Illuminati- geri sayim 30 dk
Moderatör: Sai
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Illuminati- geri sayim 30 dk
S.a Arkadaslar, coook uzun bir aradan sonra burdayim yine... herneyse bunlari sonra soylerim..
Az once tv izliyordum, HAYATIN SIFRELERI programi ins reklama girmiyordur, orda duydum ki illuminati orgutunun bir geri sayimi varmis, suanda yaklasik olarak 24 dk falan kaldi geri sayimin bitmesine, sizce nedir dogruluk orani vs? dusunceleriniz nedir, ne olabilir?
Az once tv izliyordum, HAYATIN SIFRELERI programi ins reklama girmiyordur, orda duydum ki illuminati orgutunun bir geri sayimi varmis, suanda yaklasik olarak 24 dk falan kaldi geri sayimin bitmesine, sizce nedir dogruluk orani vs? dusunceleriniz nedir, ne olabilir?
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Illuminati- geri sayim 30 dk
Her kese Merebalar,arkadaslar,oncelikle,cok uzgunum,ben sitede yeni oldugum icin direk problemimi buraya yazdim,lutfen bana yardim edin,lutfen.:
ben tam 5 ay bundan once telekinezi hakkinda hic bir sey bilmiyordum,ama bilmediyim halde hep ellerimi one uzatip telekinezi yapmaya calisirdim,inanirdim.olmasa bile daha cok isteyim vardi,hatta bir keresinde bir kovayi dusurmustum.ama bundan tam 3 ay once uyurken yuksek bir sesle korkarak uyandirildim ve o andan sanki,icimdeki bilmediyim bir seyi kaybetmis gibi oldum,...sizden istediyim yardim:
acaba kendime gelmem,yani eski halime done bilmem icin biseyler yapa bilirmiyim?ne yapa bilirim?
Tesekkur ederim
ben tam 5 ay bundan once telekinezi hakkinda hic bir sey bilmiyordum,ama bilmediyim halde hep ellerimi one uzatip telekinezi yapmaya calisirdim,inanirdim.olmasa bile daha cok isteyim vardi,hatta bir keresinde bir kovayi dusurmustum.ama bundan tam 3 ay once uyurken yuksek bir sesle korkarak uyandirildim ve o andan sanki,icimdeki bilmediyim bir seyi kaybetmis gibi oldum,...sizden istediyim yardim:
acaba kendime gelmem,yani eski halime done bilmem icin biseyler yapa bilirmiyim?ne yapa bilirim?
Tesekkur ederim
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- ikea
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
wayyy yalniz :) snde bnm gibi hg :) sayım bitti bişi yok rahat ol :D zaten pc saatini ileri alınca sayaç deişiodu enyse yeniden hg tk 0dan mı başlıcan (bnm gibi) yoksa öles,ne mi geldn siteye ??
Nothing Else ...
- Yalniz
:) hb sende hg :) ya biraktiydim telekineziyi, sirke girme olasiligi var diye suan arastiriyorum hala hayirlisi olsun.. eger telekinezi yapmak icin cidden soyle bi amacim olursa nefsi olmayacak tabikide ozman tekrardan baslarim..
- ikea
hb :) sirke girme derken ? neyse ben öle bi 0dan başladımki tam 0 :D çakra açma ve düzenleme çalışması yapıyorum bir kitap aldım her şey çok güzel anlatılmış pek bilmediklerim değil ama teknikler falan daha kolay uygulanabilecek gibi
Nothing Else ...
- Yalniz
ya yapma amacin ne diye sorunca kendine insan pek boyle vicdani tatmin edici bir cevap alamiyor... sen telekineziyi neden yapiyorsun mesela.. niyetler gayet temiz olsada basladiginda ise, sonradan enaniyetin devreye girebilir.. Hasa gucu kendinden bilirsin.. Rabbi unutursun.. nefisine dusersin.. cok kotu olur, telepati yapiyorum ama.. orda bi amac var.. insanlarla iyi bir iliskin olmasini isitiyorsan anlaman lazim onlari.. vs vs..
eminim yeni teknikler vardir.. az olmadi yani 7-8 ay oldu resmen heralde... cok yapasim geliyorda icim rahat degil..
eminim yeni teknikler vardir.. az olmadi yani 7-8 ay oldu resmen heralde... cok yapasim geliyorda icim rahat degil..
- ikea
he şirk, bnde bildiğimiz sirk sandım :D ve dediklerin doğru ama bnde tam tersi başlarken başkalarına hava atmak içindi şimdi insanlara yararlı olabilmek için ( kitabım : Ruhsal Şifa Teknikleri ) tabi tek amacım bu değil yani tam olarak istediğim bu değil ve ne olduğunu bilmiyorum.bide şu rabbi unutmak vs. bilinçsiz yada imanı zayıf telekinezistler için diye düşünüyorum sende benim bu sitede bildiğim kadarıyla bilinçsiz ve şu yazdıklarından dolayı imanı zayıf görünmüyorsun ille kendinden şüphe ediyorsan güne 1-2 telkinle başlaman iyi olur yada her sabah seni yaradana şükür et alışkanlık olunca zaten unutmazsın ...
Nothing Else ...
- Yalniz
ehhm insanlara faydali olmak icin derken? vicdanimi tatmin edecek bi cvp bulursma aninda basliycam zaten..
- ikea
kitap adını onun için söledim içimdeki şifacıyı diriltmek fakat bunu Allahı unutmadan yapmak
Nothing Else ...
- Yalniz
hmm kitaba bakayim ins.. sagolasin.. telepatiyle ugrasiyomusun?
-