibi oldu başım döndü miğdem bulandı ellerim filan yabancı gelmeye başladı.sanki içim bir anda boşalıp tekrar geri geliyordu cok korktum yürüyemez oldum, uyudum kalktım ve yine herzamanki gibi telekinezi yapıcaktım ve suyu resmen kontrol ettiğimi gördüm akan suyu istediğim tarafa çekiyorum durdurabiliyorum.cok ufaktan havaya kaldırabiliyorum. ve ben bu özelliğimi geliştirmek istiyorum. sizce neler yapmalıyım
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Hayatım dün değişti lütfen okuyun
ilginç bi olay yaşamışsın. umarım yeteneğini geliştirebilirsin..
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
İyiymiş. :) Arkadaşım ne güzel yeneteğin var su bükücülüğe dvm avatar seni xDediz yazdı:Arkadaslar dün gece ne oldu size şöyle bir özet geçeyim;
- Lycanthropy
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Şok tetikleyici bi etkendir. Güzel..
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
- mekanik1395
Kardeşim bide şuna inanıyor musunuz :)
Ben bu yazdıklarına ancak gülüyorum.
Bak ben birisinin günahını almak istemem ve yapmam da.Hatta şu konuya yorum bile yazmıycaktım,baktım 2-3 kişi cevap yazmış bende yazayım dedim.
Bak yalan söleyerek bir yere varamassın yok deprem olmuş,yok elleri yabancı gelmiş,yatmış kalkmış suyu havaya kaldırmış :)))
İyi ya sen biraz daha çalış evlerin yerlerini değiştir :)
Şaka bir yana gerçekten arkadaşlar bu site böle kişiler olduğu için 1 yıldır yerinde sayıyor...
Ben bu yazdıklarına ancak gülüyorum.
Bak ben birisinin günahını almak istemem ve yapmam da.Hatta şu konuya yorum bile yazmıycaktım,baktım 2-3 kişi cevap yazmış bende yazayım dedim.
Bak yalan söleyerek bir yere varamassın yok deprem olmuş,yok elleri yabancı gelmiş,yatmış kalkmış suyu havaya kaldırmış :)))
İyi ya sen biraz daha çalış evlerin yerlerini değiştir :)
Şaka bir yana gerçekten arkadaşlar bu site böle kişiler olduğu için 1 yıldır yerinde sayıyor...
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
-
- Yeni Kullanıcı
bakın ister inanırsınız ister inanmazsınız ben kimse inandırmak zorunda değilim. ayrıca böyle bi yeteneğim oldugu için neden kıskanıyorsun. suyu bükerken video cekip koyucam siteye ozaman görürsün
- Swocker
- Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ
Gönder bakalım videoyu.
İnsan olabilmek için Kul olman gerekir.Kul olmak için yürek gerekir Yürek köpektede vardır ? O yüzden Adem Yunus İbrahim Muhammed olman gerekir!
- mekanik1395
Kardeşim ben kimseyi kıskanmam kişi herkesi kendisi gibi zannedermiş.
Tamam neyse videonu sabırsızlıkla bekliyorum =)
Tamam neyse videonu sabırsızlıkla bekliyorum =)
FARKINDALIK !!! Her şeyin başı..
-
kıskanmak kelimesi yanlışdı . editle o kelimeye sen kimsinki burdaki insanlar seni kıskanacak .
-
- Yeni Kullanıcı
yani bencede yok şöylede yok böylede hea oldu bende ateşi kontrol edip evi yakıyodum yoldan toprak çıkarıyodum biraz daha ufak at bence ayrıca bildiğime görede 25 temmuzda deprem felan olmadı dediği gibi sen biraz daha çalış evlerin yerini fln değiştir ayrıca kimse seni kıskanamaz ki çünkü sen eminim bir ki topu bile yapamazsın bu site sizin gbiler yüzünden 1 yıldır yaklaşık aynı konuyu paylaşıyor ayrıcaada suyu bükme videonu bekliyyorum sabırsızlıkla küçük avtar senii :P :O
-