Bi Hafta Oldu Yuh Artık!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bi Hafta Oldu Yuh Artık!!

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

ben 3 haftada ama kapak çalışarak
Kullanıcı avatarı
altay00

Okunmamış mesaj gönderen altay00 »

ßen ilk basta hiç kapak calısmamıstım ama 4 günde kasıgı bile yamulttum o nasıl oluo :S
ama ben gercekten cok istekliyim cok sempatik geliyor bana telekinezi fenomen programı vardı bi ara starda onu hiç kacırmaz izlerdim ama yapamazdım orda yapılanları cok uygulardım ama olmazdı bu site sayesinde cok sey ögrendim ve bunu kısa zamanda basardım gerci tam olarak basarmıs değilim ama daha iyi yerlere geleceğim...
Sende istekli ol ve sakın ama sakın öle kendini sartlandırma olmassa fln die inan yapıcagına ve enerjini yolla cisme ;) :arrow:
İnanMaK BaşARmANın YarısıDıR...
onb.kaos

Okunmamış mesaj gönderen onb.kaos »

slm ben telekinezi konusunda çok yaniyim bununla ilgili bi şey diyememe ancak senin durumundan anladığım kadarıyla genel bi yorum yapmak istedim

öğrenirken defalarca kez tekrar defalarca kez yazar çizer onunla ilgili konuşur anlatımlar yorumlar yapar gündelik ayata uyarlamaya çalışır bi şekilde asıl beynin öğrenme merkezi olan bölümünü hareketlendirip onu kalıcı olan hafızamıza alır ve işte bisiklet binmek gibi dediğimiz olayda buradan gelir asıl hafızaya katılması sen asıl hafıczana bilgileri ya yazdırdın yada ezberciydin önünde olduğu sürece tekrar ettiğin sürece biliyrodun bırakınca ve sana o günlerdki kullandığın metodları veren bi kaynağın olmadığı için şimdi bocalıyorsun ne yapmalısın ilk günlerde nasıl heyecanlandıysan o heyecanı tekrar yaşamaya çalış pervaneyi ilk kımıldattığında nasıl heyecanlanmış ve sevimişsen aynen sevin heyecanlan beynin senin ulaşmak istiklerini kaydederken bu duyguları tepkime olarak kaydetti şimdi sen anahtarını kullanmadan kapıyı açmayı deniyorsun yapman gereken o duyguları tetiklemek 1 haftaya varmaz kök söktürürsün yine :)
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

konuyu açan arkadaşımız burdan gün gün bize ne yaptığını rapor edebilir..bizde yorumlarız