element büken buraya
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
element büken buraya
bende elemnt bükme gurupuna gimek istiyorum
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: element büken buraya
Belli bir seviyeye geldin mi, mesela psi-wheel ve pipet te ustalaştın mı? eğer bunlarda ustalaşmışsan hiç beklemeden gruba girmeye çalış derim.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-
- Yaşadığınız İl: 25 Erzurum
kardeşim ne güldüm ya :Dozina yazdı:sen de mi avatar olcan :D
Arkadaşım sen bi psi-whell bi süre çevir sonra dene bunları zor iş bunlar uğraş gerektiriyor
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
ben element grubuna kabul edildim fakat tavsiye etmem çünkü gerçekten verilen çalışmaları yapmazsınız, yapamazsınız sabahın köründe kalkıp parka gidip tütsü yakıp hava için şiir okurmusunuz imkanım olsa gruba alınınca yapardım ama imkanım yok buda sadece bir örnek daha çok imkan gerektiren dersler var yani ailesinin yanında yaşayanlar yapamaz :D
Nothing Else ...
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
İlginç bir yöntemmiş :D Peki bu gruba nasıl alınıyor benim bildiğim üye alımları durmuştu.ikea yazdı:ben element grubuna kabul edildim fakat tavsiye etmem çünkü gerçekten verilen çalışmaları yapmazsınız, yapamazsınız sabahın köründe kalkıp parka gidip tütsü yakıp hava için şiir okurmusunuz imkanım olsa gruba alınınca yapardım ama imkanım yok buda sadece bir örnek daha çok imkan gerektiren dersler var yani ailesinin yanında yaşayanlar yapamaz :D
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
ben pis weel de süperim arkadaşlar ama kime paş vuruçam ki ben esikiden yoktum kendimi kelşitirdim dün den beri buradıyım sadece
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
durdu sonra yine başladı ben alındım sonra yine durdu :D bizim uraştıklarımız çok sıradan da yöntem mi ilginç :DDfotino yazdı:İlginç bir yöntemmiş :D Peki bu gruba nasıl alınıyor benim bildiğim üye alımları durmuştu.ikea yazdı:ben element grubuna kabul edildim fakat tavsiye etmem çünkü gerçekten verilen çalışmaları yapmazsınız, yapamazsınız sabahın köründe kalkıp parka gidip tütsü yakıp hava için şiir okurmusunuz imkanım olsa gruba alınınca yapardım ama imkanım yok buda sadece bir örnek daha çok imkan gerektiren dersler var yani ailesinin yanında yaşayanlar yapamaz :D
Nothing Else ...
Bak eleştirmek gibi olmasın ama daha sen düzgün yazı yazmayı beceremiyosun elementlere mi hakim olucan peh!volkan 09 yazdı:ben pis weel de süperim arkadaşlar ama kime paş vuruçam ki ben esikiden yoktum kendimi kelşitirdim dün den beri buradıyım sadece
Genede bu fikrinde kararlıysan yaşın küçük zaten bu yaşda işi sıkı tut ilerde büyük birisi olabilirsin.
-