Trans Haline Girdim Mi ?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Trans Haline Girdim Mi ?

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

mrb. arkadaşlar başlıktan da anladığınız gibi sorum trans haline girdim mi ? eğer cevabınız evet olursa tekniğimi paylaşacağım ilk deneme de başarılı oldum (daha doğrusu umarım olmuşumdur) şimdi yatağa yattım biraz bekledim sakinleşmek için sonra tekniği uyguladım bir süre sonra (5 veya 10 dk) parmaklarım 1-2 kere istemsiz hareket etti vücudumun her tarafı karıncalandı hani böle etrafınızda koruma kalkanı olur ya aynı öyle her tarafım karıncalandı ve şiştiğimi,aynı astral seyahatteki gibi ara sıra sarsıntılar geldiğini hissettim gözlerimi açtım karıncalanma devam ediyordu kalkıp biraz gezdim hala devam etti (ama kalkarken trans halinden çıkmıycam dedim) sonra yattım madem sarsıntılar gelio a.s. deniyim dedim her zaman ki gibi olmadı :) çevrede hiç bir gariplik hissetmedim sesleri de duyuyordum sadece karıncalanmayı bitirince (elimi kolumu salladım trans halinden çıkıyorum dedim) 1-2 sn kadar gözüm bulanıklaştı sonra normal hayata devam :) ve işte soru; Trans Haline Girdim Mi ?
Nothing Else ...

Kullanıcı avatarı
ikea

Re: Trans Haline Girdim Mi ?

ee hani yorum xD ????
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

ikea yazdı:başlıktan da anladığınız gibi sorum trans haline girdim mi ? eğer cevabınız evet olursa tekniğimi paylaşacağım ilk deneme de başarılı oldum (daha doğrusu umarım olmuşumdur) şimdi yatağa yattım biraz bekledim sakinleşmek için sonra tekniği uyguladım bir süre sonra (5 veya 10 dk) parmaklarım 1-2 kere istemsiz hareket etti vücudumun her tarafı karıncalandı hani böle etrafınızda koruma kalkanı olur ya aynı öyle her tarafım karıncalandı ve şiştiğimi,aynı astral seyahatteki gibi ara sıra sarsıntılar geldiğini hissettim gözlerimi açtım karıncalanma devam ediyordu kalkıp biraz gezdim hala devam etti (ama kalkarken trans halinden çıkmıycam dedim) sonra yattım madem sarsıntılar gelio a.s. deniyim dedim her zaman ki gibi olmadı :) çevrede hiç bir gariplik hissetmedim sesleri de duyuyordum sadece karıncalanmayı bitirince (elimi kolumu salladım trans halinden çıkıyorum dedim) 1-2 sn kadar gözüm bulanıklaştı sonra normal hayata devam :) ve işte soru; Trans Haline Girdim Mi ?
Trans haline girdiğini pek sanmıyorum ama yine de girmiş olabilirsin.Tabii derin bir transa girmemişsin çünkü derin transta vücut trans süresince komple felç olur.Ama hafif bir transa girmiş olabilirsin ve bildiğim kadarıyla gözler açıkken trans haline geçilemez.Ayrıca kendinin şiştiğini hissetmen enerji bedenin genişlediğine işarettir.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
ikea

yorum için saol :))
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Bir şey değil.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”

Kullanıcı avatarı
Kuklacı

Okunmamış mesaj gönderen Kuklacı »

Derin transta komple felç olmasına gerek yoktur.İnsan kalkıp yürüyebilir ve hareket edebilir.Felç olacağım derseniz herhalde olursunuz çünkü trans halinde zaten telkin alma gücünüz artıyor.Bence derin trans halinde kalkıp hareket edebileceğinize odaklanın derim.
Görüşünüz Yalnız Kalpten Bakabildiğinizde Berraklaşır.Dışarı Bakanlar Düş Kurar,İçe Bakanlar Uyanış Yaşar. (Ferrasini Satan Bilge)
Kullanıcı avatarı
ikea

kuklacı ben transa girdim mi onu merak ediyorum dediğine göre girmişim :) yani umarım öledir ? xD
Nothing Else ...