Telekinezi artık rüyama da girdi
Moderatör: Sai
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Telekinezi artık rüyama da girdi
noboli88;
Yaptığın şey lucid rüyadır kardeşim, aynen devam et astal seyahat yapmayı dene.
Yaptığın şey lucid rüyadır kardeşim, aynen devam et astal seyahat yapmayı dene.
Geri döndüm
- noboli88
gördüğüm aynen şöle oluyo herşeyi yaptığımı görüyorum şunu uçurim şunu kaldırım felan yapıyorum herşeyi ondan sonra artık yatim diyorum gerçek te kalkıyorum kendime gelim gelim diye daha sonra tekrar yatıyorum fakat gözümü kapatır kapatmaz kaldığım yerden devam ediyorum uyumam için kendimi sarsmam gerikiyo kafamı felan sallıyorum düşüncelerimi dağıtmaya çalışıyorum anca öle yatabiliyorum
- noboli88
ama bu işin en güzel yanıda rüyamda istediğimi yapabildiğim için hayatta yapmak istediğim ama yapamadığım herşeyi yapabilmem 

- multiplayer1
konu nerlere kayıyor yaa

- ddemmahum
- noboli88
oda bende saklı 

- multiplayer1
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
YUH YAVAŞ 

- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Bilinç altı etkisinden kaynaklanan rüyalar : Günlük hayatta kafaya çok taktığını konular rüyalarınıza yansır. Bu aşırı istekleriniz, üzüntüleriniz, kederlerniz v.s olabilir. Bilinç altının bunu size göstermesinin nedeni sizin yararınızadır. Günlük hayatta yaşadığınız olayların etkisinden ve negatif yönlerinden kurtulmak için rüyanızda bu olayı yaşarsınız ve atlatırsınız. Aslında görmeniz çok iyidir. Rüyanızda yaptığınızı görerekte kendinizi inandırabilirsiniz. Demekki siz bu telekinezi olayını içinizde ki duyguları yoğun yaşamıssınız. Unutmayın herşeyin fazlası zarar. Ve bu rüyalarda zararı engellemek için duygularınızı dengeler, tatmin duygunuzu size rüyanızda yaşatır.
Ayrıca günlük hayatta etkisinden kurtulamadığınız olayları rüyanızda görüp yaşayamaz ve tatmin olamassanız, sabah kalktığınızda bu size yorgunluk, enerjisizlik ve halsizlik olarak döner. Bunun için gece uyumak önemlidir. Gece uyumalısınız ki günlük hayatın etkilerini rüya görerek atmalısınız.
Peki nasıl anlaşılır bilinç altı etkisi rüyaları: Çok basit. Eğer siz rüyanızda 3 boyutlu bir televizyon izler gibi kendinizin ne yaptığını izliyorsanız bu sizin etkilendiğiniz olayın bilinç altına yansımış şeklidir. Unutmayın! kendinizi görüyor ve ona hüküm veremiyorsanız, yani sanki o başka biride sizde onu izliyormuş gibiyse rüyalarınız bu dediğimdendir.
Not: Astral seyahat ise rüyanızda bakış açınız fiziki bedendeki bakış açınızla aynıdır. Ayrıca bilinciniz yerinde olarak düşünerekten hareket edebilmektesinizdir.
Not: Korkularınızı rüyanızda görürseniz eğer bu korkularınızın etkisinden kurtulabilme imkanı vermektedir. Ayrıca korkularınızla yüzleşirsiniz ve onlara alışıp artık korkmamayı öğrenebilirsini rüyalarınızda...
Ayrıca günlük hayatta etkisinden kurtulamadığınız olayları rüyanızda görüp yaşayamaz ve tatmin olamassanız, sabah kalktığınızda bu size yorgunluk, enerjisizlik ve halsizlik olarak döner. Bunun için gece uyumak önemlidir. Gece uyumalısınız ki günlük hayatın etkilerini rüya görerek atmalısınız.
Peki nasıl anlaşılır bilinç altı etkisi rüyaları: Çok basit. Eğer siz rüyanızda 3 boyutlu bir televizyon izler gibi kendinizin ne yaptığını izliyorsanız bu sizin etkilendiğiniz olayın bilinç altına yansımış şeklidir. Unutmayın! kendinizi görüyor ve ona hüküm veremiyorsanız, yani sanki o başka biride sizde onu izliyormuş gibiyse rüyalarınız bu dediğimdendir.
Not: Astral seyahat ise rüyanızda bakış açınız fiziki bedendeki bakış açınızla aynıdır. Ayrıca bilinciniz yerinde olarak düşünerekten hareket edebilmektesinizdir.
Not: Korkularınızı rüyanızda görürseniz eğer bu korkularınızın etkisinden kurtulabilme imkanı vermektedir. Ayrıca korkularınızla yüzleşirsiniz ve onlara alışıp artık korkmamayı öğrenebilirsini rüyalarınızda...
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Peki senin hataların ne yapıyor?
- noboli88
ya ben kendim olarak rüya görüyorum hatta dün akşam ki rüyamda bir çete savaşımdaydım
sağımdan solumdan kurşunlar sıyırıyor yaralanıyorum kan felan çok gerçekçi olyo en kötüsüde vurulduktan sonraki acıyla uyanmam

-