Enerji arttirma (benim teknik)
- Yalniz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Enerji arttirma (benim teknik)
Sa. Arkadaslar.. basliktanda anlasildigi gibi yeni bir teknik.. Forumda gormedim, baska biyerdede varsa bilmiyorum..
Evet.. Dinlenmenizide sagliyor ayrica.. bi yere oturun ve ya yatin farketmez nasil rahat ediyorsaniz ben genelde sandalyeye oturuyorum ayagimida diger sandalyeye uzatiyorum.. farketmez sanirsam ne sekilde durdugunuz ama rahat olun, bi yere yaslanin.. gozlerinizi kapatiyorsunuz.. ve bi kac kez derin nefes aliyosunuz. gozleriniz kapaliyken o karanliktaki bi noktaya biyere odaklanin.. dusuncelerinizi susturmaya calisn.. nefes alirken enerji aldiginizi dusunun(boyle bi teknik vardi sanirsam, nefesle alakali) bazen kendinizi boyle bi hayalin ortasinda bulabilirsiniz.. normaldir.. bi kac gundur yapiyorum ve az once pipeti bayagi bi donderdim :D hem dinlendiriyorda.. yari uyur gibi oluyorsunuz galiba.. garip bi durum :) yani kisaca rahatliyorsunuz bunun yanindada enerji doldugunu imaje etmeniz gerekiyor..
eger dedigim gibi varsa boyle bi teknik, arkadas h.h.etsin.. Amacim calinti vs yapmak degildir. kendime gore degerlendirdim.. isinize yarar ins..
Evet.. Dinlenmenizide sagliyor ayrica.. bi yere oturun ve ya yatin farketmez nasil rahat ediyorsaniz ben genelde sandalyeye oturuyorum ayagimida diger sandalyeye uzatiyorum.. farketmez sanirsam ne sekilde durdugunuz ama rahat olun, bi yere yaslanin.. gozlerinizi kapatiyorsunuz.. ve bi kac kez derin nefes aliyosunuz. gozleriniz kapaliyken o karanliktaki bi noktaya biyere odaklanin.. dusuncelerinizi susturmaya calisn.. nefes alirken enerji aldiginizi dusunun(boyle bi teknik vardi sanirsam, nefesle alakali) bazen kendinizi boyle bi hayalin ortasinda bulabilirsiniz.. normaldir.. bi kac gundur yapiyorum ve az once pipeti bayagi bi donderdim :D hem dinlendiriyorda.. yari uyur gibi oluyorsunuz galiba.. garip bi durum :) yani kisaca rahatliyorsunuz bunun yanindada enerji doldugunu imaje etmeniz gerekiyor..
eger dedigim gibi varsa boyle bi teknik, arkadas h.h.etsin.. Amacim calinti vs yapmak degildir. kendime gore degerlendirdim.. isinize yarar ins..
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- SamedTarik
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Enerji arttirma (benim teknik)
ben enerji çekmeyi ayaklarımla dünyadan enerji çektiğimi düşünerek yapıyorum ayrıca uyku hali banada oluyo aniden uyanmış gibi oluyosun
"Kimse hayat kadar sert vuramaz." - Rocky
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Çok güzel bi teknik.Ve bu tekniği ben kitapta okumuştum.O yarı uyanık garip durum dediğin alfa dalgasının arttırılması sonucu oluşan bir durum.Yani beynin mantık yürütmediği,düşünmediği sadece dinlendiği dalga boyuna alfa dalgası denir.Genelde çok işe yarar.Dahada derin bir gevşeme yöntemi var.Yine senin enerji tekniğin ve daha derin bir gevşeme.Bu derin gevşeme modunda 20 dk kalmak 8 saatlik uykuya eşdeğerdir diye yazıyodu kitapta.
- Yalniz
uykuyu seven ama bunun icin zamani olmayinca insanin :D
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Çok garip bişey oldu.Hazır gevşemeden konu açılmışken paylaşmak istedim.SEnin enerji arttırma tekniğinin uygulamak için sırt üstü uzandım ve saatimi 10 dk sonra çalması için kurdum.Gözlerimi kapadım ve bütün odanın masmavi berrak bir enerji sıvıyla kaplı olduğunu düşündüm.Sonra o sıvıyı her nefesimde içime çektiğimi ve nefesi verirken o sıvının ayaklarıma sonrada bütün vücudumda biriktiğini düşünüyodum.Ama birden kafama başka düşünceler gelmeye başladı.Başka düşüncelerden çıkıp yine enerjime odaklanırken yine başka düşünceler gelmeye başladı.Ve ara sıra irkildiğimi hissettim.Ama garip bir şekilde bilincim yerindeydi.Derin gevşemeye girdim diye düşündüm.Ama saate baktığımda 10 dk çoktan geçmiş saat çalmıştı bile.Ve onun üzerindende 10 dk geçmişti.Saatin çaldığını duymamışım yani.Ama bilincimin yerinde olduğunun hissediyodum.Bir ara sanki gözlerim kapalı ama bilincimin geldiğini hissettim.Belki o anda 5 dk filan uymuş olabilirim.Bu nedir sence ? Derin gevşeme olabilirmi ? Yoksa cidden uyuyamı kaldım ? Eğer uyuya kaldıysam bunu nasıl engelleyebilirim ? Fikrinizi almak isterim şimdiden teşekkürler..
- Yalniz
hmm :) zamanin nasi gectiginin farkinda olmuyosun demi.. iyice dalmis olsan alarmi duymadiysan.. belki alarmin sesi kisiktir.. uyuya kalmis olma sansinda var.. ehhm bunu engelemek icin extra bisey bilmiyorum.. devam etsen bu egzersize gecer heral alisirsin :)
-
guzel ve faydali bi teknik deniycem xd
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
-