Bazı şeyler yaşıyorum.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Bazı şeyler yaşıyorum.
Merhaba, yaşım 22, Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenciyim lakin bu güne kadar bu tür telekinezi, vb. ile ilgili en ufak bir bilgiye sahip değildim. Şahsi görüşüm doğal mıdır bilmiyorum ama farklı şeyler geliyor başıma.
Örneğin, 13 senedir görmediğim bir arkadaşımı dün gece rüyamda gördüm. Bugün facebook'a girdiğimde "selam, nasılsın?" yazdı.
Aklıma bir şarkı geliyor, mırıldanıyorum. Aradan 10-15 saniye sonra televizyonda ya klibi çıkıyor, ya arka fonda müzik olarak beliriyor reklamlarda.
Uyumaya çalıştığım zamanlarda daha doğrusu nasıl anlatıyım yatağa yatıp gözlerimi kapattığımda, bazı şeyler düşünüyor ve bir anda kendimi olayların ortasında buluyorum ardından bir şekilde sıçrayıp kalkıyorum kalp atışım normalin üzerinde seyrediyor. Bunlar bana ilginç geldiği için paylaşayım istedim, hani gayet normalde olabilir ama görüşlerinizi yada ne yapmam gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Örneğin, 13 senedir görmediğim bir arkadaşımı dün gece rüyamda gördüm. Bugün facebook'a girdiğimde "selam, nasılsın?" yazdı.
Aklıma bir şarkı geliyor, mırıldanıyorum. Aradan 10-15 saniye sonra televizyonda ya klibi çıkıyor, ya arka fonda müzik olarak beliriyor reklamlarda.
Uyumaya çalıştığım zamanlarda daha doğrusu nasıl anlatıyım yatağa yatıp gözlerimi kapattığımda, bazı şeyler düşünüyor ve bir anda kendimi olayların ortasında buluyorum ardından bir şekilde sıçrayıp kalkıyorum kalp atışım normalin üzerinde seyrediyor. Bunlar bana ilginç geldiği için paylaşayım istedim, hani gayet normalde olabilir ama görüşlerinizi yada ne yapmam gerektiği konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
-
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Re: Bazı şeyler yaşıyorum.
Bende böyleyim psişik güçlerin gelişik olabilir :)
Durugörü veya duruişitir olabilirsin.
Bu yeteneklerini kullan.
Durugörü veya duruişitir olabilirsin.
Bu yeteneklerini kullan.
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Kardeşim o müzikmırıldanma olayları bendede çok sık oluyor.
Unutmayın;
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bendede çok sık oluyor.Ama bence bu edmond arkadaşın dediği gibi duruişiti ve durugörü ile ilgili olabilir.Eğer ilgini çekerse durugörü ye ağırlık vermeni öneririm.
-
Durugörü fve duruişiti gibi yeteneklere sahip olmak için ne yapmam gerekiyor ? böyle işlerde fazla iyi değilim de :D
daha çok Telekinezi levitasyon çakra Gibi şeylerle ilgileniyorum da :D
daha çok Telekinezi levitasyon çakra Gibi şeylerle ilgileniyorum da :D
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Hangisiyle uğraşmayı seviyosan onla uğraş.Ona ağırlık ver bence.2-3 tane işe ağırlık vermeye .alışma.Yani bence.
-
Hmm . saol :)UsTr yazdı:Hangisiyle uğraşmayı seviyosan onla uğraş.Ona ağırlık ver bence.2-3 tane işe ağırlık vermeye .alışma.Yani bence.
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Aynen kendini daha fazla geliştir ..
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-