Çok zor bir imaje
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
Re: Çok zor bir imaje
ben ediyorum, hemde istediğim şekilde :) kafamda bir insan yaratıp onu düşünüyorum :)
Nothing Else ...
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
yaratmak ALLAH'a mahsustur.ikea yazdı:ben ediyorum, hemde istediğim şekilde :) kafamda bir insan yaratıp onu düşünüyorum :)
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
pektabi düşünebilirsin.sen her resmin bakılarak çizildiğinimi sanıyosun :D ama adeta karşında görürcesine her ayrıntısıyla gözünün önüne getirmek çok zor tabi.bunu resme dökmek daha kolay önce gözlerinden yada herhangi bi yerinden imaje ede ede gidersin tüm parçaları birleştirirsin sayfada . resmin bütününe baktığında hayalindekini görürsün.bu yolla imaje etmeni geliştirirsin artık her ayrıntısını gözünün önüne getirebilir hale gelirsin.çünkü resim ve müzik insanın hayal gücünü gerçekten geliştirir.
kulaklar olabildiğine doygun, gözler olabildiğine aç.dünya islama ,islam temsile muhtaç...
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Konum: Aklının almadığı yerdeyim,okuldan alınmayan belgeyim
Eğer kendine zor dersen zor olur kendini böyle basit şeylerle sınırlama.
Maliye Bölümü üzerine Ne tür Sorunuz varsa özel mesaj atın bildiğim kadarıyla cevaplarım ( en iyi bildiğim ders hukuk)
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
Benim en zor imaje tekniğim heralde yapamadın :)ßy_kanser yazdı:DÜNYA'DA HİÇ GÖRMEDİĞİMİZ BİR İNSANI İMAJE EDEBİLİR MİYİZ ?
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
Evet yapamadım ve bu imkansız mı diye size soruyorum:) ama imkansız deilmişqUrKaN yazdı:Benim en zor imaje tekniğim heralde yapamadın :)ßy_kanser yazdı:DÜNYA'DA HİÇ GÖRMEDİĞİMİZ BİR İNSANI İMAJE EDEBİLİR MİYİZ ?
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
ben öle yaratmaktan bahsetmedim yanlış anlamışsın mesela gözlerini ondan fiziğini bundan alıp hepsini birleştiriyorum ve yeni bi insan çıkıo işte bu :)ßy_kanser yazdı:yaratmak ALLAH'a mahsustur.ikea yazdı:ben ediyorum, hemde istediğim şekilde :) kafamda bir insan yaratıp onu düşünüyorum :)
Nothing Else ...
- fenomen
- Yönetici
insan hayatda gormedigi birisini asla dusunemez.kendi beyninde uydurdugu imaje her gordugunde bir parcadir zaten.Melegi imaje ede bilirmisiniz.evet edersiniz hadislerde nasil solendise o sekilde bir sey dusunursunuz ama kesin melek imajesi yaratamzsiniz cunki gormediniz.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.