astral seyahat yapma yöntemleri
- sulomann
Re: astral seyahat yapma yöntemleri
yaw hocam o zaman anlat da yapalım laf atıp gitme
- multiplayer1
tekniklerinizi bizimle paylaşın arkadaşlar..
muska takma muskalar dinde yoktur fakat cevşen takabilirsiniz sizin bedeniniz boşken onu korur ama en iyisi okumaktır zira peygamber efenimiz(sas) savaşta zırh olarak cevşeni(galiba ayetin adıda cevşen) okumuştur(takmışda olması lazım) yani din onaylı bir koruma ayetel kürside senin için bir ruh gönderilir o seni korur belki astral seyahatte görürsün koruyucunu diğer dualarda 3 gulhü 1 fatihada melekler koruyo diye biliyommultiplayer1 yazdı:1 yıldır tk yapıyorum hiç cin görmedim hissetmedim...merak etmeye bile başladım yaa..elelame dadanıyolar bana uğramıyolar bile...tabi ki de ruhani yaratıklarla böyle dalga geçmemek gerekir...Ama bir şer hissettiğinizde Ayetel Kürsi okuyun...Ya da muska takın onu 3 kez öpüp başınıza koyun...
- multiplayer1
muska derken o üfürükçülerin, şarlatanların kafalarından yazdıklarını kastetmiyordum...cevşen'den bahsediyordum..mesajımıda editledim...özür diliyorum o anda aklıma cevşen kelimesi gelmedi...
-
hım belki gereksiz bi ayrıntı sormuş olucam ama hiç yapamadığım için merak ediyorum ...üst tarafta bir arkadas aya bile gidilebilceğini sölüyo..normal bi hareket diyil bu o zaman.uçuyomusunuz ve fiziki nesnelere mudahale edebiliyormusunuz..=/umarım saçma sorular olmamıştır.
- ddemmahum
evet uçabilirsin ama nesnelere müdahale edemezsin..
::Welcome to home Bruce::
- multiplayer1
astral boyutta düşünce hızıyla hareket edilir...astralde birden ayda olduğunu düşünürsün ve kendini ayda bulursun ancak bu ileri bir tekniktir herkes tarafından yapılamaz...ben sadece normal bi insanın koşma hızından biraz daha hızlı hareket ediyorum astral boyutta...nesnelerede müdehale edemezsin..çünkü ruhun hareket eder..ruhunla bir cisme etki edemezsin...olivya yazdı:hım belki gereksiz bi ayrıntı sormuş olucam ama hiç yapamadığım için merak ediyorum ...üst tarafta bir arkadas aya bile gidilebilceğini sölüyo..normal bi hareket diyil bu o zaman.uçuyomusunuz ve fiziki nesnelere mudahale edebiliyormusunuz..=/umarım saçma sorular olmamıştır.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
evet zaten sana uçmak yeter dimi
- multiplayer1
yanii...abartı şeyler de beklememek gerekir...
-
teşkkür ederim arkadaşlar cvpladığınız için
-