Telekinezi artık rüyama da girdi
Moderatör: Sai
- multiplayer1
Re: Telekinezi artık rüyama da girdi
ben rüyalarımı kontrol edebildiğim için böyle bi problemim olmuyo..Tüm rüyalarımı kontrol edebiliyorum...
- noboli88
bende az da olsa kontrol edebiliyorum eğer herşey çok net olursa veya çok fazla olayı kontrol etmeye çalışırsam uyanıyorum
mesela ben o rüyamda rambo gibi bişeydim karşımda resmen ordu var ister istemez vuruldum bende o kadar da güçlü değilim kontrol konusunda
mesela ben o rüyamda rambo gibi bişeydim karşımda resmen ordu var ister istemez vuruldum bende o kadar da güçlü değilim kontrol konusunda
- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Bilinç altı etkisiyle gördüğün rüyalarda orda kendi gördüğün şahsı kontrol edemessin. Yalnızca bakış açını istediğin gibi hareket ettirebilir ve kontrolü güçlü olan arkadaşlar bilinç altına hükmederek rüyasını değiştirebilir.
Ama ben değiştirmemesini tavsiye ederim. Rüyasını yaşasın ve yüzleşsin derim. Anca etkilendikleri şeylerden böyle kurtulabilirler...
Ayrıca şeytanın gösterdiği rüyalar da vardır diye duymuştum birinden. Yalnız onun gösterdiği rüyalar sadece insana korku yaşatırmış. İnanmakta fayda var diye düşünüyorum. Eğer anlarsınızki rüyanız sizin etkisinde kalmadığınız alakasız korkutucu bir rüyaysa bu şeytanın sizi korkutmak için gösterdiği rüya olabilir. Ne kadar gerçektir bilmiyorum ama şeytanın gerçekliğine inanıyorsam buda doğru olabilir diye düşünüyorum. Çünkü şeytan her an bizimle uğraşıyor...
Ama ben değiştirmemesini tavsiye ederim. Rüyasını yaşasın ve yüzleşsin derim. Anca etkilendikleri şeylerden böyle kurtulabilirler...
Ayrıca şeytanın gösterdiği rüyalar da vardır diye duymuştum birinden. Yalnız onun gösterdiği rüyalar sadece insana korku yaşatırmış. İnanmakta fayda var diye düşünüyorum. Eğer anlarsınızki rüyanız sizin etkisinde kalmadığınız alakasız korkutucu bir rüyaysa bu şeytanın sizi korkutmak için gösterdiği rüya olabilir. Ne kadar gerçektir bilmiyorum ama şeytanın gerçekliğine inanıyorsam buda doğru olabilir diye düşünüyorum. Çünkü şeytan her an bizimle uğraşıyor...
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
- multiplayer1
zaten rüya kontrolü demek rüyanın senaryosunu kontrol etmek demek değildir..Rüyada kendinizi kontrol edersiniz..buna da rüya kontrolü denir..ama bu işte ileriyseniz istediğiniz rüyayı görebilirsiniz...
- sulomann
ben telekineziyle ilgilenmeden önce bi ara rüyamda görüntüyü kendi gözümden gibi görerek teleport oldugumu görmüstüm bi kac kere
bi anlam verememiştim tabi o zaman

- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
BEN RÜYAMDA BİR OLAYI GÖRÜOM SONRA O OLAY GERÇEK OLUO NEDİR ANLAMADIM Kİ RÜYAYI GÖEÜOM 2-3 HAFTAYA KALMAZ ÇIKIO ACAİP TIRSIOM YA

- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Rüyalarınız sırasında tam bir farkındalık ve bilinç açıklığı yakalayabilirseniz istediğiniz her türlü senaryoyu, mekanı, görünüşünüzü, eylemlerinizi kontrol edebilirsiniz. Buna da lucid rüya deniyor.
Geri döndüm
- delux_74
- Yaşadığınız İl: 73 Şırnak
Ben geleceği rüyada görmeye ilmi derecesi yüksek olan bir abiden şöyle bir açıklama duymuştum.zaza54 yazdı:BEN RÜYAMDA BİR OLAYI GÖRÜOM SONRA O OLAY GERÇEK OLUO NEDİR ANLAMADIM Kİ RÜYAYI GÖEÜOM 2-3 HAFTAYA KALMAZ ÇIKIO ACAİP TIRSIOM YA![]()
![]()
Demekki bedenin dinlenmiş ve rahatmış ki uykuya dalınca ruhun semaya kadar sıçramayı başarmış ve sende oradan geleceğe bakmıssın. Bu konuda sadece yakın geleceği görmek mümkündür...
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
her 3 haftada bir oluo illaki görüom ama heyecanlıda
- multiplayer1
rüyanıza falan giriyosa biraz ara verin gençler...
-