Psi Whell Videom...[multiplayer1]

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: Psi Whell Videom...[multiplayer1]

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Tamam o zaman siz calisin sadece sohbete kafanizi takmayin.Sana dedyim videoyu izledinmi bak o hakiki telekinezidir kimseye soleme
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

ewt
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

yaşlı admgibi ne zaman olacağız yav
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

ddemmahum yazdı:daha doğrusu kimlerin banlanacağı ortada..
ddemmahum yazdı:for example: ibrahim duygusuz, amethyst, ulquirra ve sen banlanabilirsin..bence diyorum belki de banlanmazsınız bizim admin biraz hoşgörülü..
Muhammed kardeşim birinin Sahtekarlığını ortaya çıkarıldı diye kimse banlanmaz bu siteden merak etme.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

henüz bir şey ortaya çıkmadı ulquiorra kardeşim..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

ddemmahum çok oluyosunuz... siz aramızda geçenleri biliyomusunuzda yorum yapıyosunuz adamın videolarının sahte olduğu besbelli ortada orayı geçtim adam bunları söyledim diye beni tehdit ediyor yanında çakı taşı felan buda kanıtı ayrıca ben 18 yaşındayım çakısız gezmem tekrar tekrar söylüyorum onun gibi adama da çakı çekmem...gelsin buyursun dedimya sungurludayım üniversite 1 ci sınıfta bilgisayar programlamacılığı bölümünde okuyorum geldiği gibi göndermesini de biliriz 8-) beni tanımıyor ama tanıtırız yani banlama olayına gelince fenomenin dediği gibi banlanmak benim umrumdamı sanıyorsun...
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

Töbe töbe çocukmusunuz yahu..

Multiplayer1 adlı üyenin tüm görsel konuları kilitlenmiştir. Kendisinden açık ve net videolar bekliyoruz kapalı kap gibi.. Bu zaman alacaksa zamanda verebiliriz istediği kadar.. Ayrıca bu süre zarfında yeni bir kural aktif olacak.

* Gerçekliğini videolarla ispatlamadığınız yeteneklerizi açıklamanız yasaktır. Gerçekliği tarafnızdan denenmemiş tekniklerinizi yazmanız yasaktır. Diğer kaynaklardan kaynağı net bir şekilde belirtilmiş eserler getirilirse bu kurala dahil olmaz.. O zaman eser net bir şekilde yorumlanıp eleştirebilecektir..

Bu kurallar bazı sitelerde daha sert.

Bu konudaki tüm tartışmaların kapanacağını umuyorum.. Videoların sahte olup olmaması değil şurada tartışmadan sevgi saygı çerçevesi içinde fen paylaşımı yapalım..
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

Kilitli