element büken buraya

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
volkan 09
Yaşadığınız İl: 9 Aydın

element büken buraya

Okunmamış mesaj gönderen volkan 09 »

bende elemnt bükme gurupuna gimek istiyorum

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: element büken buraya

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

sen de mi avatar olcan :D
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

Belli bir seviyeye geldin mi, mesela psi-wheel ve pipet te ustalaştın mı? eğer bunlarda ustalaşmışsan hiç beklemeden gruba girmeye çalış derim.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
haLLowen
Yaşadığınız İl: 25 Erzurum

Okunmamış mesaj gönderen haLLowen »

ozina yazdı:sen de mi avatar olcan :D
kardeşim ne güldüm ya :D

Arkadaşım sen bi psi-whell bi süre çevir sonra dene bunları zor iş bunlar uğraş gerektiriyor
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

ben element grubuna kabul edildim fakat tavsiye etmem çünkü gerçekten verilen çalışmaları yapmazsınız, yapamazsınız sabahın köründe kalkıp parka gidip tütsü yakıp hava için şiir okurmusunuz imkanım olsa gruba alınınca yapardım ama imkanım yok buda sadece bir örnek daha çok imkan gerektiren dersler var yani ailesinin yanında yaşayanlar yapamaz :D
Nothing Else ...

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

ikea yazdı:ben element grubuna kabul edildim fakat tavsiye etmem çünkü gerçekten verilen çalışmaları yapmazsınız, yapamazsınız sabahın köründe kalkıp parka gidip tütsü yakıp hava için şiir okurmusunuz imkanım olsa gruba alınınca yapardım ama imkanım yok buda sadece bir örnek daha çok imkan gerektiren dersler var yani ailesinin yanında yaşayanlar yapamaz :D
İlginç bir yöntemmiş :D Peki bu gruba nasıl alınıyor benim bildiğim üye alımları durmuştu.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
volkan 09
Yaşadığınız İl: 9 Aydın

Okunmamış mesaj gönderen volkan 09 »

ben pis weel de süperim arkadaşlar ama kime paş vuruçam ki ben esikiden yoktum kendimi kelşitirdim dün den beri buradıyım sadece
Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

fotino yazdı:
ikea yazdı:ben element grubuna kabul edildim fakat tavsiye etmem çünkü gerçekten verilen çalışmaları yapmazsınız, yapamazsınız sabahın köründe kalkıp parka gidip tütsü yakıp hava için şiir okurmusunuz imkanım olsa gruba alınınca yapardım ama imkanım yok buda sadece bir örnek daha çok imkan gerektiren dersler var yani ailesinin yanında yaşayanlar yapamaz :D
İlginç bir yöntemmiş :D Peki bu gruba nasıl alınıyor benim bildiğim üye alımları durmuştu.
durdu sonra yine başladı ben alındım sonra yine durdu :D bizim uraştıklarımız çok sıradan da yöntem mi ilginç :DD
Nothing Else ...
ßy_kanser

Okunmamış mesaj gönderen ßy_kanser »

volkan 09 yazdı:ben pis weel de süperim arkadaşlar ama kime paş vuruçam ki ben esikiden yoktum kendimi kelşitirdim dün den beri buradıyım sadece
Bak eleştirmek gibi olmasın ama daha sen düzgün yazı yazmayı beceremiyosun elementlere mi hakim olucan peh!
Genede bu fikrinde kararlıysan yaşın küçük zaten bu yaşda işi sıkı tut ilerde büyük birisi olabilirsin.