Yeniyim Lutfen Yardım

Moderatör: Sai

spyghost

Re: Yeniyim Lutfen Yardım

Okunmamış mesaj gönderen spyghost »

HERKESTEN YARDIM BEKLE FORUMDA NEYAZIL HERYERİ KURCALA ÖGREN BİRAZ ARAŞTIRMACI OL :D gereken herşey forumda var forumun dibine in
Lijitsu

Okunmamış mesaj gönderen Lijitsu »

evet forumu yavas yavas arastırıyorum birde bi arkadasımın msn sini ekledim burdan oda yardımcı oluyo sagolsun
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

sorunlarını sorunlar-uyarılar ve çözümleri bölümünden de konu açarak paylaşabilirsin...
Lijitsu

Okunmamış mesaj gönderen Lijitsu »

multiplayer1 yazdı:sorunlarını sorunlar-uyarılar ve çözümleri bölümünden de konu açarak paylaşabilirsin...
tamam ustad kusura bakma bundan sonra daha dikkatli olurum :D simdilik daha bisey yapamadım ama psi ball deniyorum yani psi ball pozisyonu alıyorum ve ellerim asırı derecede ısınıyor ve kapak calısıyorum ama psi wheel de hic daha bi basarı kaydedemedim kagıt donuyor ama nefesim yuzunden :D
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

ne demek her zaman..yardım için burdayım :)
::Welcome to home Bruce::
onb.kaos

Okunmamış mesaj gönderen onb.kaos »

slm arkadaş bende yeniyim hafiften hafiften turlattırmaya başladım artık ilede hızladırabildikçe ben sana topladığım özetlediğim kendimce kullandığım tekniklerimi vereyim denemek sana kalıyor

1 düz bi yere uzanıp derin derin nefes alıyorsun hiç kımıldama hiç kas hareketi olmamasına özen göster derin nefes alıp kendini sıkmayacak kadar bekledikten sonra bırakacaksın 5 dk yapıyorsun bu arada tatlı bi müzik sert olmamakla beraber fon müziği klasik müzik eğer bulabilirsen ki illa tavsiyemdir barok müzik kesinlikle öneririm

2 rahat bi sandalyeye otur gözlerini kapat normal bi tempoda nefesini alıp veriyorsun amaç hiç kımıldamamak hiç bi kas hareketi yapma 5 dk böyle geçiriyorsun

3 yine sandal yedeyiz sap kolumuzu sap yana doğru açıyoruz omuz hizasına kadar dik bir oturma halinde çene kalkık başımızı sağa çeviriyor ve parmak uşlarımıza bakıyoruz amaç kolu hareketsiz tutmak ve gözleri parmak ucundan ayırmamak 5dk kadar uzatmaya çalış sol kol içinde aynı

4 yine sandalyede oturuyoruz bi bardak yarısına kadar su dolduruyoruz omuz hizasına kadar kaldırıyor ve bakışları suyun çizgisine dikiyorz bardağı titretmeden tutarak suya bakıyoruz dalgalanma olmamsına özen gösteriyoruz 5d kadar uzatıyosun zamanla olacak sis hiç titremiyecek zor gelicek ama dene

5 yine oturuyoruz sandalyedeyiz önümzde masa masaya avuç içleri yukarı gelecek şekilde ellerimizi koyuyoruz ve yumruk yapıyoruz baş parmak diğer parmakların üzerine abanacak şekilde sonra başparmağı yavaşa açıyorz gözler parmak ucunda kaçırmak yok atlamak yok milim milim takipteyiz sonra diper parmakları sırayla açıyor son serçe parmağını açtıktan sonra serçe parmağından başlayarak kapatıyoruz bu sefer sonra diğer elimizi yapıyorz 5 - 5 iki el için toplamda 10 defa

6 yere sırt üstü uzanıyor kalbimizi dinliyoruz atıını hissediyoruz ve bu muhteşem hayat pompasının varlığının ne büyük güzellik olduğunu düşünüyor adeta çocuk misali sevince bulanıyor ve kalpten çıkan kanın damarlardan ayak ucumuza kadar sonra kolumuza kafammıza parmaklarımıza gidişini hayalen takip ediyorz bi süre sonra zaten cidden gidiyo gibi hissedeceksin ama bi uyarı sakın bide nabzımı durdurayam atmasın bakalım deme ölür gidersin ona göre bu bilgileri alırken cidden bu uyarıyı yaptılar hatırlatırım

7 sandalyene otur aklından sadece nekadar sağlıklı olduğunu buun ne kadar güzel olduğunu ve bu sağlıklı halini düşün aklına hi bir başka konu sokma amaç bu tek konuda odaklanmak zaten

bu sıraladıklarımdaki amaç bedenini kontrol edemezken sen bedenin dışındaki bişeye nasıl kontrol etmeyi beklersin bedenindeki olan biten her şeyi kendi kontrolünde ve hissetmende algıladığında ki bunu kısa sürede farketmeye başlıyacaksın sonra pervanenin başına oturduğunda konsantre olacam diye ayreten uğraş vermeyeceksin enerjiyi ellerimde hissediyorum diyeceksin ve ellerin bu hissi sana verecek sende sonucunu göreceksin yöntemlerde ne kadar ilerlersen ve kendinde kabullenirsen o kadar kısa sürede faydası sana dönecek ben 2 gün çalıştıktan sonra 3 günümde hareketlenmeler oldu pervaneyi döndürdüm şu an mütüş değilim ancak artık bende yapmaya başladım gerisi özümsmeye ve çalışmaya kalıyor
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

herkesin kendi tekniklerini paylaşması ne güzel...İsterseniz kendi tekniklerinizi Sizden Gelenler bölümünde de konu açarak bizimle paylaşabilirsiniz..