Psi - Pet'i olanlar...
-
Re: Psi - Pet'i olanlar...
Ya psi pet denen salak konuları kitleyin...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-
HIIIIII????????????????????????????????????????????????????????knsptk yazdı:Bir iletimdede yazmıştım pozitif enerjiye geçerken çok fena bir düşüş yaşadım negatif ayrılırken bana zarar verdi 1 hafta 40 derece ateşle yattım.Saolsun alpi kardeşim agma uyguladı bende 2 ejderim ve böceklerimi üzülerek söylüyorum yok ederek toparlandım.Alpi benim için bir kartal yapmış.Adı olgalpi.Yanımda değil çünkü bir görevi var kız arkadaşımı psişik saldırılardan koruyor.Düşmanlarım var bana birşey yapamadıklarından yakınlarımla uğraşmaya başladılar.Ayrıca uçabiliyor telepati yapabiliyor.Arada bir enerji ışınlayıp ona destek veriyorum.Yakında yeni bir pet yapmayı planlıyorum yine ejdermi olsun diyorum ama hep ejder sıkıldım sizce ne olabilir ?? fikirlerinizi bekliyorum...
Beyler yavaş olalım her onune gelen de telekinezi yapamıyo esasında..
Evet çok haklısın,nerdeyse pokemon gibi çarpıştırıcaklar:Dcriminal_1994 yazdı:ALLAH'ım delircem yuh delirmeye başlıyorsun ve şizofrenliğe doğru adım atıyorsun psişik saldırılardan yok bilmemne yok ejder yokdüşman ulan kim senle uğraşacak resmen şizofrensin aklın sana oyun oynuyor :D:D:D telekinezi sitesi burası parapsikoloji dersi vermek istiyorsan başka yere git...Senin saçmalıklarını dinleyemeyiz milleti korkutma uydurma psişik varlıkmış nerede duyulmuş biraz yavaş at...
Bu aradaa,ki enerjisi felan?Nedir yani?Nasıl elde edilir????:D
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
-
Bu ne ya. Oldu olucak silah yapalım psitabanca
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
-
Atom bombasını da durdurur mu bu XD XD
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
abartmayın beyleeeer
- shearak
- caner
arkdaşlar bu psi-pet olayı gercekmi? çok saçma geliyo bazı arkdaşlarımız enerjinin kendisi oldunu ve enerji ddiye bişi varsa pet inde ola bileceğini yazmış ama burdaki kafa karıştırıcı olan acıkıp senden ayrı bi şekilde kendi iradesi olması bu biraz saçma bence cünküsonuç olarak enerjiyi biz yönetiyoruz zekası veya kendi iradesi yok ama bu psi-pet kendi kendine başka yere gide biliyor gelişe biliyor hatta biri sevgilimi koruyor demiş:S sanki biraz sallıyoruz gibime geldi. BU arada bi arkadaşımızda silah yapalım bari demiş.Bununla ilgilide bi araştırma yaptım 2.dünya savaşından bu yana insan oğlu bu konuda özellikle donanma büyük paralar harcıyarak bu konuda yetenekli insanları bi araya toplamaya ve bu konuda gelişme sağlamaya çalışmış bu konuyla ilgilide ileriki zamanlarda belgeler sunucam.GERCEKTEN silah gibi kullanıla bilir bi güç telekinezi ama çok ileri seviyelerde.
-
Enerjini istediğin şekle sokabilirsin ama iradesi olamaz. Bu sadece insana has bir özellik. Bunu ya kendiniz farketmeden hareket ettiriyorsunuz ki bu biraz zor yada şizofren oluyorsunuz. Bu arada bedensız varlıklar vardır ancak fiziksel olarak bir saldırı gibi bir şey yapamazlar.
-
psişik varlıklar ?knsptk yazdı:Bu arada aura gören herkes psişik varlıkları görebilir ;)
Kötülük olmasaydı , iyilik olurmuydu!!
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
Dünyada iyi insan yoktur, sadece kötüler ve kötülük yapmasını beceremeyen salaklar vardır.
İnsanoğlu hiç de kötü olarak yaratılmamıştır; ama hastalandığı gibi kötüleşir de.
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yaa İnanmıyorum ßen ßu Psi - Pet'e Saçma GeLiyoo Onu NasıL Yürüyüşe Çıkartıyosunuzz?Tasması Mı Var Yanii?anLamadım ßen Bu Psi - Petten.
Minilogue
-