Pipet yada psi wheel icin size kendi tekniğim...
telekinezi ve psi wheel tekniği, pipet tekniği, psi wheel döndürme tekniği, psi wheel telekinezi ile nasıl hareket eder
-
Pipet yada psi wheel icin size kendi tekniğim...
Arkadaşlar ben uzun suredir telekinezi yapan sonradan farklı sitelerden dallarını ogrenmis biriyim ( aerokinezide gayet iyiyim simdilik) sizlere pipet yada psi wheel cevirmeyi anlatacağım örneklerim pipet üzerinden olacaktır
Öncelikle üçüncü göz yani alnımızdaki çakramız yada herhangi biri olabilir ondan damarlara benziyen mavi damarlarla elimize yavaşca enerji aktıgını imajine edelim sonra yavaşca elimizdeki mavi enerji yapışkan iplere dönüşsün ve pipetin bir köşesini çevreleyerek ortaya dogru teker teker yapışsın( bu ip 6 tane her biri bir parmak ucundan ve elimizin ortasından ) sonra ip gittikce sertleşsin yapışkanlıgını kaybederek normal bir ipe donussun ve yavaşca iple birlikte pipeti hareket ettirdiğinizde döndüğünü göreceksiniz..
uzmanlaşanlar hafif gözlüklerin kulpundan tutarak öbür tarafa dogru dondurebilir ( hafif dedim normaldende hafif yani su incelerden)
psi wheel gibi dönmesini istiyorsanız diğer tekniklere bakınız bu sadece kontrolü sağlar elinizi takip eder...
Konuralp Şenoğlu
Öncelikle üçüncü göz yani alnımızdaki çakramız yada herhangi biri olabilir ondan damarlara benziyen mavi damarlarla elimize yavaşca enerji aktıgını imajine edelim sonra yavaşca elimizdeki mavi enerji yapışkan iplere dönüşsün ve pipetin bir köşesini çevreleyerek ortaya dogru teker teker yapışsın( bu ip 6 tane her biri bir parmak ucundan ve elimizin ortasından ) sonra ip gittikce sertleşsin yapışkanlıgını kaybederek normal bir ipe donussun ve yavaşca iple birlikte pipeti hareket ettirdiğinizde döndüğünü göreceksiniz..
uzmanlaşanlar hafif gözlüklerin kulpundan tutarak öbür tarafa dogru dondurebilir ( hafif dedim normaldende hafif yani su incelerden)
psi wheel gibi dönmesini istiyorsanız diğer tekniklere bakınız bu sadece kontrolü sağlar elinizi takip eder...
Konuralp Şenoğlu
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Re: Pipet yada psi wheel icin size kendi tekniğim...
Herkez kendi tekniklerini yazar ise çalışmalarımızın daha kolay ve eğlenceli olacağını düşünüyorum.
Paylaşım için Arkadaşa Çok Teşekkür ederim.
Paylaşım için Arkadaşa Çok Teşekkür ederim.
Bir insanın zekası: Verdiği cevaplardan değil; Sorduğu sorulardan belli olur (Albert Einstein)
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Güzel bir teknik işe yarıyormu?
Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Güzel bir tekniğe benziyor ama bence sadece ona odaklanıp inanıp konsantre olmak daha kolay öle daha kolay döndürebiliriz bence .
Çünkü :
Hiç bir şey düşünmeden beynimizi yormadan odaklanıp konsantre olmamız daha kolay olabilir.
Tabi bu kendi düşünmem . Emege Saygı Güzel bir teknik :)
Çünkü :
Hiç bir şey düşünmeden beynimizi yormadan odaklanıp konsantre olmamız daha kolay olabilir.
Tabi bu kendi düşünmem . Emege Saygı Güzel bir teknik :)
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
- telekinik
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
ben sadece elimi yanlarına koyarak ve elime doğru pipetin çekildiğini düşünerek yapıyorum ve hep oluyor ve düşüyo ama psi whell yapamıyom :(
Bir rüyayı gerçekleştirmenin tek yolu vardır... O da UYANMAKTIR!
-