Psi - Pet'i olanlar...

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
peh0enix13

Re: Psi - Pet'i olanlar...

Okunmamış mesaj gönderen peh0enix13 »

yha bu gerçekten doğru mu? Ben yaptıktan(yapmaya çalıştıktan) sonra kendimi salak gibi hissettim
Eğer bu Doğruysa lütfen bana yardım edin :)
Msn:charizma-marksman@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
Diablo11
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Diablo11 »

yha bu gerçekten doğru mu? Ben yaptıktan(yapmaya çalıştıktan) sonra kendimi salak gibi hissettim
Yook İnanma ßana kaLırsa.
Minilogue
burak9393

Okunmamış mesaj gönderen burak9393 »

Ya varya bu işleri bırakalı çok oldu zamanında o kadar hepsini yaptık kağıttta döndürdük pipette döndürdük kaşıkta büktük onu bunu ittik psi ball da yaptık.Hadi abi şekil verdinde başkasını korutturma sanki senden ayrı zekaya sahipmiş gibi gösterme falan saçma bunlar arkadaşlar ne üzerinden prim yapmaya çalışıyosunuz.İki dakika bakıyım şu ortamlara neler dönüyo diye dedim pişman ettiniz adamı ha.Sulanmış ortalık yemin ederim hoşaf olmuş.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Arkadaslar kilitlicem konuyu ha psi pet sahtedir uydurukdur yalandir inanmayin.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
RM Agreder

Okunmamış mesaj gönderen RM Agreder »

knsptk yazdı:Bir iletimdede yazmıştım pozitif enerjiye geçerken çok fena bir düşüş yaşadım negatif ayrılırken bana zarar verdi 1 hafta 40 derece ateşle yattım.Saolsun alpi kardeşim agma uyguladı bende 2 ejderim ve böceklerimi üzülerek söylüyorum yok ederek toparlandım.Alpi benim için bir kartal yapmış.Adı olgalpi.Yanımda değil çünkü bir görevi var kız arkadaşımı psişik saldırılardan koruyor.Düşmanlarım var bana birşey yapamadıklarından yakınlarımla uğraşmaya başladılar.Ayrıca uçabiliyor telepati yapabiliyor.Arada bir enerji ışınlayıp ona destek veriyorum.Yakında yeni bir pet yapmayı planlıyorum yine ejdermi olsun diyorum ama hep ejder sıkıldım sizce ne olabilir ?? fikirlerinizi bekliyorum...
Bence son derece ciddi bir forumdayız. Bu yazı şaka niteliğinde mi ? Ya da dalga mı geçiliyor ? "Yanımda değil çünkü bir görevi var kız arkadaşımı psişik saldırılardan koruyor." Kimlerden koruyor ?

Not: Bu forumu yeni buldum çok ilgiliyim ama , sadece yukarısı için söylemiyorum bazı kişiler galiba bunu eğlenceden ibaret sanıyor. Alakası yok. Neler yapılabildiğini anlatabilsem...... Eminim bu işin ne kadar içinde oldugunu söyleyen kişiler dahi şaşıracaktır.

/////
Ek ;
Diğer açıklama yapan arkadaşlara teşekkürler.
İmkansız diye bir kavram yoktur demeyin var. İmkansız olduğunu düşündüklerimiz bizim , olmasını imkansız haline getirdiklerimizdir! Keşke beynimizin kilitlerini çözmek yerine hiç kitlemeseydik... [ Başlangıç mısrası , yıl 1994]
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

@ Rm Agreder
Hoş geldin öncelikle tabiki böyle şeylere inanıcak arkadaşlar olacak site yaş ortalaması yanılmıorsam 13 ila 16 arası bi yerde arkadalar yapmadıkları şeyleri yaptıklarını sölüyorlar defalarca söylenmesine rağmen gerçek olmayan şeyler gerçekmiş gibi söylendi burda yetkililere çok iş düşüyor tabi onlarda yetişemiyor sanırım (?)
'' tekrar tekrar sölüyorum psi pet diye bir şey yoktur ''
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

HEHEHEHEH Ama kabul edelim ki komik.Bu cezalandırılmaması gerektiği anlamına gelmez ama komik.
"Düşüş yaşadım negatif ayrılırken bana zarar verdi"
Arkadaşım ne zararı ne çıkıyor nereden çıkıyor.
"2 ejder VE BÖCEKLERIMI yok ederek toparlandım"
Hadi tamam psi pet sahte değil diyelim(Ama öyle).Ama yani 2 ejder yapan adam böceği ne yapsın?
"Alpi benim için bir kartal yapmış.Adı olgalpi.blablablabla psişik saldırı....blablablabla DUŞMANLARIM"
Evet...Hadi ilk cümleyi atlayalım...Olgalpi diye isim olur belki onu da geçelim..Yalnız arkadaşım ne düşmanı ve seni mi buluyor bütün bunlar?Yani sanki gecenin karanlığından vampir çıkıp kızın üstüne atlayı..Alahım yaov..
Bu arada ne düşmanı arkadaşım sen Marvel çizgi romanlarındaki kahramanlardan değilsin senin "Arch Enemy" lerin yok yani lütfen burası ciddi bir müessesedir.
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

Batux1995 yazdı:HEHEHEHEH Ama kabul edelim ki komik.Bu cezalandırılmaması gerektiği anlamına gelmez ama komik.
Hadi tamam psi pet sahte değil diyelim(Ama öyle).Ama yani 2 ejder yapan adam böceği ne yapsın?
"Alpi benim için bir kartal yapmış.Adı olgalpi.blablablabla psişik saldırı....blablablabla DUŞMANLARIM"
Evet...Hadi ilk cümleyi atlayalım...Olgalpi diye isim olur belki onu da geçelim..Yalnız arkadaşım ne düşmanı ve seni mi buluyor bütün bunlar?Yani sanki gecenin karanlığından vampir çıkıp kızın üstüne atlayı..Alahım yaov..
Bu arada ne düşmanı arkadaşım sen Marvel çizgi romanlarındaki kahramanlardan değilsin senin "Arch Enemy" lerin yok yani lütfen burası ciddi bir müessesedir.

çok güldüm bu sözlerexddd
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Batux1995 yazdı:HEHEHEHEH Ama kabul edelim ki komik.Bu cezalandırılmaması gerektiği anlamına gelmez ama komik.
dediklerin güzelde o arkadaşın demek istediği düşmanları büyü yapanlar ve enerjiyle birisine zarar vermek isteyenler falandı ve enerjiden yapılan psi pet te güçlüyse onu engelleyecekti yani vampir atlayacak değil :D
mervin

Okunmamış mesaj gönderen mervin »

netenes yazdı:
dediklerin güzelde o arkadaşın demek istediği düşmanları büyü yapanlar ve enerjiyle birisine zarar vermek isteyenler falandı ve enerjiden yapılan psi pet te güçlüyse onu engelleyecekti yani vampir atlayacak değil :D
psipet yok netetee yokk
majisyen....
Kilitli