psi-wheel de yön

Moderatör: Sai

_zgr_

psi-wheel de yön

Okunmamış mesaj gönderen _zgr_ »

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır bi süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bu gün psi wheel denedim ve sadece gözümle bile hareket ettirebiliyorum yaklaşık 1 metre mesafeden, benim sorunum bi yöne çok kolay döndürüp diğer yöne döndürmekte olduka zorlanmam döndürsem bile arada bi tıkanıp kalıyor yani duruyor 2 yöndede hakimiyetin bende olmasını nasıl sağlarım acaba? ve psi wheel den sonra hangi çalışmaya gecmeliyim ne zaman gecmeliyim?ve son olarak kaşık bükmeyi ve normal cisimleri harekete geçirmeye (odanın ışığını kapamak veya bardakları kırmak) ne zaman başarabilirim?
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Re: psi-wheel de yön

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

sorularını her zmn yaptığım gibi tek tek cewaplayacağım..
1.Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır bi süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bu gün psi wheel denedim ve sadece gözümle bile hareket ettirebiliyorum yaklaşık 1 metre mesafeden, benim sorunum bi yöne çok kolay döndürüp diğer yöne döndürmekte olduka zorlanmam döndürsem bile arada bi tıkanıp kalıyor yani duruyor 2 yöndede hakimiyetin bende olmasını nasıl sağlarım acaba?
Cwp:İlk denemede böyle aşırı şeyler olması normaldir...İstediğin yöne döndüremiyorsun çünkü daha çok yenisin enerjini tam olarak toplayamıyor ve yönlendiremiyorsun...Tüm telekinezi hayatın boyunca kapak çalışmanı öneririm..Başlarda 2 ay boyunca günde 1-1,5 saat sadece kapak çalışması önerilir...
2. psi wheel den sonra hangi çalışmaya gecmeliyim ne zaman gecmeliyim?
Cwp:Bunu kendin seçersin...Örn. termokinezi,hidrokinezi,pyrokinezi,aerokinezi,atmokinezi ya da psi ball.Bunu kendin belirlersin...
3.son olarak kaşık bükmeyi ve normal cisimleri harekete geçirmeye (odanın ışığını kapamak veya bardakları kırmak) ne zaman başarabilirim?
Cwp:Daha dur...Çok yenisin.Bardak kırmak falan bunlar ileri seviyelerdir...Sen bol bol kapak psi whell çalış zamanı geldiğinde istediğin çoğu şeyi yapabileceksin...
Kullanıcı avatarı
multiplayer1

Re: psi-wheel de yön

Okunmamış mesaj gönderen multiplayer1 »

zgr azcık sesin çıksın burdan anlat gün gün ne yaptığını telekinezi hakkında...