Sylar Gibi Telekinetik Güce Sahip Olmak?
Moderatör: Sai
- iynx
Re: Sylar Gibi Telekinetik Güce Sahip Olmak?
o bize hep yakındır. ama biz ona o kadar yakın değiliz..
- Amethyst
Verdiğin mesaji anladım bilgin var. Zaten O'nun farkında olanlar böyle çocuk sitelerinde takılmaz..cehalet yazdı:ölene kadar çalışmış bir insana rastladın mı hiç?Amethyst yazdı:hiçbir zaman olmaz ölene kadar çalışsan dahi...KhornE yazdı:Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım yoksa saçma ve boş konumu bilmem ama merekımdan soruyorum.heroes dizindeki sylar(gabriel) gibi telekinetik güce sahip olmak için nasıl,günde kaç saat,hangi tekniklerle vede kaç sene çalışmak lazım?![]()
imkansıza yakın değil çok çok basit ama yol o kadar basit ki biz onu farkedemeyip güç diye dışardaki herşeyi bulup getiriyoruz.içimizdeki gücü farketmek yerine dışarıdan güç arıyoruz onun bunun gibi olmaya çalışıyoruz...
Ayrıca ölene kadar çalışan birini gördün mü hiç ? Görmedim zaten öyle bir insan olmaz.. he varsada allahtan sana acil şifalar diliyorum der geçerim

"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- multiplayer1
wow felsefik laf....xDiynx yazdı:o bize hep yakındır. ama biz ona o kadar yakın değiliz..
- iynx
- multiplayer1
felsefik dedim La..yalan demedim doğru tabi ki de ne yanlışını gördük şimdiye kadar 

- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
yıllarını vermiş bir çok insan tanıyorum bende sana Allah akıl fikir versin diyip geçiyorum...Ayrıca ölene kadar çalışan birini gördün mü hiç ? Görmedim zaten öyle bir insan olmaz.. he varsada allahtan sana acil şifalar diliyorum der geçerim[/
Sınanıyorsunuz...
- fenomen
- Yönetici
Bende size diyorum

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- ibrahimduygulu

İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
Bizim boş zamanımız yok denecek kadar az okuldan gelince ders yapmamız , tekrar yapmamız ve ödevlerimizi yapmamız lazım
çalışanlar içinde zaten adam gün boyunca çalışıyo yoruluyo uzanması dinlenmesi lazım hiç birimizin zamanı yok
günde 30-40 dk çalışmayla çok ilerleyemeyizki önceki devirler gibi olsaydı şimdiki zaman ve bu konular bilinseydi yine inanmayacaklar çıkardı bunun yanında inananlarda olucaktı inananlar yaşamını belki bunun üstüne kurardı kim bilir
TK yı bulanlar bizden daha çabuk gelişmişlerdir...
çalışanlar içinde zaten adam gün boyunca çalışıyo yoruluyo uzanması dinlenmesi lazım hiç birimizin zamanı yok
günde 30-40 dk çalışmayla çok ilerleyemeyizki önceki devirler gibi olsaydı şimdiki zaman ve bu konular bilinseydi yine inanmayacaklar çıkardı bunun yanında inananlarda olucaktı inananlar yaşamını belki bunun üstüne kurardı kim bilir
TK yı bulanlar bizden daha çabuk gelişmişlerdir...
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
-